![]() ![]() |
2010.11. 22. - 18:17:31
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mode, Neo milyen volt a buláj??? Szia Niki! Először is arra reagálok (amire tegnap este már nem volt erőm), hogy nagyon tetszik amit csináltatok a dokival, szét röhögtem ma rajta magamat! XD Na szóval a buli! De ez mindenkinek szól, nem csak Nikinek! Nehogy megsértőggyé Vicuska! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Először is a MÁV-ban ismét nem csalódtam, 70 percet késett a vonatom a szombaton hazánkon átmenő atomvonat miatt, amit azért nem értek, mert tudtommal délután elhagyta az országot, miért kell ez miatt az éjszakai vonatoknak is késni? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Na de amikor végre Szombathelyre értem, mentem kifelé az állomásról, és pont akkor szemből berohant Mode, és a nyakamba ugrott és megölelt! Ez annyira jól esett, hogy elfeledtette velem a MÁV által okozott mindenféle bosszúságot! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán jött Mode anyukája ( (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ), tőle kaptam puszit is! Autóval elvittek a Padlás nevű helyre, ott volt a buli. Még javában tartott az élő "koncert" ahol 80'-as slágereket nyomott 2 szintin egy srác meg énekölt egy csájé! Mode és én már ott könyörögtünk egymásnak, hogy tűnjenek a fenébe és végre kezdődjön a DM buli, ami kb éjfél felé be is következett. Na utána ott aztán volt minden! Sok olyan zene is volt amit nem ismerek de Mode szereti! Na és a lényeg, hogy rengeteg DM szám volt! Minden albumról nyomta a Dj, nem úgy mint a PeCsában, ahol szinte csak DEVO kori számokat nyomnak! Amikre kifejezetten emlékszek: New Life, Photographic, Just Can't Get Enough, See You, Everything Counts, People Are People, Get The Balance Right!, Lie To Me, Somebody, Master And Servant, Blasphemous Rumours, Black Celebration, A Question Of Time, Never Let Me Down Again, Strangelove, World In My Eyes, Personal Jesus, Enjoy The Silence, I Feel You, Walking In My Shoes, In Your Room, It's No Good, Useless, Dream On, Freelove, I Feel Loved, Lilian, Wrong (amiket kihagytam azért elnézést, ezek ugrottak be) XD Hajnali 5 felé elindultunk aztán haza, vagyis oda ahol Mode lakik meg az anyukája! Meghívtak egy ottalvásra, meg egy másnapi nagyon finom ebédre! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Vasárnap fél 12-kor keltem fel, kaptam finom kávét, 2 óra felé egy Isteni ebédet (köszönet érte Mode és Erika), megnéztük a Csokoládégyár című filmet ( (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Aztán még kicsit beszélgettünk, majd 16:45-kor elindultunk az állomásra, ott rövid búcsúzkodás után elindultam haza! Nagyon jó éreztem magam! Isteni jó buli volt, és a vendéglátás is felejthetetlen élmény! Mode ágyában aludtam! De egyedül! Senki ne gondoljon semmi rosszra! És láthattam a szentélyét! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Van egy közös kép is rólunk, hamarosan felteszem ide! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Röviden ennyi a történet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 22. - 18:45:49
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vicuska! Nemrég értem haza! Amikor ezt kérdezted kb akkor lett vége a Csokigyárnak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A buli Istenien fergeteges volt! Mode egy örökmozgó vagány csajszi, nagyon feldobta a hangulatomat amit a MÁV megint csak lehúzott! Erika is egy szuper jó fej! Nagyon hálás vagyok nekik ezért a hétvégéért! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ezt nem is mesélted nekem! Ki volt az? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) XDDDDD örökmozgóóó xDDDDD hajnali 5-kor dobtam le először magamat akkor is csak fél percre és anyám rávert a valogamra XD hehheheeeee haha! Mondtam anyámnak is, hogy ne nézzen hülyének, de nekem az a szintetizátoros Tomsa fiú nagyon bejött XD Na jó, nem nagyon, de jól nézett ki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még szerencse, hogy talán senki nem vette észre amikor elment előttem, hogyan néztem XDDDDDDDDDDDDDDD jaj apropó álmok elég gyakran álmodok olyat,hogy DM koncerten vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dejóóó végre Dave-vel álmodtál!!!!! :DDD jajj de jó lehetett (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Nikiiiii XDDDDD Jól tetted!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mármint amit írtál XD Neo, egy csomó olyan számot írtál, ami nem volt, de sebaj, az ember ilyenkor kicsit összekeveri a dolgokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én néha arra sem emlékszem, mi volt, nem hogy mi nem XDDD izé, People are people az nem volt, meg Dream On, Get the balance right sem. Question of time azt hiszem az sem, mert arra mindig szétdöntöm a Premiert, és most csak a Photographic-nál meg a Route 66-nél döntöttem föl XD A többi az volt igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) igeeen XDDD (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1122.snc4/148452_1223978816727_1746705553_403344_3653698_n.jpg) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1146.snc4/148822_1223986096909_1746705553_403347_2396696_n.jpg) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 22. - 18:49:19 |
|
|
|
2010.11. 22. - 18:51:16
Létrehozva:
|
|
|
XDDDDD örökmozgóóó xDDDDD hajnali 5-kor dobtam le először magamat akkor is csak fél percre és anyám rávert a valogamra XD hehheheeeee haha! Mondtam anyámnak is, hogy ne nézzen hülyének, de nekem az a szintetizátoros Tomsa fiú nagyon bejött XD Na jó, nem nagyon, de jól nézett ki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dejóóó végre Dave-vel álmodtál!!!!! :DDD jajj de jó lehetett (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Nikiiiii XDDDDD Jól tetted!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mármint amit írtál XD Neo, egy csomó olyan számot írtál, ami nem volt, de sebaj, az ember ilyenkor kicsit összekeveri a dolgokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én néha arra sem emlékszem, mi volt, nem hogy mi nem XDDD izé, People are people az nem volt, meg Dream On, Get the balance right sem. Question of time azt hiszem az sem, mert arra mindig szétdöntöm a Premiert, és most csak a Photographic-nál meg a Route 66-nél döntöttem föl XD A többi az volt igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) igeeen XDDD (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1122.snc4/148452_1223978816727_1746705553_403344_3653698_n.jpg) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1146.snc4/148822_1223986096909_1746705553_403347_2396696_n.jpg) A Question of time az tuti volt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amiket még írtál azokat lehet hogy a vonaton hallgattam azért kevertem össze! XD Ja, amikor Erika rávert a popsidra akkor meg akkorát ugrottál, hogy azon röhögtem mielőtt elaludtam! XD |
|
|
|
2010.11. 22. - 18:55:37
Létrehozva:
|
|
|
A Question of time az tuti volt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amiket még írtál azokat lehet hogy a vonaton hallgattam azért kevertem össze! XD Ja, amikor Erika rávert a popsidra akkor meg akkorát ugrottál, hogy azon röhögtem mielőtt elaludtam! XD Neokám hidd el nekem, nem volt a Question of time (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) LoL az igaz XD úgy megjiedtem XDDDD Azt nem is meséltem, ma a fogdokihoz menet mamámmal letárgyaltam a pénz dolgot. Minél előbb, valószínűleg holnap kénytelen leszek elsétálni hozzá, ha nem tudunk elmenni hétvégén, és akkor ad egy húszast....lesz tetkóm (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Fogdoki dolgozott rajtam, mondom magamban: "Ehhez képest a tetkó simogatás lesz" XD |
|
|
|
2010.11. 22. - 18:56:31
Létrehozva:
|
|
|
Neo köszi a beszámolót. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és nem sértődtem volna meg ha nem írod ki,hogy nekem is mondod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehehe a Wilder házaspár ágyában aludtál? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode előfordul,hogy álmodok Dave-el meg ,hogy koncerten vagyok csak az a baj ,hogy olyan zavaros álmok és általában reggel már nem nagyon emlékszem rájuk.Ez most megmaradt,hogy hárman ott voltunk egy DM koncin. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neokám hidd el nekem, nem volt a Question of time (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) LoL az igaz XD úgy megjiedtem XDDDD Azt nem is meséltem, ma a fogdokihoz menet mamámmal letárgyaltam a pénz dolgot. Minél előbb, valószínűleg holnap kénytelen leszek elsétálni hozzá, ha nem tudunk elmenni hétvégén, és akkor ad egy húszast....lesz tetkóm (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Fogdoki dolgozott rajtam, mondom magamban: "Ehhez képest a tetkó simogatás lesz" XD Már megint fogorvosnál voltál? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
|
2010.11. 22. - 18:57:41
Létrehozva:
|
|
|
Neokám hidd el nekem, nem volt a Question of time (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) LoL az igaz XD úgy megjiedtem XDDDD De volt!!!!! Ne csináld már!!!!! (hol a cavinton?) XD |
|
|
|
2010.11. 22. - 18:57:46
Létrehozva:
|
|
|
Van egy közös kép is rólunk, hamarosan felteszem ide! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Várom a képet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 22. - 18:58:21
Létrehozva:
|
|
|
Most mentem vissza, hogy kiszedjék az ideiglenes tömést (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ne kérdezzétek, hogy most mit csinált XD Szerintem koronát, de nem biztos. Csak az biztos, hogy most egy kicsit kellemetlen XD
De megint benn voltam 3/4-ed négytől fél 5-ig XD Wilder házaspár ágyában XDDD |
|
|
|
2010.11. 22. - 18:58:27
Létrehozva:
|
|
|
De volt!!!!! Ne csináld már!!!!! (hol a cavinton?) XD Ti egy bulin voltatok? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem úgy tűnik............. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 22. - 18:59:11
Létrehozva:
|
|
|
De volt!!!!! Ne csináld már!!!!! (hol a cavinton?) XD Nem volt Neo, komolyan mondom neked, fogadok veled egymillióban, nem volt!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Biztos csak szeretted volna, hogy legyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 22. - 18:59:34
Létrehozva:
|
|
|
Most mentem vissza, hogy kiszedjék az ideiglenes tömést (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ne kérdezzétek, hogy most mit csinált XD Szerintem koronát, de nem biztos. Csak az biztos, hogy most egy kicsit kellemetlen XD De megint benn voltam 3/4-ed négytől fél 5-ig XD Wilder házaspár ágyában XDDD Mode mit szólt Alan ,hogy egy számára idegen pasi fekszik be a hitvesi ágyatokba? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 22. - 18:59:39
Létrehozva:
|
|
|
Ti egy bulin voltatok? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem úgy tűnik............. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD XD jó kérdés :DDD |
|
|
|
2010.11. 22. - 18:59:53
Létrehozva:
|
|
|
Neo köszi a beszámolót. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és nem sértődtem volna meg ha nem írod ki,hogy nekem is mondod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehe a Wilder házaspár ágyában aludtál? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szívesen Vicuska! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bezony, abban az ágyban aludtam ahol hancúrozni szokott Alan és Mode! XD |
|
|
|
2010.11. 22. - 19:01:20
Létrehozva:
|
|
|
Mode mit szólt Alan ,hogy egy számára idegen pasi fekszik be a hitvesi ágyatokba? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD Semmit, mit szólt volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem tette tönkre Neo az ágyat, még lehet benne dugni XD Majd jövő szombaton...csak várjatok XDDDDDDD Szívesen Vicuska! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bezony, abban az ágyban aludtam ahol hancúrozni szokott Alan és Mode! XD Nem volt fehér csokis az ágy????? de hülye vagyok XDDDDDDDD |
|
|
|
2010.11. 22. - 19:01:32
Létrehozva:
|
|
|
XD XD jó kérdés :DDD LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Na jó, akkor nem volt, DE A TÖBBI UGYE VOLT????? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 22. - 19:03:14
Létrehozva:
|
|
|
Neo és milyen Wilder-ék ágya? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kényelmes?
ja apropó Neo csak szólok,hogy holnap megyek melóba és így reggel nem lesz időm beköszönni.Azért írom,hogy ne aggódj majd mert nem tüntem el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Este jelentkezem. XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD Semmit, mit szólt volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem tette tönkre Neo az ágyat, még lehet benne dugni XD Majd jövő szombaton...csak várjatok XDDDDDDD Nem volt fehér csokis az ágy????? de hülye vagyok XDDDDDDDD Csokit ettél az ágyban vagy Alan nyomaira gondolsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehe a földön is lehet dugni........... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 22. - 19:04:06 |
|
|
|
2010.11. 22. - 19:03:21
Létrehozva:
|
|
|
XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD Semmit, mit szólt volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem tette tönkre Neo az ágyat, még lehet benne dugni XD Majd jövő szombaton...csak várjatok XDDDDDDD Nem volt fehér csokis az ágy????? de hülye vagyok XDDDDDDDD Fehér csoki????? XD Az nem Alan már, hanem Jonny! XD De nem volt semmilyen, szép tiszta ágyneműt kaptam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 22. - 19:03:43
Létrehozva:
|
|
|
Jaaaj de Hurts - Wonderful Life-nak úgy örülteeem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) sikította mint a hülyék, meg a Confide in me-nél is (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
|
2010.11. 22. - 19:04:12
Létrehozva:
|
|
|
Bocsánat nem Jonny, hanem Willy Wonka! XD
|
|
|
|
2010.11. 22. - 19:04:40
Létrehozva:
|
|
|
Fehér csoki????? XD Az nem Alan már, hanem Jonny! XD De nem volt semmilyen, szép tiszta ágyneműt kaptam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neeeeeeeeeeeem Johnny-val nem történt semmi XDDDDDDDDDDD Illetve valami, de nem az XDDDDDD Bocsánat nem Jonny, hanem Willy Wonka! XD XD XD XD XD XD XD XD |
|
|
|
![]() ![]() |