![]() ![]() |
2010.11. 12. - 19:04:54
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Egy frászt finom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na mik derülnek ki? Válogatós vagy ennyire? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.11. 12. - 19:06:05
Létrehozva:
|
|
|
hehe ha babot eszel Alan nem marad meg melletted a gázszag miatt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és le lehet enni arról akin van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát te bolond vagy!! XDDDDDD Én tudom magam tartani ha kell XDDD |
|
|
|
2010.11. 12. - 19:08:59
Létrehozva:
|
|
|
Neo hát kissé válogatós vagyok ez van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát te bolond vagy!! XDDDDDD Én tudom magam tartani ha kell XDDD Én nem mindig. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül nem jó ha sokat visszatartod.Árt az egészségednek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egyébként pedig a férjed előtt nem kell szégyenlősködnöd.Biztos ő is kiengedi ha kell neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XDDDDDDD Nem XDDDDD Illetve még nem, álmomban biztos akarnám ahogy múltkor is XD Nem, egyelőre kezdjük újra azt a bezárkózást zavartalanul XD És ilyen felsőt akarok rajta látni XD De fehérbe jobban tetszene... de akár lehet ilyen is XDDDD (2.kép) Hűűűűűűűűha.......... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.11. 12. - 19:10:50
Létrehozva:
|
|
|
Neo hát kissé válogatós vagyok ez van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én nem mindig. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül nem jó ha sokat visszatartod.Árt az egészségednek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egyébként pedig a férjed előtt nem kell szégyenlősködnöd.Biztos ő is kiengedi ha kell neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hűűűűűűűűha.......... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Na ne már hogy a fingásról beszélgessünk komolyan már ne romboljátok le az illúzióimat XD Egyébként nem szoktam visszatartani, csak ha olyna helyen vagyok, de ha olyna helyen vagyok, nem szokott rám jönni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hűűűűűűűűha.......... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Most mondd meg, ilyen hapsik járkálnak a világban, és ebben a rohadt országban egy jó hapsi sincs XD Persze, egy kicsit meg van már öregedve, de leszarom XD |
|
|
|
2010.11. 12. - 19:11:59
Létrehozva:
|
|
|
Neo hát kissé válogatós vagyok ez van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd nem lennél az ha lettél volna olyan helyen mint a katonaság! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 12. - 19:12:46
Létrehozva:
|
|
|
Majd nem lennél az ha lettél volna olyan helyen mint a katonaság! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na Vica, most megkaptad XD Ugyanezt én is magamra vehetném XDDDD |
|
|
|
2010.11. 12. - 19:13:11
Létrehozva:
|
|
|
Kül nem jó ha sokat visszatartod.Árt az egészségednek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egyébként pedig a férjed előtt nem kell szégyenlősködnöd.Biztos ő is kiengedi ha kell neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Engedd csak kifelé hagy bömböljön! XD |
|
|
|
2010.11. 12. - 19:14:01
Létrehozva:
|
|
|
Bolondoook XDDD
|
|
|
|
2010.11. 12. - 19:14:07
Létrehozva:
|
|
|
Mode én nem mondtam ki a fingás szót hanem finoman körbe írtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként pedig alapvető emberi szükséglet.Ez sem rosszabb téma mint amikor Gergővel a szarról beszéltetek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na jó hagyjuk........... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Johnny nem is öreg.Pont a legszebb korban van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sármos pasi. |
|
|
|
2010.11. 12. - 19:14:17
Létrehozva:
|
|
|
Most mondd meg, ilyen hapsik járkálnak a világban, és ebben a rohadt országban egy jó hapsi sincs XD Köszi! (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
|
2010.11. 12. - 19:15:21
Létrehozva:
|
|
|
Majd nem lennél az ha lettél volna olyan helyen mint a katonaság! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De én szerencsére lánynak születtem.Kül elmondanám a kórházban sem volt jobb kaja mikor bent voltam még is megettem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 12. - 19:15:38
Létrehozva:
|
|
|
Mode én nem mondtam ki a fingás szót hanem finoman körbe írtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként pedig alapvető emberi szükséglet.Ez sem rosszabb téma mint amikor Gergővel a szarról beszéltetek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jó hagyjuk........... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Johnny nem is öreg.Pont a legszebb korban van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sármos pasi. XD Gergőőőőőőőőő XD AZ NEM SZAR HANEM KULA BÁCSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD nem mondtad ki, de arról volt szó XDDDDD Várjá, azt se tudom, most hány éves....30 fölött van az tuti.... mindjárt megnézem XD Sármos hát, huh de jó lenne ha itt is sármoskodna egy kicsit XD |
|
|
|
2010.11. 12. - 19:15:58
Létrehozva:
|
|
|
Na Vica, most megkaptad XD Ugyanezt én is magamra vehetném XDDDD Bizony.Te is finnyás vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 12. - 19:16:20
Létrehozva:
|
|
|
1963-ban született, akkor elvileg 40 is elmúlt már. Vagy nem? XD nem tudok számolni sajnos XD
|
|
|
|
2010.11. 12. - 19:16:38
Létrehozva:
|
|
|
Engedd csak kifelé hagy bömböljön! XD A bömböljönt böfögjönnek olvastam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 12. - 19:16:44
Létrehozva:
|
|
|
áhh, 47 éves na. hűű vazze mindig "öregeket" fogok ki XD
|
|
|
|
2010.11. 12. - 19:17:09
Létrehozva:
|
|
|
De én szerencsére lánynak születtem.Kül elmondanám a kórházban sem volt jobb kaja mikor bent voltam még is megettem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vannak lány katonák is... és milyen jó seggük van a gyakorló nadrágban! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.11. 12. - 19:17:48
Létrehozva:
|
|
|
1963-ban született, akkor elvileg 40 is elmúlt már. Vagy nem? XD nem tudok számolni sajnos XD 47 Egy évvel fiatalabb mint Dave. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vannak lány katonák is... és milyen jó seggük van a gyakorló nadrágban! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nem akarok katona lenni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 12. - 19:20:42
Létrehozva:
|
|
|
Bizony.Te is finnyás vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az biztos xD ...héj..akkor 2005-ben amikor a csokigyárat forgatták, akkor volt 42 éves...na ne már.......rohadtul nem látszik rajta a filmben.... 47 Egy évvel fiatalabb mint Dave. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem akarok katona lenni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo meg csak a női seggeket lesi..férfiak....xDDDD jajaja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én egy időben katona is akartam lenni XD |
|
|
|
2010.11. 12. - 19:22:50
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|