![]() ![]() |
2010.11. 14. - 11:15:40
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nem szoktam fogdosni nekik, de neked kivételesen megsimogatnám! XD Most hogy így mondod felismerem, csak lehet hogy kicsit fáradt voltam tegnap este munka után és lehet hogy mivel ez nem olyan régi kép kicsit megváltozott mióta nem láttam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, bocsi! JÓ REGGELT MINDENKINEK! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha nem szoktad fogdosni akkor mivel én is a barátod vagyok nekem se szokjad. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 14. - 11:35:16
Létrehozva:
|
|
|
Ha nem szoktad fogdosni akkor mivel én is a barátod vagyok nekem se szokjad. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem szokni akarom... csak egyszer! XD |
|
|
|
2010.11. 14. - 11:39:58
Létrehozva:
|
|
|
Neo előkotortam kifejezetten neked a vidit amit valamelyik nap beszéltünk msn-en.Tudod amiben a ye meg az öööööööö ye van.Figyeld az elejét..........hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Volt már ez a vidi ide belinkelve csak akkoriban nem jártál erre.Ha jól emlékszem még Niki is írta,hogy vigyorgott rajta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sőt fb-re is kitette úgy rémlik. http://depeche-mode.network.hu/video/tv_fe...it_zdf_19051985 Nem szokni akarom... csak egyszer! XD De ne szokjad......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nézzétek ezt.A kis zsengék,egyem meg őket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://depeche-mode.network.hu/video/tv_fe...f_the_pops_1981 Neo ha megnézted a vidit meséld hogy tetszett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 14. - 12:10:24
Létrehozva:
|
|
|
De ne szokjad......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem akarom szokni! Nem látod????? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo előkotortam kifejezetten neked a vidit amit valamelyik nap beszéltünk msn-en.Tudod amiben a ye meg az öööööööö ye van.Figyeld az elejét..........hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Volt már ez a vidi ide belinkelve csak akkoriban nem jártál erre.Ha jól emlékszem még Niki is írta,hogy vigyorgott rajta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sőt fb-re is kitette úgy rémlik. http://depeche-mode.network.hu/video/tv_fe...it_zdf_19051985 Nézzétek ezt.A kis zsengék,egyem meg őket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://depeche-mode.network.hu/video/tv_fe...f_the_pops_1981 Neo ha megnézted a vidit meséld hogy tetszett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kicsit lassan töltötte be a vidit, de... ööööö... ye... nagyon tetszett... ööööö... már le is töltöttem magamnak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 14. - 14:28:29
Létrehozva:
|
|
|
Nem akarom szokni! Nem látod????? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kicsit lassan töltötte be a vidit, de... ööööö... ye... nagyon tetszett... ööööö... már le is töltöttem magamnak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem látom mert mindig ott kötünk ki,hogy meg akarod símogatni a hátsóm. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Örülök,hogy tetszett.Én akárhányszor nézem mindig elkap a röhögés.Dave annyira aranyos. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A másikat néztem meg a jóelőbb,de nem volt gond a töltési sebességgel. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 14. - 14:28:53 |
|
|
|
2010.11. 14. - 15:19:17
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztoooooooooooooook!!!!!!!!!!!
Mindjárt mesélek, olyan jó híreim vannak, vagyis hát nekem jó, de előbb berakok képet (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs889.snc4/72202_105354369533116_100001756612758_45222_3163943_n.jpg) |
|
|
|
2010.11. 14. - 15:20:30
Létrehozva:
|
|
|
Nem látom mert mindig ott kötünk ki,hogy meg akarod símogatni a hátsóm. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól van, hát megsimogatni meg szeretném, de nem akarok rászokni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Örülök,hogy tetszett.Én akárhányszor nézem mindig elkap a röhögés.Dave annyira aranyos. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A másikat néztem meg a jóelőbb,de nem volt gond a töltési sebességgel. Az ÉN netem sebességével volt gond, azért töltött be lassan! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztoooooooooooooook!!!!!!!!!!! Mindjárt mesélek, olyan jó híreim vannak, vagyis hát nekem jó, de előbb berakok képet (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs889.snc4/72202_105354369533116_100001756612758_45222_3163943_n.jpg) Sziaaaaaaaa!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mesélj, de előbb mond meg hogy ezkiezkiezkiezki? XD |
|
|
|
2010.11. 14. - 15:23:22
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.11. 14. - 15:25:14
Létrehozva:
|
|
|
Neo Ő Dave fia XDD Uhhh, ennyire fáradt lennék hogy nem ismertem fel? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
|
2010.11. 14. - 15:27:58
Létrehozva:
|
|
|
Na azt akarom mesélni, hogy az előbb beszéltem Valicskával, és jó lesz neki is, amit írtam, úgyhogy annyira jó lesz 3 hét múlva, hogy csak na!!!!!!
