![]() ![]() |
2010.11. 05. - 19:01:01
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hát egyenlőre nem szülök.Sajna az anyagiak nem engedik.
Ó a Dávidka olyan cuki az a srác. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Menj hajat mosni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az én zsírosfazékra emlékeztető fejemet is meg kéne mosni........ |
|
|
|
2010.11. 05. - 19:05:10
Létrehozva:
|
|
|
Gyere mosd meg te is Vica.
Én olyan fáradt vagyok...lehet el is megyek, elkészülök stb. reggel dolgozok. Éjszakás voltam, azért vagyok így elgyengülve. |
|
|
|
2010.11. 05. - 19:07:20
Létrehozva:
|
|
|
Meg is mosom Niki.Holnap ne menjek már ilyen fejjel anyámhoz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Menj pihikézni. |
|
|
|
2010.11. 05. - 19:10:05
Létrehozva:
|
|
|
Szülinapos Bettyke, tegnap 17? Ó de fiatal, hehe! Csokigyár? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Én azt a képet-részt imádom benne a legjobban, mikor vége van és porcukrot szitál a házra, vagy hogy is...tök jó!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaaajj a film vége az gyönyörű! Mindig könnyek gyűlnek a szemembe, olyna szép ahogy ül az umpalumpa és mondja, hogy "Így Picúr Charlie nyert egy csokoládégyárat. De Willy Wonka még annál is szebbet kapott..családot. És egy dolgot teljes bizonyossággal állíthatunk...az élet....sohasem volt még ilyen édes." asszem így van annyira szép....... fiatal???? öregszem már XD A jövő évi bulimra meg mindenki meg van hívva!!! XD Én holnap mosok hajat, és szépen begöndörítem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Vendég lesz és ünnepelünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én még mindig Andrásnak drukkolok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 05. - 19:10:42
Létrehozva:
|
|
|
Oké Mode.De azért majd jövőre újra szólj . (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Beondolálod a séród? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 05. - 19:11:51 |
|
|
|
2010.11. 05. - 19:12:31
Létrehozva:
|
|
|
Az András is nagyon jó, mindig tetszik.
Igen, az a rész szép. És tök jó, tényleg ez számít, a szeretet. És mindig megkívánom közben a csokit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, hát lassan elmasírozok. Már most horkolnék. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De nem fogok... |
|
|
|
2010.11. 05. - 19:14:01
Létrehozva:
|
|
|
Oké (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Niki neked mindenképpen ott kell lenned jövőre ha sikerül valami buli félét szervezni. Ha mást nem, akkor a szobámban lesz....az a baj, hogy kibérelni pl. a Padlást, eléggé drága lenne. Pedig egy nagy Depeche bulit szeretnék. Az András is nagyon jó, mindig tetszik. Igen, az a rész szép. És tök jó, tényleg ez számít, a szeretet. És mindig megkívánom közben a csokit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, hát lassan elmasírozok. Már most horkolnék. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De nem fogok... Én is XD De Johnny Deppet se utasítanám el XD XD XD XD XD Ez a Willy Wonka szerep különösen jól áll neki XD Vica: Be bizony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 05. - 19:14:36
Létrehozva:
|
|
|
Mode nekem nem kell mindenképpen ott lennem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Niki jó pihenést és jóccakát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 05. - 19:16:40
Létrehozva:
|
|
|
Igen-igen, megyek.
Olyan jó volt téged látni, aranyos csajszika vagy. Emlékszel mikor ölelgettük egymást? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg a kutyád mindig gyütt a lábamon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szeretem a kutyákat, bár nekem sosem volt, úgyhogy kicsit így tartok tőlük, vagyis nem félek ne úgy értsd, csak nem tudom nagyon kezelni őket. Én meg átköltöttem egyszer a dalt, haha. Willy Wonka, Willy Wonka, Willy Wonka von-ka-ka. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 05. - 19:16:41
Létrehozva:
|
|
|
Vica: Dehogyisnem!!!! csak hát hogyan jutsz el idáig ugyebár...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.11. 05. - 19:17:56
Létrehozva:
|
|
|
Mode nekem nem kell mindenképpen ott lennem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki jó pihenést és jóccakát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De, csak biztos úgy gondolta, hogy mivel messzebb laksz, ezért nehezebb a szervezés. Hahaha Mode!! Lüke vagyok mi? Micsoda hülye átköltés. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 05. - 19:18:58
Létrehozva:
|
|
|
Igen-igen, megyek. Olyan jó volt téged látni, aranyos csajszika vagy. Emlékszel mikor ölelgettük egymást? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg a kutyád mindig gyütt a lábamon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szeretem a kutyákat, bár nekem sosem volt, úgyhogy kicsit így tartok tőlük, vagyis nem félek ne úgy értsd, csak nem tudom nagyon kezelni őket. Én meg átköltöttem egyszer a dalt, haha. Willy Wonka, Willy Wonka, Willy Wonka von-ka-ka. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj téged meg még jobb volt látni!! Emlékszem bizony!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hahahaa Bumit csak simogatni kell, amikor jön örülni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor talán lenyugszik..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) von-ka-ka XD XD Niki gyüssz a férjem koncertjére????? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 05. - 19:21:03
Létrehozva:
|
|
|
Von-ka-ka!!!!!
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Férjed? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát izé, ő! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elvileg igen. Sajna nincs még jegyem. Az utolsó héten kb. akkor fogom tudni biztosra, és remélem hogy jegy is lesz még akkor. Tényleg te hogy mész? Megyek veled. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval még így nem tudom, de akarok. Mert mostanában nem költhetek annyit, és nem tudom még, hogyan kell mennem orvoshoz, mert sűrűn kell járnom majd. |
|
|
|
2010.11. 05. - 19:23:10
Létrehozva:
|
|
|
Niki!!! Gyere baszki!!!!! Anyám éppen kérdezte, nem akarok-e valakit beszervezni mellénk!! Autóval megyünk! Gyere gyüssz velünk szépen!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Háát a jegyet nem tudom, szerintem lesz, de ha nem, majd segítek szerezni... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 05. - 19:24:52
Létrehozva:
|
|
|
Na, hát az tényleg jó lenne!!!!!!!!!!!
De sajnálom, most nem tudom megmondani. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Babáim, megyek lassan haj, stb. megasztár!!!!! Nézzétek!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 05. - 19:28:24
Létrehozva:
|
|
|
Oké Niki, majd meglátjuk. Még van egy kis idő. Mi utána úgyis költözünk ki Londonba, gyere te is XD Megmondom Alannek, hogy elválok, ha te nem jöhetsz velünk XD
Jó legyél!!!! |
|
|
|
2010.11. 05. - 19:53:26
Létrehozva:
|
|
|
Vica: Dehogyisnem!!!! csak hát hogyan jutsz el idáig ugyebár...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk kocsival......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miért Niki hogy jut el oda lábbusszal? Vagy helikopáterral? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki jó éjt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja mindenkinek jó éjt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 05. - 19:53:42 |
|
|
|
2010.11. 05. - 19:54:25
Létrehozva:
|
|
|
Mondjuk kocsival......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miért niki hogy jut el oda lábbusszal? Vagy helikopáterral? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki jó éjt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja mindenkinek jó éjt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD Repül XD Nem ám, autóval. De azért kérdezem csak, mert messze vagyunk egymástól. De persze örülnék, ha el tudnál jönni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 05. - 20:03:00
Létrehozva:
|
|
|
Vica megtaláltam a névrokonodat facebook-on!! XD
Eva Gahan XD (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs442.ash2/71534_157606360938566_100000676084939_337502_4270385_n.jpg) Na jó éjt, megyek én is, mindjárt Megasztár (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hajrá Andráááás |
|
|
|
2010.11. 05. - 20:13:14
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|