535 Oldal V  « < 462 463 464 465 466 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> Enjoy The Silence!
Mode93
post 2010.11. 21. - 18:09:14
Létrehozva: #9261

devotee

tutiiiii XDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.11. 21. - 18:28:19
Létrehozva: #9262

devotee

Na, mennem is kell, mindjárt Harry Potter lesz. Meg fáradt is vagyok.

Jó éjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.11. 21. - 18:34:20
Létrehozva: #9263

devotee

hajrááá! herripottert én is nézem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.11. 21. - 18:45:02
Létrehozva: #9264

devotee

helló.

Mode örülök,hogy jó volt a buli,de azért bővebb beszámolót vártam volna. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Neonak jó utat haza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Gergő. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ja és Mode kivi leszek a tetkóidra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) biztosan szépek lesznek.

Még valami.

Neo ha haza érsz és ide jutsz légyszi te azért többet írjál a buliról. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pááááááááááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.11. 21. - 18:51:27
Létrehozva: #9265

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.11. 21. - 17:43:15) *
Sziasztok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vica, amikor írtál utoljára, akkor már itthon voltunk, Neonak 17:05-kor indult a vonat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Huh hát nagyon jó buli volt, rég volt ennyire jó, és most végre láttam egy normális pasit XD Igaz, kicsit sem volt hozzám való de leszarom, jól nézett ki XD Nem annyira, de aranyos volt legalábbis szerintem. xD

És!!!! A buli közepén eszembe jutott valami....lesz még egy tetkóm a másik kezemre. Mégpedig Dave neve. Előzőleg is gondolkoztam, hogy talán nem kellene-e előbb Dave-et magamra varratni, mert azért mégis csak.....
aztán ahogy néztem a buliban a kivetítőn, eszembe jutott, hogy ha egyszer talán 5000 körül megcsinál egyet, még mindig van másik ötezrem vagy több is- attól függ, mamám mennyit ad holnap- akkor miért ne csináltathatnék belőle még egyet a másik kezemre? És anyu beleegyezett, azt mondta ő is akar olyat is.
De mondtam neki, hogy ugyanúgy a csuklómra, csak annyit, hogy "Dave"
Nem kell színezni, meg csicsázni, csak simán valami szép betűtípussal "Dave" úgyis csak én tudom, mi van a hátterében.

úgyhogy most keresek valami szép betűt, először is Depeche betűtípusok között keresgélek

Kül pont a héten volt arról szó a tv-ben,hogy némelyik ismert ember megbánta,hogy a szerelme nevét tetováltatta magára.
Pl.Freire Szilvi szépségkirálynő.........hát ha annyi esze volt,hogy egy hónap után magára varratta a pasija nevét ......... aztán az idióta nem leszedette hanem átcsináltatta és az új pasija nevére alakítatta át meg valami rajzra ,de annak a szerelemnek is vége lett<_< hát no comment........
Én soha nem tetováltatnám a magamra a hapsim nevét(ha lenne hapsim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) mert utána meg vakaródzhatnék ha vége lenne és a név meg továbbra is rajtam virítana.
Sőt tovább megyek még a férjem nevét sem tetováltatnám magamra.Pedig azért már a házasság komoly dolog.............

tudom Mode most azt fogod mondani,hogy Dave nem a szerelmed.Nem is arra gondoltam hanem a névről jutott ez eszembe.
Rajtad Dave neve a tiszteletet és a szeretetet jelképezi majd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és ez a kettő örök nem úgy mint a szerelem(sajna).

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 21. - 18:58:49
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.11. 21. - 19:05:16
Létrehozva: #9266

devotee

Egyébként gratula a bátorságodhoz.Én nem mernék tetkót csináltatni.Túl betoji vagyok......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ha csináltatnék a bokám fölé tetetném mert ha nekem az nem jön be amikor egy nőn van egy bazi nagy tetoválás mondjuk a vállán -tehát rendesen látható helyen-és fel kell vennie egy elegáns ruhát..........na most így a kettő eléggé furán néz ki.Láttam már esküvői képet amelyiken a menyasszony nagyon szép volt a pántos ruhájában...........és éles ellentétben ott volt a mellén egy nagy pillangó tetoválás.
Szóval ha lett volna bátorságom Dave Ohm jelét a bokám fölé csináltattam volna........de.........mivel gyáva vagyok maradtam a medálnál és így van rajtam úgy mond ez a bizonyos jel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 21. - 19:06:17
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.11. 21. - 20:35:43
Létrehozva: #9267

devotee

Vica, majd lesz bővebb beszámoló is, csak még fáradt vagyok, és még le kell ülepednie a dolgoknak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja azt én is hülyeségnek tartom, amikor valaki kis idő után magára tetováltatja a hapsijának a nevét. Biztos, hogy nem csinálnék ilyet soha. De nem mondtam volna azt, hogy Dave nem a szerelmem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én annyira szeretnék, hogy nem érdekel, mennyire fog fájni.
Hogy ha mondjuk alig pár hónapja lennék dM rajongó, nem tetováltatnék, mert tudom magamról, hogy vannak dolgok, amik szélsőségesek, ha valamit hirtelen megszeretek, lehet, hogy csak 3 hónapig fog tartani. Viszont vannak, amiket úgymond a megszeretés pillanatától fogva érzem, hogy nem csak egy futó dolog. Ilyen a Depeche Mode. Amikor igazán megszerettem Őket, tudtam, hogy sokáig tart, talán a sírba is velük megyek majd, és ilyen volt Michael Jackson is.

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs987.snc4/76089_143478729036581_100001233634998_255573_2168385_n.jpg)

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 21. - 20:37:32
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.11. 21. - 20:43:30
Létrehozva: #9268

devotee

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs998.snc4/77096_133177176736962_100001340425204_170662_644968_n.jpg)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs597.ash2/154897_133177233403623_100001340425204_170664_2625442_n.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.11. 21. - 20:49:07
Létrehozva: #9269

devotee

Basszus, ma mit csináltam, kész voltam!!!!
Nem volt sok beteg most...
Az egyik orvos sosem lép ki a fb-ból, aztán tegnap hülyéskedtünk vele, hogy lépjen ki, mert megszívatjuk, valakinek tesszük majd a szépet a cseten. biggrin.gif
Illetve már tényként közöltük...aztán röhögött, meg minden, és mondtuk, hogy á nem csináltunk semmit, kiléptünk, csak vicceltünk.
Ma reggel megint belépett, mondom neki: lépjen ám ki! És röhögtem...
Na, több se kellett délután mikor már lazaság volt, beléptem, erre ő van benn.....
Hú mondom a kolléganőmnek, na gyere most ráfázik!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nézem egyből, cseten ott van a másik kolléganőnk, húúú már visítottam a röhögéstől, pedig még semmit se csináltunk.
Na, mondom írok! biggrin.gif
Köszöntem!
visszaköszön a csaj, erre kérdezi, hogy nem sok a munka? Írom: nem, de maga nélkül unalmas itt. biggrin.gif biggrin.gif
Utána nem ír semmit.
Kérdezem, mikor dolgozik, nagyon hiányzik.
Írja, holnap megy...
Mondom oké, akkor már várom, hogy találkozzunk és a végére szívet raktam.
biggrin.gif

És elköszöntem....
Na, aztán utána meg is mondtam a csajnak pár percre rá, hogy mi szórakoztunk ám! De gondolta!

Kiléptem, meg minden.... ablakot bezártam.

Erre: fél 6 csörög a telóm. A doki!
Azt mondja: Mit írtak helyettem????
Itt sül a bőröm.... (arab orvos egyébként)
Aszongya megfojt, stb.... de röhögött.
Mondom neki, jól van csinálok kávét megígérem....
Aszongya, a kávé már ide nem lesz elég. laugh.gif
De úgy röhögtünk!!!!

Aztán nem akarta elhinni, hogy mi már megmondtuk neki egyből, mármint a csajnak....
Holnap majd néznek egymásra biggrin.gif biggrin.gif

De még nem jut eszembe mit írtam, mert még valami szerelmes szöveget is...de nem ugrik be. biggrin.gif
Aztán mivel a csaj írt neki vissza köszönést, ezért mikor a doki otthon belépett automatikusan megkapta az egész szöveget.

Azt mondta az orvos, hogy ezt megjegyezte örökre, és visszakapom....hahaha.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.11. 21. - 21:16:22
Létrehozva: #9270

devotee

Mode, Neo milyen volt a buláj???
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.11. 21. - 21:46:04
Létrehozva: #9271

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.11. 21. - 16:10:00) *
Még mindig alszotok? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy már lehet,hogy a Csokigyárat nézitek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia Vicuska!
Nemrég értem haza! Amikor ezt kérdezted kb akkor lett vége a Csokigyárnak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A buli Istenien fergeteges volt! Mode egy örökmozgó vagány csajszi, nagyon feldobta a hangulatomat amit a MÁV megint csak lehúzott! Erika is egy szuper jó fej! Nagyon hálás vagyok nekik ezért a hétvégéért! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.11. 21. - 17:43:15) *
Sziasztok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vica, amikor írtál utoljára, akkor már itthon voltunk, Neonak 17:05-kor indult a vonat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Huh hát nagyon jó buli volt, rég volt ennyire jó, és most végre láttam egy normális pasit XD Igaz, kicsit sem volt hozzám való de leszarom, jól nézett ki XD Nem annyira, de aranyos volt legalábbis szerintem. xD

Na ezt nem is mesélted nekem! Ki volt az? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.11. 22. - 06:28:45
Létrehozva: #9272

devotee

Szép jó reggelt drága DM babák! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.11. 22. - 08:02:42
Létrehozva: #9273

devotee

Jó Reggelt!

Vicusom otthon vagy még? Nem dolgozol?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.11. 22. - 08:09:47
Létrehozva: #9274

devotee

Idézet (Niki @ 2010.11. 21. - 20:49:07) *
Basszus, ma mit csináltam, kész voltam!!!!
Nem volt sok beteg most...
Az egyik orvos sosem lép ki a fb-ból, aztán tegnap hülyéskedtünk vele, hogy lépjen ki, mert megszívatjuk, valakinek tesszük majd a szépet a cseten. biggrin.gif
Illetve már tényként közöltük...aztán röhögött, meg minden, és mondtuk, hogy á nem csináltunk semmit, kiléptünk, csak vicceltünk.
Ma reggel megint belépett, mondom neki: lépjen ám ki! És röhögtem...
Na, több se kellett délután mikor már lazaság volt, beléptem, erre ő van benn.....
Hú mondom a kolléganőmnek, na gyere most ráfázik!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nézem egyből, cseten ott van a másik kolléganőnk, húúú már visítottam a röhögéstől, pedig még semmit se csináltunk.
Na, mondom írok! biggrin.gif
Köszöntem!
visszaköszön a csaj, erre kérdezi, hogy nem sok a munka? Írom: nem, de maga nélkül unalmas itt. biggrin.gif biggrin.gif
Utána nem ír semmit.
Kérdezem, mikor dolgozik, nagyon hiányzik.
Írja, holnap megy...
Mondom oké, akkor már várom, hogy találkozzunk és a végére szívet raktam.
biggrin.gif

És elköszöntem....
Na, aztán utána meg is mondtam a csajnak pár percre rá, hogy mi szórakoztunk ám! De gondolta!

Kiléptem, meg minden.... ablakot bezártam.

Erre: fél 6 csörög a telóm. A doki!
Azt mondja: Mit írtak helyettem????
Itt sül a bőröm.... (arab orvos egyébként)
Aszongya megfojt, stb.... de röhögött.
Mondom neki, jól van csinálok kávét megígérem....
Aszongya, a kávé már ide nem lesz elég. laugh.gif
De úgy röhögtünk!!!!

Aztán nem akarta elhinni, hogy mi már megmondtuk neki egyből, mármint a csajnak....
Holnap majd néznek egymásra biggrin.gif biggrin.gif

De még nem jut eszembe mit írtam, mert még valami szerelmes szöveget is...de nem ugrik be. biggrin.gif
Aztán mivel a csaj írt neki vissza köszönést, ezért mikor a doki otthon belépett automatikusan megkapta az egész szöveget.

Azt mondta az orvos, hogy ezt megjegyezte örökre, és visszakapom....hahaha.

Hehehe Niki ezen a sztorin hangosan röhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.11. 22. - 08:11:07
Létrehozva: #9275

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.11. 22. - 08:09:47) *
Hehehe Niki ezen a sztorin hangosan röhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ezen én is. Kétszer is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.11. 22. - 08:14:42
Létrehozva: #9276

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.11. 22. - 08:02:42) *
Jó Reggelt!

Vicusom otthon vagy még? Nem dolgozol?

Ja amúgy jó reggelt mindenkinek.

Szia Trixxi rég jártál erre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Itthon vagyok mert nincs meló.Szóval nem dolgozom.

Nálunk most el lehetne énekelni,hogy "oh god it's raining"..........szóval esik az eső. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

Jaj képzeljétek az álmodtam az éjszaka,hogy született még egy lányom és pontosan minden úgy történt ahogy a Petra születésénél volt.Még mondtam is ezt a szülésznőnek álmomban.

Idézet (Neo71 @ 2010.11. 22. - 06:28:45) *
Szép jó reggelt drága DM babák! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Neked pedig szép napot drága Neo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.11. 22. - 08:21:18
Létrehozva: #9277

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.11. 21. - 20:35:43) *
Vica, majd lesz bővebb beszámoló is, csak még fáradt vagyok, és még le kell ülepednie a dolgoknak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja azt én is hülyeségnek tartom, amikor valaki kis idő után magára tetováltatja a hapsijának a nevét. Biztos, hogy nem csinálnék ilyet soha. De nem mondtam volna azt, hogy Dave nem a szerelmem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én annyira szeretnék, hogy nem érdekel, mennyire fog fájni.
Hogy ha mondjuk alig pár hónapja lennék dM rajongó, nem tetováltatnék, mert tudom magamról, hogy vannak dolgok, amik szélsőségesek, ha valamit hirtelen megszeretek, lehet, hogy csak 3 hónapig fog tartani. Viszont vannak, amiket úgymond a megszeretés pillanatától fogva érzem, hogy nem csak egy futó dolog. Ilyen a Depeche Mode. Amikor igazán megszerettem Őket, tudtam, hogy sokáig tart, talán a sírba is velük megyek majd, és ilyen volt Michael Jackson is.

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs987.snc4/76089_143478729036581_100001233634998_255573_2168385_n.jpg)

Szerelmed is meg az apád is egyben? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.11. 22. - 11:15:25
Létrehozva: #9278

devotee

jaj apropó álmok elég gyakran álmodok olyat,hogy DM koncerten vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode és Fruzsi nem is meséltem ,hogy valamelyik éjszaka azt álmodtam,hogy hárman együtt voltunk DM koncerten ,de már vége volt és mintha aludtam is volna mert arra eszméltem föl,hogy már egy másik zenekar játszik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kik voltak nem tudom.Aztán szétnéztem és láttam,hogy alig vagyunk már páran ott a koncert helyszínén és egyszer csak besétált Dave........... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagy lazán.........félmeztelenül (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) és én szúrtam ki,de én is csak arra lettem figyelmes,hogy mintha az illetőnek olyan tetoválás lenne a hátán mint Dave-nek aztán jobban megnéztem és rájöttem tényleg ő az.Szóltam neketek,hogy nézzétek ott van Dave és láttuk,hogy azért jött,hogy valamit lefényképezzen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az volt az érdekes,hogy a még jelen lévő rajongók közül senki nem ment oda hozzá,még mi is csodálkoztunk rajta.Aztán elkezdtünk tanakodni,hogy oda kéne menni hozzá autogrammot kérni,de aztán láttuk,hogy szegényke dörgöli a homlokát és mi sutyorogva beszéltük,hogy biztos fáj a feje.Így nem mentünk oda hozzá mert nem akartuk zavarni.

hehe jó mi?Miket tudok álmodni......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.11. 22. - 15:31:55
Létrehozva: #9279

devotee

Vica, jókat álmodsz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Egyébként azt én is sokszor szoktam, hogy dm koncerten vagyok....
Na, röhögtél Vicus? Akkor szereztem egy jó pillanatot.
Hahahaha!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.11. 22. - 16:56:06
Létrehozva: #9280

devotee

Idézet (Niki @ 2010.11. 22. - 15:31:55) *
Vica, jókat álmodsz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Egyébként azt én is sokszor szoktam, hogy dm koncerten vagyok....
Na, röhögtél Vicus? Akkor szereztem egy jó pillanatot.
Hahahaha!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Sikerül időnként jókat álmodnom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen végig röhögtem az egész hozzászólásodat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  kc12f.jpg ( 69.7K ) Letöltések száma: 3

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

535 Oldal V  « < 462 463 464 465 466 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
19 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (19 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: