![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nem? Ó én nagyon sokszor írok nektek egy szál bugyiban. He-he én ha hazaérek az az első hogy ledobom a ruháimat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meleg van na! A gyerekem előtt nem szoktam napközben ruha nélkül lenni.Csak a fürdésnél.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán volt,hogy a Petra megállapította,hogy "anyának nunija van" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
A gyerekem előtt nem szoktam napközben ruha nélkül lenni.Csak a fürdésnél.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán volt,hogy a Petra megállapította,hogy "anyának nunija van" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD XD XD XD XD XD XD Apának meg kukija XD XD XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Dehogy ugrott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát érthető, te már felnőtt nő vagy..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk rajtam volt egy bugyi, szóval na.. XD Nem ugrott rád?Hát milyen csávó a te férjed?Ott ülsz előtte ruha nélkül és nem állt fel a kukaca? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD XD XD XD XD XD XD Apának meg kukija XD XD XD Nem -nem a múltkor oda jött hozzám a lányom és közölte velem "apának nunija van" mire mondtam neki,hogy nem hanem kukija és elkezdett velem vitatkozni hogy az van neki amit ő mond. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Helyes-helyes! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oda meg ruha nem kell!!! Hát nem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár nem is biztos,hogy az lesz az első ha haza ér,hogy megyünk hemperegni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nem ugrott rád?Hát milyen csávó a te férjed?Ott ülsz előtte ruha nélkül és nem állt fel a kukaca? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem -nem a múltkor oda jött hozzám a lányom és közölte velem "apának nunija van" mire mondtam neki,hogy nem hanem kukija és elkezdett velem vitatkozni hogy az van neki amit ő mond. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apának nunija van!!!! XD XD XD Hát ez jó XD XD Azt nem mondtam, hogy nem állt fel a kukaca XD XD Kukac XD XD XD XD XD XD XD XD XD De azért rám nem ugrott na XD Buzi nyomtatóm megint meghülyült (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
A gyerekem előtt nem szoktam napközben ruha nélkül lenni.Csak a fürdésnél.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán volt,hogy a Petra megállapította,hogy "anyának nunija van" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) He-he. Ebben teljesen igazad van. Én is így csinálom majd ha lesz gyerekem. Szerintem sem helyes az állandó meztelenkedés a gyerek előtt, meg van a helye, a fürdőszoba (meg az ágy, de arról még nem kell tudnia). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
höh hát ez fura feláll neki és nem csinál veled semmit..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A mi nyomtatónk folyton hülye.... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) He-he. Ebben teljesen igazad van. Én is így csinálom majd ha lesz gyerekem. Szerintem sem helyes az állandó meztelenkedés a gyerek előtt, meg van a helye, a fürdőszoba (meg az ágy, de arról még nem kell tudnia). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja mi is azt várjuk,hogy elaludjon aztán...... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
höh hát ez fura feláll neki és nem csinál veled semmit..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A mi nyomtatónk folyton hülye.... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) De azt sem mondtam, hogy felállt XD XD XD XD Szegénykém, ha tudná hogy itt minden napi jelleggel ki van tárgyalva a váltója XD XD jesszusom.. hát pedig még ma meg kell csinálnom, mert holnapra kell a mamámnak egy fontos papír, nekem meg kell egy fontos fotó a dM buliba szombatra XDDD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nem ugrott rád?Hát milyen csávó a te férjed?Ott ülsz előtte ruha nélkül és nem állt fel a kukaca? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem -nem a múltkor oda jött hozzám a lányom és közölte velem "apának nunija van" mire mondtam neki,hogy nem hanem kukija és elkezdett velem vitatkozni hogy az van neki amit ő mond. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát nem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár nem is biztos,hogy az lesz az első ha haza ér,hogy megyünk hemperegni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miért beszélgetni akarsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt hittem inkább baszélgetnél..... |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mode hehehe ja szegényke ha tudná,hogy ki van vesézve a férfiassága.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát akkor serviceld meg a nyomtatót. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Trixx XD
Baszélgetnél XD XD anyáám XD Miket tudtok ti XD Vica: Na majd egyszer közlöm vele...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Miért beszélgetni akarsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt hittem inkább baszélgetnél..... Igen beszélgetni is szeretnék. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül lehet Dave nem akar majd baszélgetni .... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Lassan el kellene indulnom készülődni xD
Meg rendetlenség van a szobámban, az ágy még mindig szét van szedve XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Igen beszélgetni is szeretnék. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül lehet Dave nem akar majd baszélgetni .... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dehogy nem! Meglát majd ruha nélül, és azonnal rádugrik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx XD Baszélgetnél XD XD anyáám XD Miket tudtok ti XD Vica: Na majd egyszer közlöm vele...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD Igyekszem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Trixx XD Baszélgetnél XD XD anyáám XD Miket tudtok ti XD Vica: Na majd egyszer közlöm vele...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD Aztán majd a sógi jól beolvas nekem és még Dave-nek is tovább adja,hogy miről dumálunk ő meg majd megrak engem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dehogy nem! Meglát majd ruha nélül, és azonnal rádugrik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igyekszem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ha annélkül várom akkor minden bizonnyal... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Aztán majd a sógi jól beolvas nekem és még Dave-nek is tovább adja,hogy miről dumálunk ő meg majd megrak engem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És az baj ha Dave megrak? XD Attól függ, hogy rak meg XD De szerintem Alan röhögne..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Lassan el kellene indulnom készülődni xD Meg rendetlenség van a szobámban, az ágy még mindig szét van szedve XD Hova is készülsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most raksz rendet?Szégyeld magad.....Alan mit fog szólni a kupihoz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hova is készülsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most raksz rendet?Szégyeld magad.....Alan mit fog szólni a kupihoz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan a kupiban fekszik az ágyon XD XD Nincs ám nagy rendetlenség, csak 1 vagy 2 ruha szét van szórva XD Megyünk anyámmal képkeretért (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Délután majd hozom a szép képet róla XD Persze ha meglesz XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
És az baj ha Dave megrak? XD Attól függ, hogy rak meg XD De szerintem Alan röhögne..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ha az anacondával rakna meg az ellen nem lenne kifogásom.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Bakker, ez a kép még az elsők között volt amit láttam Wilmosról XD
Még nem volt itthon internet, és a könyvtárban kerestem rá a nevére XDDD (IMG:http://i75.photobucket.com/albums/i311/plockad/AlanWilder/wilderboy24.jpg) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 17. - 12:03:57 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Alan a kupiban fekszik az ágyon XD XD Nincs ám nagy rendetlenség, csak 1 vagy 2 ruha szét van szórva XD Megyünk anyámmal képkeretért (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Délután majd hozom a szép képet róla XD Persze ha meglesz XD Alan a kupiban fekszik...?És nem szól érte?Rendes férj.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Áhá képkeret vásárlás.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |