![]() ![]() |
2010.11. 11. - 18:43:16
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na itt vagyok! Csak azért nem jöttem eddig mert msn-en és a fészbúkon is írtunk egymásnak! XD
|
|
|
|
2010.11. 11. - 18:43:45
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.11. 11. - 18:44:44
Létrehozva:
|
|
|
Neo velem nem beszélsz msn-en. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
amúgy helló Krisz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 11. - 18:45:27
Létrehozva:
|
|
|
Bazzz mondom milyen Krisz, aztán leesett XDDDDDDDDDDDDDDD
Neo egyébként velem sem beszélsz msn-en, úgyhogy rossz duma XD |
|
|
|
2010.11. 11. - 18:47:50
Létrehozva:
|
|
|
Na ne már Vicuska hogy nem beszélünk msn-en! A múltkor is milyen jót szexeltünk! XD
Téged meg Bettyke alig látlak msn-en! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 11. - 18:50:11
Létrehozva:
|
|
|
Neo most muszáj volt ezt itt nagy dobra verned? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kül most éppen nem beszélünk msn-en.Én arra értettem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bazzz mondom milyen Krisz, aztán leesett XDDDDDDDDDDDDDDD Neo egyébként velem sem beszélsz msn-en, úgyhogy rossz duma XD hehehehe "milyen Krisz" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon röhögök........... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 11. - 18:50:37
Létrehozva:
|
|
|
Hát azért komolyan mondom, ilyenről beszélni, jajj istenem XD Most én is mondjam el, mikor szexeltünk utoljára Alannel egy jót??? ajj hát naaa XDDDDDDDDDDDD
Neo: Mert szar XD |
|
|
|
2010.11. 11. - 18:51:42
Létrehozva:
|
|
|
Na ne már Vicuska hogy nem beszélünk msn-en! A múltkor is milyen jót szexeltünk! XD Téged meg Bettyke alig látlak msn-en! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) msn szex............. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát azért komolyan mondom, ilyenről beszélni, jajj istenem XD Most én is mondjam el, mikor szexeltünk utoljára Alannel egy jót??? ajj hát naaa XDDDDDDDDDDDD Neo: Mert szar XD na mikor izéltetek az emberrel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 11. - 18:52:09
Létrehozva:
|
|
|
msn szex............. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na mikor izéltetek az emberrel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most komolyan??? XD Miii nem mondom meg XDDDD |
|
|
|
2010.11. 11. - 18:52:51
Létrehozva:
|
|
|
Te mondtad hogy nem is beszélünk msn-en Vicuska, csak felfrissítettem a memóriádat! XD
Bettyke, ha szar akkor nehéz lenne veled ott is beszélni! XD |
|
|
|
2010.11. 11. - 18:53:53
Létrehozva:
|
|
|
XD XD
Nem szeretem már az msn-t mert lelassítja a gépet, és a Facebook jobb! XD |
|
|
|
2010.11. 11. - 18:55:34
Létrehozva:
|
|
|
most komolyan??? XD Komolyan hát! Megírtam neki hogy csupán barátságból szívesen... entyem pentyem sáláláláláááá... XD XD XD Nem szeretem már az msn-t mert lelassítja a gépet, és a Facebook jobb! XD Nekem meg a faszbúk chat-je szar, mindig eltűnik akivel beszélnék! XD |
|
|
|
2010.11. 11. - 18:56:34
Létrehozva:
|
|
|
Neo ne kötözködj már mondtam,hogy hogy értettem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.11. 11. - 18:57:15
Létrehozva:
|
|
|
Ti perverzek XDDDDD
hahaha XD én oda be sem jelentkezem, mert az is lassította a gépet XD |
|
|
|
2010.11. 11. - 18:57:43
Létrehozva:
|
|
|
Komolyan hát! Megírtam neki hogy csupán barátságból szívesen... entyem pentyem sáláláláláááá... XD Nekem meg a faszbúk chat-je szar, mindig eltűnik akivel beszélnék! XD Én meg megírtam neked,hogy a barátommal nem izélek...........a barátság az barátság és nem szeretői kapcsolat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nálam is az fb chat-je szar. |
|
|
|
2010.11. 11. - 18:58:10
Létrehozva:
|
|
|
Neo ne kötözködj már mondtam,hogy hogy értettem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem kötözködök veled! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 11. - 18:59:02
Létrehozva:
|
|
|
Ti perverzek XDDDDD hahaha XD én oda be sem jelentkezem, mert az is lassította a gépet XD akkor kaki a machinád. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem kötözködök veled! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem hát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 11. - 18:59:46
Létrehozva:
|
|
|
Én meg megírtam neked,hogy a barátommal nem izélek...........a barátság az barátság és nem szeretői kapcsolat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudom, és írtam is hogy oké... de azért próbálkozni lehet! XD HÁTHA XD akkor kaki a machinád. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Basszus ezen baromira röhögök! XDXDXDXDXD |
|
|
|
2010.11. 11. - 19:01:01
Létrehozva:
|
|
|
kaki a tied! XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
haha nem ám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha lassú a gép a csettől az a net hibája lehet esetleg, vagy a facebook-é..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 11. - 19:01:46
Létrehozva:
|
|
|
Neo nem adod fel mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nincs hátha.........én egy tisztességes asszony és DM rajongó vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |