![]() ![]()  | 

2010.11. 18. - 07:39:46

Létrehozva:

| 
	|
| 

devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 

Csak ismételni tudom az előttem szólót. 

Szép jó reggelt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Viszonylag nagyocska ködre ébredtünk itt mi......  | 

| 

| 
	|

2010.11. 18. - 12:06:42

Létrehozva:

| 
	|
| 

Jóóóó napot XD

| 

| 

| 
	|

2010.11. 18. - 12:11:40

Létrehozva:

| 
	|
| 

Jóóóó napot XD Neked is jónapot Mrs.Wilder. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nos túl vagyok a fürdőszoba takarításon(benne volt a wc takarítás felemelő élménye is (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) ),most pedig megyek és vasalok aztán porszívózok. Csak gondoltam mindezek előtt beköszönök. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  | 

| 

| 
	|

2010.11. 18. - 12:21:22

Létrehozva:

| 
	|
| 

Ohh hát kellemes vasalást és porszívózást (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 

| 

| 

| 
	|

2010.11. 18. - 13:32:25

Létrehozva:

| 
	|
| 

Sziasztok! Én meg most ebédelek, mert csak most tudtam hazajönni. :S 

Felétek is ilyen hideg van mint itt? További szép napot Nektek! Mode, az anyukádnak is szép napot, és üdvözlöm! XD  | 

| 

| 
	|

2010.11. 18. - 14:24:14

Létrehozva:

| 
	|
| 

Ohh hát kellemes vasalást és porszívózást (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  Eh.....kellemes.......... Amúgy köszi.Túl vagyok rajta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok! Én meg most ebédelek, mert csak most tudtam hazajönni. :S Felétek is ilyen hideg van mint itt? További szép napot Nektek! Mode, az anyukádnak is szép napot, és üdvözlöm! XD Neo jobb később mint soha az ebéd. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A délelőtti boltba menés óta csak a porzsákot voltam kiüríteni,de éreztem annyira hideget. Neked is szép napot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)  | 

| 

| 
	|

2010.11. 18. - 17:13:28

Létrehozva:

| 
	|
| 

Sziasztok Drágáim! 

Neo átadom anyukámnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már alig várom a szombat estét!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megnézzük majd vasárnap a csokigyárat!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo, nekem amikor 7 órám van a suliban egy héten az 5 napból 3-szor, na akkor én 3/4-ed 3-kor ebédelek..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  | 

| 

| 
	|

2010.11. 18. - 17:45:35

Létrehozva:

| 
	|
| 

Sziasztok Drágáim! Neo átadom anyukámnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már alig várom a szombat estét!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megnézzük majd vasárnap a csokigyárat!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo, nekem amikor 7 órám van a suliban egy héten az 5 napból 3-szor, na akkor én 3/4-ed 3-kor ebédelek..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Csokikirálylány! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó hogy említed az ebédet! Ki kéne találni hogy mi legyen nálatok vasárnap az "ünnepi" ebéd! XD De gondban vagyok vele, nem tudom mit szerettek, mit nem szerettek! Én mindenevő vagyok, még a vasszöget is megeszem! XD Neo jobb később mint soha az ebéd. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)   A délelőtti boltba menés óta csak a porzsákot voltam kiüríteni,de éreztem annyira hideget. Neked is szép napot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát jobb később mit soha, nem is azzal volt a gond! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem meg most kellene boltba mennem, de nem sok kedvem van hozzá, viszont MUSZÁJ lesz elmennem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo átadom anyukámnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  Átadtad? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)  | 

| 

| 
	|

2010.11. 18. - 18:17:36

Létrehozva:

| 
	|
| 

átadtam igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  

Anyám írt neked Facebook-on nem kaptad meg? XD  | 

| 

| 
	|

2010.11. 18. - 18:18:53

Létrehozva:

| 
	|
| 

átadtam igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  Anyám írt neked Facebook-on nem kaptad meg? XD De megkaptam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Segíts, mi legyen a vasárnapi ebéd????? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)  | 

| 

| 
	|

2010.11. 18. - 18:22:37

Létrehozva:

| 
	|
| 

hát mi kérdezzük tőled XDDDDDDDDDD

| 

| 

| 
	|

2010.11. 18. - 18:24:13

Létrehozva:

| 
	|
| 

|
| 

| 
	|

2010.11. 18. - 18:25:23

Létrehozva:

| 
	|
| 

hahaha XD Én sok mindent szeretek. XD 

Anyu arra gondolt, hogy túrós tészta szalonnával, meg húsleves, de a palacsinta is előkerült.  | 

| 

| 
	|

2010.11. 18. - 18:26:28

Létrehozva:

| 
	|
| 

hahaha XD Én sok mindent szeretek. XD Anyu arra gondolt, hogy túrós tészta szalonnával, meg húsleves, de a palacsinta is előkerült. Az tökéletes!!!!! Így, csak fordított sorrendben! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  | 

| 

| 
	|

2010.11. 18. - 18:27:20

Létrehozva:

| 
	|
| 

de túrós tésztát azért mondja anyu, mert hamar megvan XD 

Az tökéletes!!!!! Így, csak fordított sorrendben! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  okés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt kérdezi anyu, mikor akarsz haza menni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  | 

| 

| 
	|

2010.11. 18. - 18:29:47

Létrehozva:

| 
	|
| 

de túrós tésztát azért mondja anyu, mert hamar megvan XD okés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt kérdezi anyu, mikor akarsz haza menni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gondolom ha Csokigyárat is kell néznem, meg ebédet is akar főzni anyukád, akkor valamikor utána, délután, vagy majd kidobtok ha már nagyon idegesítő leszek. XD  | 

| 

| 
	|

2010.11. 18. - 18:31:41

Létrehozva:

| 
	|
| 

|
| 

| 
	|

2010.11. 18. - 18:34:44

Létrehozva:

| 
	|
| 

Ja, a túrós tészta hamar megvan, de finom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  

oké XD Most néztem a menetrendet, van egy vonat délután 13:45-kor és egy 17:05-kor. Utána nincs. Ha nem terveztek mást akkor a későbbivel jönnék, persze csak ha nem zavarok, de ha van más programotok délutánra akkor a háromnegyed kettessel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)  | 

| 

| 
	|

2010.11. 18. - 18:37:07

Létrehozva:

| 
	|
| 

Az a programunk, hogy itt leszel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 

| 

| 

| 
	|

2010.11. 18. - 18:38:23

Létrehozva:

| 
	|
| 

Az a programunk, hogy itt leszel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  Tökéletes program! XD  | 

| 

| 
	|
![]() ![]()  |