![]() ![]() |
2010.11. 20. - 10:45:12
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oké, én is megyek nem sokára! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.11. 20. - 15:23:44
Létrehozva:
|
|
|
Nagy nehezen visszaértem! Kiírtam 4 dvd-t, csináltam egy teljes rendszerkarbantartást, frissítettem az antivírus programot, és most jutottam el idáig! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.11. 20. - 16:14:30
Létrehozva:
|
|
|
Nagy nehezen visszaértem! Kiírtam 4 dvd-t, csináltam egy teljes rendszerkarbantartást, frissítettem az antivírus programot, és most jutottam el idáig! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azigen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mi gépünkön is majd este megcsinálom, mert ma lesz rá idő |
|
|
|
2010.11. 20. - 16:20:41
Létrehozva:
|
|
|
azigen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mi gépünkön is majd este megcsinálom, mert ma lesz rá idő Nekem most sokkal gyorsabb. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
|
2010.11. 20. - 16:29:17
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.11. 20. - 16:29:56
Létrehozva:
|
|
|
Vicuska szépen eltűnt! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.11. 20. - 16:44:32
Létrehozva:
|
|
|
Na, mi lassan elindulunk készülődni. Illetve előbb kajálunk, aztán én megyek először szépítkezni
Pápá Neo este várunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 20. - 16:49:11
Létrehozva:
|
|
|
Na, mi lassan elindulunk készülődni. Illetve előbb kajálunk, aztán én megyek először szépítkezni Pápá Neo este várunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó étvágyat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Este a vágányoknál találkozunk! Pááááááááááááááá! Puszi! |
|
|
|
2010.11. 20. - 17:21:09
Létrehozva:
|
|
|
Megcirógatnád és umpalumpáznál neki kicsit! XD helló. Na jó kész ezen nagyon röhögök. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicuska szépen eltűnt! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mi az ennyire hiányoztam? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicuska eltünt ment szombatonként szokott édesanyjához haza menni.De most megérkezett........ti pedig szépen eltüntök mert készülődtök. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tehát egy szó mint száz kedves barátaim még egyszer jó bulit nektek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pááááááááá |
|
|
|
2010.11. 20. - 18:07:57
Létrehozva:
|
|
|
helló. Na jó kész ezen nagyon röhögök. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi az ennyire hiányoztam? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicuska eltünt ment szombatonként szokott édesanyjához haza menni.De most megérkezett........ti pedig szépen eltüntök mert készülődtök. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tehát egy szó mint száz kedves barátaim még egyszer jó bulit nektek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pááááááááá Szia Vicuska! Köszönöm szépen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindenkinek jó éjszakát! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 20. - 20:03:23
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vicuska! Köszönöm szépen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindenkinek jó éjszakát! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi.Remélem az lesz már ami az alvást illeti részemről. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 20. - 22:18:45
Létrehozva:
|
|
|
Jó estét XD
Neo telefonált, hogy egy órát késik a vonata, úgyhogy még várunk egy picit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 21. - 08:07:09
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt bulizósok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Majd ha felébredtetek és észhez tértetek akkor meséljetek milyen volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 21. - 16:10:00
Létrehozva:
|
|
|
Még mindig alszotok? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy már lehet,hogy a Csokigyárat nézitek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.11. 21. - 17:43:15
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vica, amikor írtál utoljára, akkor már itthon voltunk, Neonak 17:05-kor indult a vonat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Huh hát nagyon jó buli volt, rég volt ennyire jó, és most végre láttam egy normális pasit XD Igaz, kicsit sem volt hozzám való de leszarom, jól nézett ki XD Nem annyira, de aranyos volt legalábbis szerintem. xD És!!!! A buli közepén eszembe jutott valami....lesz még egy tetkóm a másik kezemre. Mégpedig Dave neve. Előzőleg is gondolkoztam, hogy talán nem kellene-e előbb Dave-et magamra varratni, mert azért mégis csak..... aztán ahogy néztem a buliban a kivetítőn, eszembe jutott, hogy ha egyszer talán 5000 körül megcsinál egyet, még mindig van másik ötezrem vagy több is- attól függ, mamám mennyit ad holnap- akkor miért ne csináltathatnék belőle még egyet a másik kezemre? És anyu beleegyezett, azt mondta ő is akar olyat is. De mondtam neki, hogy ugyanúgy a csuklómra, csak annyit, hogy "Dave" Nem kell színezni, meg csicsázni, csak simán valami szép betűtípussal "Dave" úgyis csak én tudom, mi van a hátterében. úgyhogy most keresek valami szép betűt, először is Depeche betűtípusok között keresgélek |
|
|
|
2010.11. 21. - 17:48:15
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztoook! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na Mode megjöttem, hogy elmondjam, mi a helyzet most Recoil-bulival. Szóval az van, hogy pár hete Pécsen voltam fent apámnál, akkora terveztük, hogy megvesszük a jegyet. Jött volna ő is. De jött egy telefon az egyik ismerősétől, aki azon a főiskolán tanár, ahova menni szeretnék, és közölte, hogy december 4.-én lesz a nyílt nap. Persze ezzel még semmi baj nem lett volna, de megígértem két barátomnak is, hogy feljöhetnek velünk, mert ők is oda akarnak jönni. (egyébként az RTF-ről van szó - Rendőrtiszti Főiskola) És innentől kezdve most van egy kis baj... felelősséggel tartozunk két srácért, akiket nem tehetünk csak fel egy vonatra, hogy menjetek haza, amíg mi itt maradunk bulizni. Úgyhogy nem tudom, mi lesz... De rajta vagyok az ügyön, és mindent megteszek, hogy legalább én el tudjak menni! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Na de most mesélj te, milyen volt a buli? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 21. - 18:00:59
Létrehozva:
|
|
|
ááháááá értem . hát ez gáz (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
Óóó a buli rohadt jó volt, a derekam meg a talpam kikészült teljesen XD Hamar leszek rokkant XD |
|
|
|
2010.11. 21. - 18:02:31
Létrehozva:
|
|
|
hát igen. elég nagy gáz :/ de tényleg igyekszem megoldani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
örülök, hogy jól éreztétek magatokat. már nekem is jól jönne egy naaagy buli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 21. - 18:04:49
Létrehozva:
|
|
|
Hát csak igyekezzél, aztán talán sikerül (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyszer bulizunk egy k*va nagyot XD |
|
|
|
2010.11. 21. - 18:07:08
Létrehozva:
|
|
|
azz biztos (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) le fog szakadni a plafon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |