![]() ![]()  | 

2010.11. 16. - 18:51:05

Létrehozva:

| 
	|
| 

devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 
       |
| 

| 
	|

2010.11. 16. - 18:52:02

Létrehozva:

| 
	|
| 

most sem tudok mit mondani........................olvaslak titeket illetve olvastalak titeket.........

| 

| 

| 
	|

2010.11. 16. - 18:52:38

Létrehozva:

| 
	|
| 

|
| 

| 
	|

2010.11. 16. - 18:52:39

Létrehozva:

| 
	|
| 

Akkor jó! XD Szia! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De más hozzászólás? Semmi? Nem történt ma érdekes? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem kimondottan. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)  | 

| 

| 
	|

2010.11. 16. - 18:54:20

Létrehozva:

| 
	|
| 

Nem kimondottan. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)  Hogy telt a napod? Valamiért rossz kedved van?  | 

| 

| 
	|

2010.11. 16. - 18:56:12

Létrehozva:

| 
	|
| 

Neo köszi jól.Semmi extra,csak a szokásos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)   

Nincs rossz kedvem.Megvagyok köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)  | 

| 

| 
	|

2010.11. 16. - 19:05:23

Létrehozva:

| 
	|
| 

|
| 

| 
	|

2010.11. 16. - 19:10:14

Létrehozva:

| 
	|
| 

Neo köszi jól.Semmi extra,csak a szokásos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)   Nincs rossz kedvem.Megvagyok köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na akkor jól van! Most meg Mode képeitől már nem is lehet rossz kedved! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  | 

| 

| 
	|

2010.11. 16. - 19:12:06

Létrehozva:

| 
	|
| 

hahaha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  

Neo anyu azt kérdezi, hogy megmasszírozod-e neki a talpát, mert fáj a lába XD (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs128.snc3/17552_216123557871_199442002871_3097734_5964063_n.jpg)  | 

| 

| 
	|

2010.11. 16. - 19:14:57

Létrehozva:

| 
	|
| 

Én meg hazajöttem, a bakancsomról lepotyogott sarat próbáltam felsöpörni, erre úgy belerúgtam az előszobában az egyik szegélyléc sarkába hogy most vérzik a jobb lábamon az ujjam! Az amelyik a kezeden a mutatóujj! XD 

hahaha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  Neo anyu azt kérdezi, hogy megmasszírozod-e neki a talpát, mert fáj a lába XD A legnagyobb örömmel! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jajj ez a kép! XD Milyen feje van már a nőnek rajta a kivetítőn! XDXDXDXDXD  | 

| 

| 
	|

2010.11. 16. - 19:17:17

Létrehozva:

| 
	|
| 

Én meg hazajöttem, a bakancsomról lepotyogott sarat próbáltam felsöpörni, erre úgy belerúgtam az előszobában az egyik szegélyléc sarkába hogy most vérzik a jobb lábamon az ujjam! Az amelyik a kezeden a mutatóujj! XD A legnagyobb örömmel! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jajj ez a kép! XD Milyen feje van már a nőnek rajta a kivetítőn! XDXDXDXDXD jaaajjj ez nekem is fáj (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) oké XD veheheheeeeee XD de Dave cuki (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jajj bakker csak lenne már meg az a tetkó.....XD Mennem kellene, még BK előtt csokigyárat kell nézni. Holnap gyüvök remélem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Jók legyetek! Jó éjt  | 

| 

| 
	|

2010.11. 16. - 19:20:07

Létrehozva:

| 
	|
| 

De most komolyan, volt egy könyvem, ami a talpmasszázzsal foglalkozott, és abból sok mindent kilestem ám! XD 

(csak kölcsönkérték és azóta pápá könyvecském) Na jó éjt akkor! Úgy látom Vicuska is lelépett, vagy legalábbis nem látom hogy itt lenne! Anyukádnak is jó éjt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)  | 

| 

| 
	|

2010.11. 16. - 19:30:25

Létrehozva:

| 
	|
| 

De most komolyan, volt egy könyvem, ami a talpmasszázzsal foglalkozott, és abból sok mindent kilestem ám! XD (csak kölcsönkérték és azóta pápá könyvecském) Na jó éjt akkor! Úgy látom Vicuska is lelépett, vagy legalábbis nem látom hogy itt lenne! Anyukádnak is jó éjt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Leléptem mert dolgom akadt,de most már itt vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na akkor jól van! Most meg Mode képeitől már nem is lehet rossz kedved! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  Azoktól tuti nem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)  | 

| 

| 
	|

2010.11. 16. - 19:33:33

Létrehozva:

| 
	|
| 

Jó éjt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 

| 

| 

| 
	|

2010.11. 17. - 06:14:43

Létrehozva:

| 
	|
| 

Jóóóóóóóóó reggggelt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 

| 

| 

| 
	|

2010.11. 17. - 07:36:19

Létrehozva:

| 
	|
| 

Sziasztok! 

Rég voltam, el vagyok veszve... Most is csak beköszönök, sok puszi csajok, legyetek jók (vagy rosszak) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  | 

| 

| 
	|

2010.11. 17. - 08:01:55

Létrehozva:

| 
	|
| 

Jó reggelt. 

Neo hehe te voltál tegnap az utolsó hozzászóló és ma te vagy az első. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ügyi vagy. Neked és Trixx-nek jó munkát,Mode-nak pedig jó sulit (már ha az lehet jó). (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok! Rég voltam, el vagyok veszve... Most is csak beköszönök, sok puszi csajok, legyetek jók (vagy rosszak) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia és puszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v4230/172/100/1516430645/n1516430645_30268806_281081.jpg)  De kis fiatal itt a drága. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)  | 

| 

| 
	|

2010.11. 17. - 12:11:58

Létrehozva:

| 
	|
| 

Jó reggelt. Neo hehe te voltál tegnap az utolsó hozzászóló és ma te vagy az első. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ügyi vagy. Neked és Trixx-nek jó munkát,Mode-nak pedig jó sulit (már ha az lehet jó). (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia és puszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De kis fiatal itt a drága. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Köszi Vicuska! További szép napot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  | 

| 

| 
	|

2010.11. 17. - 14:52:07

Létrehozva:

| 
	|
| 

Köszi Vicuska! További szép napot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  Köszi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  | 

| 

| 
	|

2010.11. 17. - 16:52:59

Létrehozva:

| 
	|
| 

Nézzétek........ 

http://www.youtube.com/watch?v=mDf_LlF2UAc Dave és a Primal Scream:Loaded (live) Érdekes őt más zenekarral látni zenélni.Ráadásul látszik a külsején,hogy ez a felvétel pont abban a bizonyos időszakában készült. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 17. - 16:59:53  | 

| 

| 
	|
![]() ![]()  |