![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hát ha az anacondával rakna meg az ellen nem lenne kifogásom.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na látod XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na babák, kilépek mert melóznom kell! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Jó Alanezést meg Dave-ezést! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudjátok, Martint meg hozzám küldjétek. MOST! Puszi |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Bakker, ez a kép még az elsők között volt amit láttam Wilmosról XD Még nem volt itthon internet, és a könyvtárban kerestem rá a nevére XDDD (IMG:http://i75.photobucket.com/albums/i311/plockad/AlanWilder/wilderboy24.jpg) és egyből elaléltál.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Alan a kupiban fekszik...?És nem szól érte?Rendes férj.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Áhá képkeret vásárlás.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát mondom, nincs nagy kupi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na majd mindjárt kiráncigálom az ágyból aztán rendet rak (unk xD) Aha (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Remélem lesz olyan amilyet akarok mert ha nem akkor hisztizni fogok XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
na látod XD De azért szerintem se Dave se Alan nem örülne ha tudnák,hogy a micsodájukat kidumáljuk....szóval lehet szért szóban kapnék a pofámra Dave-től... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
és egyből elaléltál.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx, jó munkát, már küldöm is Martint! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szólok neki telefonon XD Hát, akkor még csak mosolyogva, felfedezően néztem a két szép szemét, meg a hajáért voltam megbolondulva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na babák, kilépek mert melóznom kell! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jó Alanezést meg Dave-ezést! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudjátok, Martint meg hozzám küldjétek. MOST! Puszi Pááá Épp most mondtam Martinnak,hogy menjen hozzád mert várod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
De azért szerintem se Dave se Alan nem örülne ha tudnák,hogy a micsodájukat kidumáljuk....szóval lehet szért szóban kapnék a pofámra Dave-től... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) öhhm XD Hát nem tudom XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát mondom, nincs nagy kupi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na majd mindjárt kiráncigálom az ágyból aztán rendet rak (unk xD) Aha (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Remélem lesz olyan amilyet akarok mert ha nem akkor hisztizni fogok XD rendet raktok?Az a te dolgod nem az övé... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na csak ne tessék hisztizni.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na, azt hiszem elindulok én is hajat mosni, de előtte összerakom a ruháimat XD
és ha meglesznek végre a képkereteim, belerakom a képeket, és azokkal fogok fényképezkedni XDD Csodás lesz xD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Trixx, jó munkát, már küldöm is Martint! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szólok neki telefonon XD Hát, akkor még csak mosolyogva, felfedezően néztem a két szép szemét, meg a hajáért voltam megbolondulva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor kezdted felfedezni,hogy mekkora nagy jó csávó mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
rendet raktok?Az a te dolgod nem az övé... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na csak ne tessék hisztizni.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Attól még Ő is rakhat rendet XD segít majd legalább..szerencséje van mert út közben nem tud az ágyra szorítani mert kramcsák néni még él XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na, azt hiszem elindulok én is hajat mosni, de előtte összerakom a ruháimat XD és ha meglesznek végre a képkereteim, belerakom a képeket, és azokkal fogok fényképezkedni XDD Csodás lesz xD Jó háré mosást. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) rendbe teszed a tollaid.... Páááááá Attól még Ő is rakhat rendet XD segít majd legalább..szerencséje van mert út közben nem tud az ágyra szorítani mert kramcsák néni még él XD Különben is menned kell úgyhogy ha nem lenne Kramcsi akkor se érnétek rá szexelni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Akkor kezdted felfedezni,hogy mekkora nagy jó csávó mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bizony..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor még kezdő voltam XD jujjj meg amikor anyám megtudta hogy odavagyok érte XD épp Shake The Disease klip ment a Best of-ról tb-ben... mondom anyámnak "új szerelmem van ám" (akkor ez 3 havonta változott xD) Azt mondja "Kicsoda?" Mondom: "majd mindjárt megmutatom" Anyám. "Az Alan?" Én meg "Honnan tudtad??? XDD" aztán azt mondja anyám hogy Jézusom XD Hát nem tudom, akkor mi baja volt evvel, de így 3 és fél év után már megszokta XD Jó háré mosást. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) rendbe teszed a tollaid.... Páááááá Különben is menned kell úgyhogy ha nem lenne Kramcsi akkor se érnétek rá szexelni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Óhh hát azt megoldjuk egy gyors menetre mindig van időnk XD Na páááá xD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát annak nagyon gyorsnak kellett volna lennie... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehe Alan az új szerelem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó sztori.... Pá jó vásárlást. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na megjöttem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sikerült vennem képkeretet végre, már bele is raktam a szépségeket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Le van fényképezve, nem sokára be is rakom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Még a falra nincs fölrakva, de fel lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan az új szerelem hahahaha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bizony, így volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azóta meg is szűnt ez a dolog, hogy 3 havonta új ember van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) éééés a nyomtatót is megcsináltam, már ki is nyomtattam mind a 2 fontos dolgot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bűbájos Boszorkák elején Depeche Mode szóóól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na megjöttem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sikerült vennem képkeretet végre, már bele is raktam a szépségeket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Le van fényképezve, nem sokára be is rakom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Még a falra nincs fölrakva, de fel lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan az új szerelem hahahaha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bizony, így volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azóta meg is szűnt ez a dolog, hogy 3 havonta új ember van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) éééés a nyomtatót is megcsináltam, már ki is nyomtattam mind a 2 fontos dolgot Bűbájos Boszorkák elején Depeche Mode szóóól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szevasz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na hát az tök jó,hogy sikerült képkeretet venni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Még jó,hogy a férjed mellett nem váltogatod a pasikat 3 havonta... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ügyi vagy,hogy megcsináltad a nyomtatót..... és melyik DM dal szólt a banyákba? |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Precious szólt, egyszerre oda is kaptam a fejem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Mindjárt jönnek is a képkeretes képek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jaja, még jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szép is lenne...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Precious szólt, egyszerre oda is kaptam a fejem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Mindjárt jönnek is a képkeretes képek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jaja, még jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szép is lenne...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Precious.....gyönyörű dal.... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Oké jöjjenek a képek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na, egyesével rakom be mert nagy a kép.
Sok úgysincs, max 3 Na egyik.. Bizony gyönyörű dal (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Az első dM dal ami igazán tetszett, énekeltem mindig apuval együtt amikor meghallottam És akkor másik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD
Csatolt állományok
|
|
|
![]() ![]() |