![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Apuciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Imádom az apukámat (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Nem, Ő megfogta a derekamat és nyomott egy pusszantóst az arcomra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Apuciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Imádom az apukámat (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Nem, Ő megfogta a derekamat és nyomott egy pusszantóst az arcomra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak puszit?Hümmm olyat én is tudok neked adni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó nagy csókot kellett volna adnia.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A picim dolgozik.... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jajj hát nem állhattunk neki ott smárolni anyám előtt XD
Apucccciiiiiiiiiiiiii (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Oh Alan az anyóssal lakik egy fedél alatt.....akkor mikor akcióztok halkan kell csinálnotok.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mert anyuka meghallja
Jaaaj itt is dolgozik,hogy puszikáljam meg. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Azzal nem szoktunk foglalkozni..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Amúgy sem vagyok hangos annyira..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amikor már nagyon kell sikítani akkor beleharapok az ujjamba vagy befogom a fejem párnával XD Apuciiiiiiiii még több apuciii (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Visszafogod a nyögéseket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát azért vékonyak a falak....
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nem is az, hogy visszafogom, csak hát halkabbra veszem a hangerőt..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Egyébként általában akkor csináljuk legtöbbször amikor anyám délutános..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Work hard Dave baby.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nem is az, hogy visszafogom, csak hát halkabbra veszem a hangerőt..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként általában akkor csináljuk legtöbbször amikor anyám délutános..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor Alan számon tartja rendesen,hogy az anyós mikor délutános.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azért nem örülhet neki túlzottan,hogy nem akkor szexel amikor akar. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jajj dehogyisneeeem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Volt már, hogy anyám itt feküdt benn a szobájában, én meg fürödtem. Alan gondolt egyet, bejött aztán már ment is a menet..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jóvan már kezdek beindulni XD Jajj még apu hát megőrülök (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jajj dehogyisneeeem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Volt már, hogy anyám itt feküdt benn a szobájában, én meg fürödtem. Alan gondolt egyet, bejött aztán már ment is a menet..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jóvan már kezdek beindulni XD Jajj még apu hát megőrülök (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) zengett a fürdőszoba ugyanis annak jó az akusztikája.....Alan tudja hisz zenész... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apucimacikááám (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs047.ash2/35734_1327618433438_1320242716_30782794_3084171_n.jpg) ez de jóóóó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
hahaha XD
Neki voltam szorítva a fürdőkád melletti csempés résznek...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nincs ám nagy fürdőnk, de azért volt zaj..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg belecsimpaszkodtam Alan nyakába a fejem meg a vállához szorítottam hogy ne orgenyáljak akkorákat XDDD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sziasztok! Ajaj hugi, nyomtatad, ahogy a csövön kifér, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy kell azt! Vica drága, azok a Dave-es képek, jajj...
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
orgenyáljak..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nem volt hideg a csempe? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok! Ajaj hugi, nyomtatad, ahogy a csövön kifér, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy kell azt! Vica drága, azok a Dave-es képek, jajj... helló hugi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen olyan képek amin melózik a drága. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szia Fruzsi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Aha XD XD XD Vica: Hát először az volt, aztán fogtuk a meleg zuhanyt és egy adagot rányomattunk..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Itt olyan nyálcsorgatóan fest Dave. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ahhhh
Szia Fruzsi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aha XD XD XD Vica: Hát először az volt, aztán fogtuk a meleg zuhanyt és egy adagot rányomattunk..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pazaroltátok a vizet..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg a víz zaja csökkentette azt az zajt amit ti produkáltatok.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Apuuu (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Neeem, a víz csak addig ment amíg egy kicsit meleg lett a csempe...D Utána már mi melegítettük..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg aztán le is kellett mosni...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
orgenyáljak..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem volt hideg a csempe? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) helló hugi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen olyan képek amin melózik a drága. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az leesett h melózik mikor megláttam a képet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De azok ahogy kinéz rajtuk, te jó ég... A lecsukott szemes viszi a pálmát, azon a legaranyosabb, olyan átszellemült. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na kezd rámjönni az ötperc megint (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
csicsikál......de odabújnék hozzá..... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Apuuu (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Neeem, a víz csak addig ment amíg egy kicsit meleg lett a csempe...D Utána már mi melegítettük..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg aztán le is kellett mosni...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja mert ráfröccsent a krémtúró..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
![]() ![]() |