![]() ![]() |
2010.11. 15. - 20:06:05
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
este 6-tól 10-ig teeeeeeeeee XD nem ám, 11 körül megyünk mi oda, és én maradok reggel 4-ig anyukám meg úgyis kipurcan fél óra után (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem ám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ööööö... ye... ha délután megyek 3 óra körül az jó? Csak a hülye vonatok miatt kérdem, mert innen eljutni arra felétek, katasztrofálisan rossz. Na látod Neo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak dícsérem már a barátomat. Köszönöm Vicuska drága! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 15. - 20:09:55
Létrehozva:
|
|
|
Ööööö... ye... ha délután megyek 3 óra körül az jó? Csak a hülye vonatok miatt kérdem, mert innen eljutni arra felétek, katasztrofálisan rossz. Köszönöm Vicuska drága! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ha kivárod, amíg mindkettőnk elkészül magával, csak mert órákig tart....XD Akkor gyere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kimegyek eléd az állomásra! Estefele nem is jön vonat? |
|
|
|
2010.11. 15. - 20:12:54
Létrehozva:
|
|
|
Hát ha kivárod, amíg mindkettőnk elkészül magával, csak mert órákig tart....XD Akkor gyere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kivárom, ha nem zavarok! XD Kimegyek eléd az állomásra! Estefele nem is jön vonat? Estefelé csak 11 körül van egy, de valami 5 átszállással. |
|
|
|
2010.11. 15. - 20:14:17
Létrehozva:
|
|
|
Neo szívesen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Majd meséljétek el,hogy milyen volt ha összejön ez a közös buli. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kivi leszek. Én elmentem.Jóccakát nektek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 15. - 20:15:30
Létrehozva:
|
|
|
Neo szívesen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd meséljétek el,hogy milyen volt ha összejön ez a közös buli. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kivi leszek. Ha összejön a buli még talán képek is lesznek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) MODE!!!!! Most látom facebookon, hogy anyukád befonta a haját, mert ott ül melletted és nézi mit írsz!!!!! XDXDXDXDXD ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ |
|
|
|
2010.11. 15. - 20:16:31
Létrehozva:
|
|
|
Kivárom, ha nem zavarok! XD Estefelé csak 11 körül van egy, de valami 5 átszállással. Figyelj, anyu azt mondja, inkább később gyere, mert így túl korai lesz. Aztán anyu kimegy érted az állomásra amikor bejön a vonatod, mert én nem akarok későn menni a buliba, pláne nem elmenni onnan. Jó lesz így neked?? |
|
|
|
2010.11. 15. - 20:16:38
Létrehozva:
|
|
|
Én elmentem.Jóccakát nektek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jóccakát Vicuska! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 15. - 20:17:34
Létrehozva:
|
|
|
Ha összejön a buli még talán képek is lesznek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) MODE!!!!! Most látom facebookon, hogy anyukád befonta a haját, mert ott ül melletted és nézi mit írsz!!!!! XDXDXDXDXD ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ aha XDD Jó éjt Vica |
|
|
|
2010.11. 15. - 20:20:10
Létrehozva:
|
|
|
Figyelj, anyu azt mondja, inkább később gyere, mert így túl korai lesz. Aztán anyu kimegy érted az állomásra amikor bejön a vonatod, mert én nem akarok későn menni a buliba, pláne nem elmenni onnan. Jó lesz így neked?? Na akkor még megnézem addig hogy melyik vonat lesz jó! Addig még úgy is beszélünk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Van egy vonat ami fél 8-kor van ott! Eddig ezt észre se vettem! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Az jó? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 15. - 20:29:17
Létrehozva:
|
|
|
Várjál, azt mondd, hogy mikor ér ide XD
fél 8-kor? |
|
|
|
2010.11. 15. - 20:30:58
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.11. 15. - 20:35:46
Létrehozva:
|
|
|
Na!
A 11 órás az este 11 óra ugye? XD Na de most komolyan, anyu azt mondja, jobb lenne a 11 órás, mert délelőtt dolgozik, és ahhoz, hogy éjjel talpon legyen, délután aludnia kell egy kicsit. És akkor az lenne, hogy amikor 11-kor beér a vonatod, akkor megyünk érted, és akkor onnan irány a dM buli. Jó lesz? most aztán vonatozás van, mert én is vonatos dolgokat nézegettem az előbb XD Vonattal köll mennem Valicskához |
|
|
|
2010.11. 15. - 20:38:31
Létrehozva:
|
|
|
Na! A 11 órás az este 11 óra ugye? XD Na de most komolyan, anyu azt mondja, jobb lenne a 11 órás, mert délelőtt dolgozik, és ahhoz, hogy éjjel talpon legyen, délután aludnia kell egy kicsit. És akkor az lenne, hogy amikor 11-kor beér a vonatod, akkor megyünk érted, és akkor onnan irány a dM buli. Jó lesz? most aztán vonatozás van, mert én is vonatos dolgokat nézegettem az előbb XD Vonattal köll mennem Valicskához Na, amit 11 órásnak írtam az 22:33-kor ér Szombathelyre. Az jó? Mert utána már nincs vonat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 15. - 20:43:35
Létrehozva:
|
|
|
Az tökéletes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Megyünk ki érted! Még addig majd péntek fele megbeszéljük, még csak hétfő van, de már be vagyunk sózva, pörgünk mint a fürdőskurvák XD Na, nekem most mennem kell!!! Megbeszéljük még a részleteket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak lennék már túl a kedden és a szerdán, aztán utána nem köll tanulnom se jajj... na puszpusz jó éjjt |
|
|
|
2010.11. 15. - 20:45:14
Létrehozva:
|
|
|
Az tökéletes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megyünk ki érted! Még addig majd péntek fele megbeszéljük, még csak hétfő van, de már be vagyunk sózva, pörgünk mint a fürdőskurvák XD Oké addig még beszélünk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És a buli után kaphatok egy kis helyet valahol ahol alhatok pár órácskát? Jó a lábtörlő is, csak ne fázzak! XD ... pörgünk mint a fürdőskurvák XD Jájjj, de szépen mondtad! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na puszpusz jó éjjt Na jó éjt! Aludjatok jól! Puszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 16. - 06:21:27
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.11. 16. - 07:41:12
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nem tudom mit mondjak.Majd később........... |
|
|
|
2010.11. 16. - 16:51:50
Létrehozva:
|
|
|
Jó estét XD
Neo ...még az elején írtam, hogy itt aludhatsz...emlékszel????? XDDDD |
|
|
|
2010.11. 16. - 17:21:37
Létrehozva:
|
|
|
Gyerekek, lehet, hogy mégsem a dekoltázsomra tetováltatom Alan aláírását, hanem a bal alkaromra. Ott jobb lenne...he? XD
|
|
|
|
2010.11. 16. - 17:26:07
Létrehozva:
|
|
|
Jó estét XD Neo ...még az elején írtam, hogy itt aludhatsz...emlékszel????? XDDDD Szia Mode! Igen emlékszem, de azért megkérdeztem még1x hátha az is változott mint az hogy délután mehetek! XD Na de félre a viccel, ez már komoly dolog! XD Gyerekek, lehet, hogy mégsem a dekoltázsomra tetováltatom Alan aláírását, hanem a bal alkaromra. Ott jobb lenne...he? XD Te tudod, de a szíved fölött lenne az igazi, bár szerintem az kicsit jobban fájna mint ha a karodra tetováltatnád. De ezt csak én gondolom így! XD |
|
|
|
![]() ![]() |