![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
WOW tök jók a keretek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
"Az első dM dal ami igazán tetszett"...ezt akár én is mondhatnám.Nálam is a Precious-el kezdődött a DM imádat.De azt hiszem ezt már meséltem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Igen, mesélted (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ja hát volt olyan keret, ami ilyen mezei barna, egyszerű keret volt, meg olyan is, aminek aranyszínű volt a széle. Ugyanilyen, csak arany. De ez valahogy jobban tetszett, mert ezüst és akkor ilyen..feketés vagy nem tudom XD Meg ha jól emlékszem fehér is volt. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Az utolsó képen felröhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Igen, mesélted (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja hát volt olyan keret, ami ilyen mezei barna, egyszerű keret volt, meg olyan is, aminek aranyszínű volt a széle. Ugyanilyen, csak arany. De ez valahogy jobban tetszett, mert ezüst és akkor ilyen..feketés vagy nem tudom XD Meg ha jól emlékszem fehér is volt. Szép ez az ezüst keret. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jól választottál.
Csatolt állományok
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Uramatyám South park XD XD
Akkor örülök (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Az a 3. kép nagyon a kedvencem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Mindjárt jövök, a férjemnek korog gyomra |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Igen a harmadik a kedvenced?Nem tudtam ..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
jaj nem is mondta a lányom a jóelőbb legurult a lépcsőn. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Adj az embörödnek enni.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 17. - 16:16:32 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Dave (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Fruzsi a te figyelmedbe ajánlom a negyedik képen középtájra fókuszálj...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode neked azért nem mondom mert téged apád úgy nem érdekel.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vuhúúúúú nagyon ki lehet venni a lényeget.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) áááááááááááá A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 17. - 16:33:14
Csatolt állományok
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na jelen XD
Igen a harmadik a kedvenced?Nem tudtam ..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaj nem is mondta a lányom a jóelőbb legurult a lépcsőn. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Adj az embörödnek enni.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legurult?????? Jézusom, és jól van?? na tessék, apám középsőjét vizsgálgatod? XD Adtam az embörömnek enni, tele is ette magát nagy pocakja lett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tiszta aranyos (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
az első az fincsi kép... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) uhhhhh
Na jelen XD Legurult?????? Jézusom, és jól van?? na tessék, apám középsőjét vizsgálgatod? XD Adtam az embörömnek enni, tele is ette magát nagy pocakja lett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tiszta aranyos (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Igen csak megütötte az arcát. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Még szép,hogy a középsőt vizsgálgatom. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Totál ki lehet venni juj....ahhhh Mit adtál a sóginak enni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jajj, a január 9-i buliban dM koncert előtt én is így csináltam mint az első képen apu XD nem emlékszem, melyik szám ment, de így csinált, én meg fölfutottam a színpadra és ugyanezt utána csináltam XD Nagyon be voltam pörögve, a fél bulit egyedül a színpadon táncoltam végig XDDDD
Egyik haver jött is, fölém térdelt aztán úgy csinált mint aki meg akar enni XDD Olyanokat röhögtünk XD Aztán egy idő után már elkezdett fájni a lábam, és segített fölkelni XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
heheh gyakoroltad apád mozdulatát? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan-ek kellett volna föléd térdelnie.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
az első az fincsi kép... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) uhhhhh Igen csak megütötte az arcát. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Még szép,hogy a középsőt vizsgálgatom. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Totál ki lehet venni juj....ahhhh Mit adtál a sóginak enni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj szegénykém, küldök neki simit meg puszit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Meg Dave is küld (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehhee Vica beindultál a középsője láttán? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sóginak vajas kenyeret adtam enni, Ő meg tett rá sajtot, paprikát, paradicsomot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg összedobott magának valami Isten tudja milyen salátát és azt jól megzabálta XD heheh gyakoroltad apád mozdulatát? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan-ek kellett volna föléd térdelnie.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Aha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon szoktam dM buliba aput játszani XD Szinte ismerem minden számban minden mozdulatát aztán nyomom rendesen XD Jaaaa hát neki kellett volna jönnie..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) húúúúú akkor aztán fölkeltünk volna és elmentünk volna a legközelebbi magányos helyre XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Köszi.Biztos hamarabb gyógyul majd a Petra képes fele a pusziktól és a simitől. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Beindultam?Az nem kifejezés.....elképzeltem ezt-azt.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És neked nem adott salátát a kis bélpoklos férjed? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "húúúúú akkor aztán fölkeltünk volna és elmentünk volna a legközelebbi magányos helyre"....aztán kamatyoltatok volna.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 17. - 16:51:31 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szegény Petra..jajj nagyon sajnálom ....
micsoda egy hét ez.... Petra legurul a lépcsőn, az én kutyámat megtámadja egy dög..mi jön még.. ja holnap évzáró is lesz XD ezt-azt...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehehehhe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A kis bélpoklos férjem nem adott, de nem is kértem, mert én virslit ettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "húúúúú akkor aztán fölkeltünk volna és elmentünk volna a legközelebbi magányos helyre"....aztán kamatyoltatok volna.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az biztos..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ott lehetett volna ordítani amilyen hangosan csak akarok mert úgysem hallják (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Óhh Alan méééég XD XD XD xD XD XD XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Még pár Dave (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Csatolt állományok
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jajj ezeket a Dávidokat még nem is láttam (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Beszarok! Ilyen napszemüvegem van nekem is (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Papáé volt.. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szegény Petra..jajj nagyon sajnálom .... micsoda egy hét ez.... Petra legurul a lépcsőn, az én kutyámat megtámadja egy dög..mi jön még.. ja holnap évzáró is lesz XD ezt-azt...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehehehhe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A kis bélpoklos férjem nem adott, de nem is kértem, mert én virslit ettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az biztos..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ott lehetett volna ordítani amilyen hangosan csak akarok mert úgysem hallják (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Óhh Alan méééég XD XD XD xD XD XD XD Köszi ari vagy,hogy sajnálod de nem kell aggódnod szerencsére semmi komoly.Esett ő már ettől nagyobbat is amikor még az orrán lila csík is lett. Holnap évzáró?Ó az milyen uncsi.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már megint virslit ettél?Nagyon rá vagy cuppanva.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja ki tudtad volna engedni a hangod és a sikításaidat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát egy olyan helyen...úúú de ordítanék XD
Orrán lila csík, jesszus... ja mondjuk a gyerekek sokat esnek.. Hát szeretem a virslit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, délután 4-kor.... isteni lesz.. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jajj ezeket a Dávidokat még nem is láttam (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Beszarok! Ilyen napszemüvegem van nekem is (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Papáé volt.. Inkább ne mert Alan szagolhatja a szar szagod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát akkor hord azt a napszemüveget. Még ilyen Dávi.......
Csatolt állományok
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát egy olyan helyen...úúú de ordítanék XD Orrán lila csík, jesszus... ja mondjuk a gyerekek sokat esnek.. Hát szeretem a virslit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, délután 4-kor.... isteni lesz.. "Ja, délután 4-kor.... isteni lesz"......whehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát igen a kisgyerekek esnek-kelnek. Szereted a virslit...de ennyire.Úgy volt én tudom,hogy Alan uzsizott te pedig dolgoztál a virslijén aztán meg itt azt mondod,hogy virslit ettél. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Helyes hordjad csak.Csak nehogy Dave azt higgye,hogy a kedves lánya lenyúlta a napszemcsijét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 17. - 17:07:21 |
|
|
![]() ![]() |