![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mekkora egy izé vagy....jól felizgatnád aztán otthagynád....? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fruzsi XDDD Bocsi, de az a kép ami facebook-on is van az nagyon betett XDD A nagy szart hagynám ott xD XD Vinném szobára XDDD Aztán ott tárulkoznék ki XD (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs201.snc3/20867_131395866889330_100000567521816_261914_1563542_n.jpg) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mode akkor is túl gyorsan adnád magad neki oda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
juj az a Dave kép...olyan szép a drága (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát akkor mi az istent csináljak? XD Izgassam fel és akkor szia eddig tartott vagy mi? XDDDD
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Fürcsi time...majd jövök addig is pervezkedjetek.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
oké XD
Most a hercsulád XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát akkor mi az istent csináljak? XD Izgassam fel és akkor szia eddig tartott vagy mi? XDDDD Hehehehe oké akkor dugjatok.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Vica! Elment a mail! 97-es formátumúban küldtem el, remélem megnyitja!
Herr Csula németül Csula úr (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nyugi, tudom, mire értetted, de ezt nem hagyhattam ki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hehehehe oké akkor dugjatok.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) xD XD Hát mondjuk előbb vagy utóbb fogunk XD Köpés Úr XDDDD Mr. Csula XDDDD vagy Nyál úr XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 17. - 18:38:36 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Vica! Elment a mail! 97-es formátumúban küldtem el, remélem megnyitja! Herr Csula németül Csula úr (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nyugi, tudom, mire értetted, de ezt nem hagyhattam ki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké megnézem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2011.07. 03. - 13:22:29 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
XDD Vica XDDD
Fenébe az enyém nem tud olyan lenni most XDDD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
VicaXXXDDD Bizti örülni fog nekiXD
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Fruzsi meg tudom nyitni.Köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Olvasom nem sokára..... XDD Vica XDDD Fenébe az enyém nem tud olyan lenni most XDDD Pár nap és olyan lesz..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Türelem.... |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Vica találta ki Fruzsi XDDD
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Oké, kíváncsi leszek a véleményedre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze elmondom.Válaszoltam neked e-mailbe.Én is kíváncsi leszek a véleményedre azzal kapcs. amit írtam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Íme Esmeralda Puniella XDDDDD Alan a tiedének azt szokta mondani,hogy puneszita drágám.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2011.07. 03. - 13:23:20 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát remélem.Fel is hívom a figyelmét rá,hogy milyen jó a frissen mosott illata . (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze elmondom.Válaszoltam neked e-mailbe.Én is kíváncsi leszek a véleményedre azzal kapcs. amit írtam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Alan a tiedének azt szokta mondani,hogy puneszita drágám.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bazz XDDD ez nagyon jó XD Tényleg? XDDDDDD Ezek ilyen ágybeli kulisszatitkok ám XD Én is szoktam ám becézgetni Alan micsodáját XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 17. - 19:02:29 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mode mi a jó?Mi tényleg? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
XD a jó az hogy felhívod a figyelmét illatozó barlangodra XD
A tényleg meg az hogy mondtad hogy Alan az enyémet puneszitának hívja XD Honnan tudod?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |