![]() ![]() |
2010.11. 06. - 08:01:00
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jó reggelt.
Niki sikerült kipihenned magad? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode nézd csak itt találsz a férjedről pár oldalon keresztül képeket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (Bár lehet,hogy jártál már arra). http://www.depechemode-forum.pl/viewtopic.php?f=6&t=1191 Trixx te pedig Martinról itt.Lapozgathatsz jó darabig. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.depechemode-forum.pl/viewtopic.php?f=6&t=803 Mindenkinek szép napot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica megtaláltam a névrokonodat facebook-on!! XD Eva Gahan XD (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs442.ash2/71534_157606360938566_100000676084939_337502_4270385_n.jpg) Na jó éjt, megyek én is, mindjárt Megasztár (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hajrá Andráááás hehe Eva Gahan.........ez jó.......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó az új kép a neved mellett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 06. - 08:00:12 |
|
|
|
2010.11. 06. - 18:28:14
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mi nem sokára megyünk Tamásért, úgyhogy nem maradok sokáig (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hajamat már belőttem XD Vica köszi, de ezt a fórumot nagyon -nagyon jól ismerem de tényleg, köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja igen a képem hát igen XD (IMG:http://i51.tinypic.com/10fw3lw.jpg) (IMG:http://i54.tinypic.com/ydm3o.jpg) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs137.snc4/37185_168148359880747_100000567521816_503629_7725215_n.jpg) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs575.ash2/149788_163159743719025_100000750023822_356237_1818875_n.jpg) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs561.ash2/148331_172962306053000_100000176946957_639688_4546817_n.jpg) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1121.snc4/148331_172962309386333_100000176946957_639689_7343002_n.jpg) |
|
|
|
2010.11. 06. - 18:45:40
Létrehozva:
|
|
|
Mode szívesen.Bár ezek szerint nem okoztam meglepit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó bulizást nektek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 07. - 16:49:36
Létrehozva:
|
|
|
Szevasz Mode.
Szóval már megint mással smároltál álmodban?Ejnye......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 07. - 16:56:29
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Na gyerekek, a jövő hét utáni héttől sűrű hétvégéim lesznek. 20-án dM buli, utána szombaton Katalin-bálba megyek apámékkal, azután héten meg irány Pest (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Annyira várom ezt a drágát. Pont azt számolgattam, lehetséges, hogy Kramcsák néni akkörül fog újra érkezni....de nagyon remélem, hogy nem. Ha mégis, hát majd megoldjuk valahogy. Jajj hát igen, az álmom.... 2félét álmodtam. Az elsőben rosszat tettem XD Az volt, arra emlékszem, hogy valami medencébe ültünk Kállay-Saunders Andrással XD Úgy volt, hogy oda mentünk beszélgetni, meg még nem tudom, kik is ott voltak. Aztán ...XD Na szóval az András adott nekem egy puszit az arcomra, én meg a felsőtestét símogattam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nem tudom, miért ilyet álmodtam vele kapcsolatban, nem vagyok egyáltalán belé zúgva vagy ilyesmi. Jó pasi az tény, de semmi olyan.. Aztán hajnali 4-kor felébredtem, és amikor vissza aludtam, az történt, hogy már december 4 volt. Valics hívott, hogy azonnal nézzek fel a netre, mert van valami Alannel kapcsolatban, aminek örülni fogok. És az volt, hogy aki a koncert előtt felad egy hirdetést valami eladó lakásról, azok közül Alan felhív magához valakit a színpadra, meg előtte bemehet a próbára. (nem tudom miért ingatlan hirdetése volt..) Aztán mi Valiccsal adtunk föl ilyeneket. És minket Alan pont behívott a próbára. Egyébként nm sokan adtak föl hirdetést. Na aztán a próba közben Alan oda hívott engem a színpad mellé XD Bakker, tiszta rosszul voltam. Aztán jött közben Britt is, új frizurája volt, tök jól állt neki. Na aztán közben vissza kellett mennem a helyemre, és a koncert végén Szeleczki Dáviddal odamentünk Alanhez és beszélgettünk vele XDDDD Volt egy tolmács is.. Érdekes dolgokat tudok álmodni az biztos.... ja meg tegnap Tamással beszélgettünk sok mindenről, anyámmal is, szóval együtt, és azért nagyjából eddig is észrevettem, de most rájöttem, hogy minden olyan alkalommal, amikor találkozok valaki olyannal, aki depeche mode-os, egyre jobban és jobban szeretem a mode-ot. (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs576.ash2/149844_127249294000365_100001458860400_168161_5392777_n.jpg) |
|
|
|
2010.11. 07. - 17:02:03
Létrehozva:
|
|
|
Micsoda pasiáradat van a hozzászólásodban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) András....akit símogattál.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) aztán Dávid alias kicsi Dave (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
és Tamás ja és Alan......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sok lesz a jóból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 07. - 17:04:37
Létrehozva:
|
|
|
Hát jah, de azért ennyi pasi közül 2 lenne, akit nem dobnék ki az ágyamból, a másik 2 nem kéne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hahah XD |
|
|
|
2010.11. 07. - 17:05:22
Létrehozva:
|
|
|
Alan az egyik akit nem dobnál ki.Ki a másik? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.11. 07. - 17:07:22
Létrehozva:
|
|
|
Mondjuk újabban rá vagyok mozdulva a csokibébikre XD ahogy anyámmal hívjuk őket...xD
Mindig is tetszett, ha egy hapsinak kicsit barna a bőre, de mostanában még inkább (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hát ugye 3 hapsi is van, aki olyan, és mind a háromért odavagyok Alan az egyik akit nem dobnál ki.Ki a másik? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) András természetesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aranyos, tetszik a srác, mert jól is néz ki, jól is énekel, és nem nagyképű. Szerény, és nincs elszállva magától. Ilyen srác kéne nekem, aki szerény, de jóképű. A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 07. - 17:08:11 |
|
|
|
2010.11. 07. - 17:08:59
Létrehozva:
|
|
|
Hát nekem nem jön be annyira András. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez van különböző az izlésünk.
|
|
|
|
2010.11. 07. - 17:12:23
Létrehozva:
|
|
|
Hát jól van, neked nem tetszik, nincs ebben semmi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jobb is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hahaha XD
Ezért nem lesz nekem soha senkim, mert teljesen eltér az ízlésem azoktól, akiknek meg én jövök, vagy jönnék be. |
|
|
|
2010.11. 07. - 17:15:50
Létrehozva:
|
|
|
Dehogy is nem lesz senkid.Majd lesz ha el jön az ideje. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hehe most képzeld el ha nekem is Alan jönne be nem apád.......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 07. - 17:18:28
Létrehozva:
|
|
|
Na itt van Britt (is XD)
(IMG:http://30.media.tumblr.com/tumblr_lbhc1njZRV1qb1tydo1_500.jpg) Dehogy is nem lesz senkid.Majd lesz ha el jön az ideje. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe most képzeld el ha nekem is Alan jönne be nem apád.......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dehogyis XD Nem akarok senkit, sosem bocsátanám meg magamnak, ha valami történne bármelyik dM taggal, vagy akár a DM-el, és én nem fordítanék rájuk elég figyelmet egy ostoba idióta férfi miatt. Na akkor mi lenne jesszusom XD |
|
|
|
2010.11. 07. - 17:28:00
Létrehozva:
|
|
|
Basszus, 7 óráig meg kell fürödnöm, mert 7-kor anyámhoz jön valami haverja, akkor nem fogok nekiállni fürödni...fél 8-kor meg kezdődik a Karib-tenger kalózai
A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 07. - 17:28:41 |
|
|
|
2010.11. 07. - 17:30:38
Létrehozva:
|
|
|
Attól,hogy lesz valakid még tudsz figyelni a DM-re.Sajnos az pedig benne van a pakliban,hogy valamelyikőjükkel történik valami.De az nem a te hibád lenne.
Menjél füröszkélni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 07. - 17:30:50 |
|
|
|
2010.11. 07. - 17:39:42
Létrehozva:
|
|
|
Attól,hogy lesz valakid még tudsz figyelni a DM-re.Sajnos az pedig benne van a pakliban,hogy valamelyikőjükkel történik valami.De az nem a te hibád lenne. Menjél füröszkélni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem biztos, és pont ezért félek tőle. Amikor elsőben annyira bele voltam esve abba a fiúba az iskolában, akkor is hónapokig szó szerint letojtam Alant, és az egész mode-ot. Folyton arról a fiúról álmodoztam. Azután fogadtam meg, hogy soha többet az életben nem fogom őket így elfelejteni egy hétre sem. Sőt, egy napra sem. És amikor Dave beteg lett, akkor ez az érzés meg még jobban erősödött bennem. Az igaz, hogy nem az én hibám lenne, ha bajuk történne, de biztos, hogy nem tudnám megbocsátani magamnak, ha éppen akkor nem törődnék velük valami hülye miatt. Épp tegnap mondtam anyáméknak, hogy abban biztos vagyok, hogy annyira senki sem szereti őket, mint én. Nem hitte el....Az, amit a szeretetből mutatok, az csak egy gyíkfingnyi töredéke annak, amekkora valójában a szeretetem irántuk. És még nem voltam senkivel, nem tudom hogy működne, de az biztos, hogy egy fiú, meg a dM együtt nem férne el a szívem kellős közepén. És ha választanom kell, egy percig sem gondolkodom. úristen, elég csak a barátnőmre gondolnom...most először szerelmes, és nem törődik sem Michael-lel, sem a barátaival....3 havonta 2-szer eszébe jutok aztán kész... Még nem fürdök, de nem sokára igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 07. - 17:40:29 |
|
|
|
2010.11. 07. - 17:53:00
Létrehozva:
|
|
|
Nem biztos, és pont ezért félek tőle. Amikor elsőben annyira bele voltam esve abba a fiúba az iskolában, akkor is hónapokig szó szerint letojtam Alant, és az egész mode-ot. Folyton arról a fiúról álmodoztam. Azután fogadtam meg, hogy soha többet az életben nem fogom őket így elfelejteni egy hétre sem. Sőt, egy napra sem. És amikor Dave beteg lett, akkor ez az érzés meg még jobban erősödött bennem. Az igaz, hogy nem az én hibám lenne, ha bajuk történne, de biztos, hogy nem tudnám megbocsátani magamnak, ha éppen akkor nem törődnék velük valami hülye miatt. Épp tegnap mondtam anyáméknak, hogy abban biztos vagyok, hogy annyira senki sem szereti őket, mint én. Nem hitte el....Az, amit a szeretetből mutatok, az csak egy gyíkfingnyi töredéke annak, amekkora valójában a szeretetem irántuk. És még nem voltam senkivel, nem tudom hogy működne, de az biztos, hogy egy fiú, meg a dM együtt nem férne el a szívem kellős közepén. És ha választanom kell, egy percig sem gondolkodom. úristen, elég csak a barátnőmre gondolnom...most először szerelmes, és nem törődik sem Michael-lel, sem a barátaival....3 havonta 2-szer eszébe jutok aztán kész... Még nem fürdök, de nem sokára igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Értem amit mondasz de egy együttes iránti szeretet és rajongás mellett meg kell férnie másnak is.Pl párkapcsolat.Kül nagy az ember szíve sok minden belefér. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kéééééééééép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
timbres1wl5.jpg ( 25.31K )
Letöltések száma: 1
dm53wq.jpg ( 183.65K )
Letöltések száma: 0
zoom_400_300_16062005949155.jpg ( 24.05K )
Letöltések száma: 0 |
|
|
|
2010.11. 07. - 18:09:09
Létrehozva:
|
|
|
Persze, ez így van, nekem megfér mellette más is, minden, csak a szerelem nem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Na mindegy, ez nálam másról is szól, szóval más is van a háttérben, nem csak ez. Bonyolult sztori. Na mindegy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan XDDD |
|
|
|
2010.11. 07. - 19:07:21
Létrehozva:
|
|
|
Persze, ez így van, nekem megfér mellette más is, minden, csak a szerelem nem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Na mindegy, ez nálam másról is szól, szóval más is van a háttérben, nem csak ez. Bonyolult sztori. Na mindegy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan XDDD Rendben.Értem ....illetve nem értem,de te tudod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 08. - 17:16:43
Létrehozva:
|
|
|
hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hosszú lenne elmagyarázni, lényeg, hogy nem akarom és kész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gyerekek!!!! Megint más hapsival álmodtam, kész vagyok XD XD XD XD Az elejére nem emlékszem, hogy történt, meg mi volt az előzménye a dolognak, de valakivel beszélgettem, a régi lakásunkban, ahol régen laktunk. Aztán ott még egybe nyíló szobák voltak. Aztán valakivel ugye beszélgettem, egyszer csak Johnny Depp kilép anyámék szobájából XD Vaze XD Állati jól nézett ki, tökre meg voltam lepődve, és olyan felső volt rajta, hogy egy kicsit szét volt húzva. Vagy hát ilyen kivágott na. Olyan teste volt azt hittem meghalok a látványtól. Aztán ahogy megfordultam és végig néztem rajta, rá is mozdultam XD Mondtam neki, menjünk be a szobába XD Csókolóztunk de még hogy!!! uhhh vazeeee XD Meg simogattam neki is a felső testét ahogy Andrásnak múltkor XD Aztán odáig..nem jutottunk el, mert valaki bekopogott és megzavart minket, hogy rohadna meg XDDDDDDDDDDDD Pedig k*ára kívántam.... látszik, hogy kramcsák néni itt van, a hormonjaim be vannak indulva rendesen.. napközben is képzelődök egyfolytában, meg se hallom, ha valaki hozzám szól.....mármint hapsikról XD ehehehee épp mondtam barátnőmnek, hogy betett a sok csokigyár nézés, és a tegnapi Karib-tenger kalózai meg feltette az i-re a pontot XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 08. - 18:45:48 |
|
|
|
![]() ![]() |