A másik: megbeszéltem anyukámmal, megengedi, hogy magamra tetováltathassam Alan aláírását. Aláíratom Alannel a dekoltázsomat, és azt oda tetováltatom utána. De ha nem sikerül aláíratni, az akkor az áprilisi aláírásomról le tudja kopírozni a srác, és azt a szívem fölé tetováltatom. Kicsit füllentenem kell hozzá mamámnak, hogy legyen lóvé, de elintézem. És akkor kb. 1 hónap múlva, majd Alan után megcsináltatom. Uhhh, ennyire fáradt lennék hogy nem ismertem fel? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Hát amúgy is kicsit furcsa a képen, de hát..XD |
|
|
|
2010.11. 14. - 15:34:28
Létrehozva:
|
|
|
Na azt akarom mesélni, hogy az előbb beszéltem Valicskával, és jó lesz neki is, amit írtam, úgyhogy annyira jó lesz 3 hét múlva, hogy csak na!!!!!! A másik: megbeszéltem anyukámmal, megengedi, hogy magamra tetováltathassam Alan aláírását. Aláíratom Alannel a dekoltázsomat, és azt oda tetováltatom utána. De ha nem sikerül aláíratni, az akkor az áprilisi aláírásomról le tudja kopírozni a srác, és azt a szívem fölé tetováltatom. Kicsit füllentenem kell hozzá mamámnak, hogy legyen lóvé, de elintézem. És akkor kb. 1 hónap múlva, majd Alan után megcsináltatom. Hát amúgy is kicsit furcsa a képen, de hát..XD Jó fej lehet az anyukád ha még ezt is megengedi! Nem akarod elhozni őt is Pestre? XD |
|
|
|
2010.11. 14. - 15:40:57
Létrehozva:
|
|
|
Jó fej lehet az anyukád ha még ezt is megengedi! Nem akarod elhozni őt is Pestre? XD Ő is jön XD de csak tatabányáig, elvisz tatabányára Valicshoz, aztán majd vasárnap értem jön. hahahaa XD XD Jó fej, amúgy nem engedte volna meg, mert eddig is szerettem volna tetkót, mindig is, csak most van egy ilyen lehetőségem, és Alan aláírása tökéletes lenne. És mivel a szívem fölé tetováltatom, nem lesz annyira látható, hogy az első adandó alkalommal észre vegye a mamám. Ráadásul amennyire nem törődöm mostanában, észre se fogja venni akkor sem, ha kilóg a szára. Mármint a tetoválásnak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Beszéltem anyámmal arról is, hogy esetleg mennyire fájdalmas, mert ő nem rég csináltatott a lábára, de ő is meg én is 100000 %-ig biztosak vagyunk benne, hogy az nekem meg sem fog kottyanni. A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 14. - 15:43:22 |
|
|
|
2010.11. 14. - 15:53:46
Létrehozva:
|
|
|
Ő is jön XD de csak tatabányáig, elvisz tatabányára Valicshoz, aztán majd vasárnap értem jön. hahahaa XD XD Jó fej, amúgy nem engedte volna meg, mert eddig is szerettem volna tetkót, mindig is, csak most van egy ilyen lehetőségem, és Alan aláírása tökéletes lenne. És mivel a szívem fölé tetováltatom, nem lesz annyira látható, hogy az első adandó alkalommal észre vegye a mamám. Ráadásul amennyire nem törődöm mostanában, észre se fogja venni akkor sem, ha kilóg a szára. Mármint a tetoválásnak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Beszéltem anyámmal arról is, hogy esetleg mennyire fájdalmas, mert ő nem rég csináltatott a lábára, de ő is meg én is 100000 %-ig biztosak vagyunk benne, hogy az nekem meg sem fog kottyanni. Nincs anyukádról képed? XDXDXDXDXD |
|
|
|
2010.11. 14. - 15:57:37
Létrehozva:
|
|
|
De XD Ott van facebook-on is XD Bár az nem a legjobb képe de az van a legközelebb most XD
Fehér Erika XD |
|
|
|
2010.11. 14. - 16:03:55
Létrehozva:
|
|
|
De XD Ott van facebook-on is XD Bár az nem a legjobb képe de az van a legközelebb most XD Fehér Erika XD (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Neked nagyon szép anyukád van! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
2010.11. 14. - 16:10:17
Létrehozva:
|
|
|
Ohh köszönöm XD
|
|
|
|
2010.11. 14. - 16:19:08
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.11. 14. - 16:19:57
Létrehozva:
|
|
|
Elhiszem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Majd megmondom neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 14. - 17:29:18
Létrehozva:
|
|
|
Uhhh, ennyire fáradt lennék hogy nem ismertem fel? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Neo úgy látom nagyon el vagy a DM fiúk családtagjaival. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem ismered fel őket......... (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Neked nagyon szép anyukád van! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Igen és szép anyukának szép lánya van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jól van, hát megsimogatni meg szeretném, de nem akarok rászokni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az ÉN netem sebességével volt gond, azért töltött be lassan! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát jobb is ha nem szoksz rá. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Néha a mi netünk sebessége is szokott szórakzni. Na azt akarom mesélni, hogy az előbb beszéltem Valicskával, és jó lesz neki is, amit írtam, úgyhogy annyira jó lesz 3 hét múlva, hogy csak na!!!!!! A másik: megbeszéltem anyukámmal, megengedi, hogy magamra tetováltathassam Alan aláírását. Aláíratom Alannel a dekoltázsomat, és azt oda tetováltatom utána. De ha nem sikerül aláíratni, az akkor az áprilisi aláírásomról le tudja kopírozni a srác, és azt a szívem fölé tetováltatom. Kicsit füllentenem kell hozzá mamámnak, hogy legyen lóvé, de elintézem. És akkor kb. 1 hónap múlva, majd Alan után megcsináltatom. WOW Mode lesz tetkód.rendes az anyukád,hogy megengedi.Majd muti meg ha kész lesz a mű a szívecskéd felett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 14. - 17:35:06
Létrehozva:
|
|
|
Jaj az előbb elfelejtettem mondani,hogy délután unaloműzés képpen csináltam egy isteni finomságos kukoricás-kolbászos muffint.Kirrrrrály lett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |