![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Akkor vonuljatok be a szobádba Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Fruzsi neked.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica: Te nem durrantál el ezektől az überszexi képektől? Nálam megvolt a bugyicsereXD dehogynem....itt ömlengtem,hogy a fekete atlétába milyen szexi Dave....hűűű de leszedném róla....de először csak lassan bedugnám a kezem alá aztán megsímogatnám a mellkasát.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
haha XD
Majd este..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most viszont megyek, leviszem Bumit. Utána fürdés aztán Billy Idol a filmben XD Illetve előtte Barátok közt XD Jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) páá |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jó éjt Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó filmnézést.....
Nos akkor én is elhúzok.... Jó éjszakát lányok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Akkor vonuljatok be a szobádba Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fruzsi neked.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dehogynem....itt ömlengtem,hogy a fekete atlétába milyen szexi Dave....hűűű de leszedném róla....de először csak lassan bedugnám a kezem alá aztán megsímogatnám a mellkasát.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Kösz a képeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akk asszem ma két bugyit fogok elhasználni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy bepörgök a végén, hogy le se tudtok lőni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Fruzsi Devo Dave neked.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jó éjt Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó filmnézést..... Nos akkor én is elhúzok.... Jó éjszakát lányok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjt. Ezek után a képek után olyat fogok megint álmodni, hogy húha.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Kösz a képeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akk asszem ma két bugyit fogok elhasználni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy bepörgök a végén, hogy le se tudtok lőni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szívesen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondjuk nekem a Devo Dave annyira nem jön be.....abban az időszakban nem tudtam volna beleszeretni. Jó éjt. Ezek után a képek után olyat fogok megint álmodni, hogy húha.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát én a Devossal inkább nem szeretnék álmodni( azt hiszem vágy helyett félelemet éreznék Dave iránt) de ha te álmodsz majd meséld el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 16. - 19:10:26
Csatolt állományok
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Fruzsi Devo Dave neked.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi:) Uhh, ezek is..Szűzanyáám! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Köszi:) Uhh, ezek is..Szűzanyáám! El ne ájulj.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) páááááááááá |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Akkoriban, ha annyi idős lettem volna, mint most én se biztos h belezúgtam volna, de akkoriban én mindössze 6 éves voltam és most ahogy nézem a képeket, ezen überszexi, annak ellenére, hogy nyakig volt a lekvárban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pedig ha tovább kínzol az lesz a vége..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Akkoriban, ha annyi idős lettem volna, mint most én se biztos h belezúgtam volna, de akkoriban én mindössze 6 éves voltam és most ahogy nézem a képeket, ezen überszexi, annak ellenére, hogy nyakig volt a lekvárban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pedig ha tovább kínzol az lesz a vége..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia! Sziasztok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát nekem a hosszú hajával és a szakállával nem annyira szexi.De még nem is külseje ami elrisztott volna tőle hanem inkább az,hogy nem tudnám miként viselkedett volna velem drog befolyásoltság alatt.Illetve,hogy folyton azon kellet volna gondolkodnom,hogy be van-e szívva vagy nincs és ha igen akkor mire képes.Szóval azért féltem volna tőle. Fruzsi és,hogy folytassam a kínzásod még pár kép neked. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szép jó csütörtöki napot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Tyűűű,mennyi Dave van itt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sziasztok! Vica, na igen, a drog hatása alatt az ember sokmindenre képes, és hát ugye nem véletlenül hagyta el akkoriban Jo, mert félt, hogy ki tudja, mit fog tenni a férjura belőve a kisfiukkal, ami érthető. Ha mondjuk belőve kissé elragadta volna a hév és felnyársalt volna én attól paráztam volna h nehogy teherbe ejtsen, mert az lett volna csak a szívás! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy igen, egy kicsit én is paráztam volna, de észrevettem volna sztem rajta könnyen, ha be van lőve. A tekintetéből pl simán ki lehet venni, meg eleve ugye a viselkedéséből. A Stripped-ben Alan is mondta, hogy elég sokszor agresszív volt, ha be volt lőve, kifordult önmagából. Alkoholistákon is látszik, ha be van rúgva, a tekintetéből is észre lehet venni, mert zavaros.
De aranyos (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs381.snc3/23318_130561860306747_100000588003682_242812_6971733_n.jpg) Hát igen, apámXD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na miaz, eltűnt mindenki? Na akk jövök később!
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szia!
Én itt vagyok XDD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
XD XD
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Visszajövök majd később, amikor itt lesz Vica is. Most tök pucéran nyomkodom a klaviatúrát- épp fürödni készülök- aztán megyek be a megyei könyvtárba, lerendezni egy tartozást, majd jövök vmikor. Vicának ma már mindenféleképp elküldöm a sztorit. Rosszalkodjatok addig nélkülemXD Na pá!XD
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
oké XD
pucéran XDD Olyat én is csináltam múlt héten XD Én meg megyek ebédelni valamit, aztán később meg jön értem anyám, megyünk az Aldiba képkeretért a csodálatos autogrammomhoz és a közös fotómhoz a férjemmel XDD Pááá Fruzsi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |