535 Oldal V  « < 465 466 467 468 469 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> Enjoy The Silence!
Neo71
post 2010.11. 22. - 19:37:19
Létrehozva: #9321

devotee

Nincs másik betűtípus? Mondjuk nekem ez is nagyon tetszik! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.11. 22. - 19:45:41
Létrehozva: #9322

devotee

de, még lesz, csak hát keresem még, mert nem mindegyik jó. Ilyesmi kellene, és lehet, hogy ez is lesz, csak hát hátha van szebb. találtam egy barokk stílusút is, csak annyira kacifántos a D betűje, alig lehet felismerni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jajj bakker mennem kell...még meg kell mosnom a hajam, 9-kor meg mamámmal köll beszélnem, és persze a csokigyár (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) sem maradhat el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nálatok nem szarakodik a Facebook? nálam nagyon...xD

Na, megyek. hehe Wili vár rám az ágyban XDDD hogy melyik...az egyik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jó éjt, jók legyetek. Fú de szomjas vagyok még mindig..

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 22. - 19:43:51
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.11. 22. - 19:48:47
Létrehozva: #9323

devotee

Mode tetszik a betűtípus amit bettél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szép lenne rajtad.

Jó éjt neked és mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Neo fent vagyok msn ha akarsz velem kommunikálni............. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.11. 22. - 19:52:57
Létrehozva: #9324

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.11. 22. - 19:45:41) *
de, még lesz, csak hát keresem még, mert nem mindegyik jó. Ilyesmi kellene, és lehet, hogy ez is lesz, csak hát hátha van szebb. találtam egy barokk stílusút is, csak annyira kacifántos a D betűje, alig lehet felismerni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jajj bakker mennem kell...még meg kell mosnom a hajam, 9-kor meg mamámmal köll beszélnem, és persze a csokigyár (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) sem maradhat el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nálatok nem szarakodik a Facebook? nálam nagyon...xD

Na, megyek. hehe Wili vár rám az ágyban XDDD hogy melyik...az egyik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jó éjt, jók legyetek. Fú de szomjas vagyok még mindig..

Nálam is szar a fészbúk! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

Na ha találsz még betűt, akkor tedd ki, megmondjuk a frankót! Mi nagyon dikázzuk ám a púdert! XD

Idézet (vicuska @ 2010.11. 22. - 19:48:47) *
Mode tetszik a betűtípus amit bettél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szép lenne rajtad.

Jó éjt neked és mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Neo fent vagyok msn ha akarsz velem kommunikálni............. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Láttam Vicuska! Én is ott vagyok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó éjt mindenkinek! Puszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.11. 22. - 20:40:04
Létrehozva: #9325

devotee

Neooo XDDD

Vágod a vakerom? XD öcsisajt XD LOL XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.11. 22. - 20:57:39
Létrehozva: #9326

devotee

Bocsi gyerekek, de ma olyan gyenge vagyok, írni is.
Hát örülök, hogy szuper volt a buli, jó számok...még szép. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nekem is el kéne mennem már, hiszen itt nincs, és legközelebb nálatok van Mode, ami nekem nincs is messze.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.11. 22. - 20:59:59
Létrehozva: #9327

devotee

Niki drága a köv. buli december 18. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.11. 22. - 21:11:52
Létrehozva: #9328

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.11. 22. - 20:40:04) *
Neooo XDDD

Vágod a vakerom? XD öcsisajt XD LOL XD

Vágom figyufagyerek! XD
Adj egy bőrös ötöst! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.11. 22. - 21:13:43
Létrehozva: #9329

devotee

Neoooo XDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.11. 22. - 21:34:12
Létrehozva: #9330

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.11. 22. - 21:13:43) *
Neoooo XDDDDD

Mond Csokihercegnő! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Tényleg, te nem elmentél már egyszer "aludni"? XDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.11. 23. - 06:40:42
Létrehozva: #9331

devotee

Szép jó reggelt szépségeim! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Úgy megnézném a Csokigyárat, csak sajnos ott maradt Szombathelyen! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.11. 23. - 17:55:22
Létrehozva: #9332

devotee

Mivan Neo csokigyár függő lettél? XDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.11. 23. - 18:03:09
Létrehozva: #9333

devotee

Na, egyébként sziasztok. Délután voltam mamámnál, és adott lóvét, úgyhogy keresgélem tovább a betűtípusokat.

Ezen kívül ma eléggé szar napom volt. Jól indult, de aztán szarul fejeződött be. Német óra végén mondta az ofő, hogy a héten megtudjuk, kinek melyik tantárgyból kell próbaérettségire mennie. Nekem először a németet mondta. Tökre örültem, hiszen az megy, nincs különösebb gond vele, és kell is a német nekem. Aztán ki is hívott felelni rögtön az egyik tételből, kaptam egy négyest.
de a köv. német órán (mert 2 van egymás után) , már azzal kezdte, hogy ne legyek rosszul, mégsem abból kell. Hát mondtam , hogy én örültem volna neki....aztán miből kell?????
matekból.......................
Matekból, ami az egyetlen tantárgy, amihez segg hülye vagyok. Még a fizikához is konyítok egy nagyon-nagyon picit, de matekhoz még annyit se.....és a próbaérettségire kapott jegy beleszámít az év végibe. Ha karót kapok, valószínűleg megbukok...... úgyhogy el is bőgtem magam baszki...........
aztán mondtam a b.nőmnek aki ugye egyel alattam jár, hogy lehet, hogy jövőre hozzájuk kerülök...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.11. 23. - 18:08:30
Létrehozva: #9334

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.11. 23. - 18:03:09) *
Na, egyébként sziasztok. Délután voltam mamámnál, és adott lóvét, úgyhogy keresgélem tovább a betűtípusokat.

Ezen kívül ma eléggé szar napom volt. Jól indult, de aztán szarul fejeződött be. Német óra végén mondta az ofő, hogy a héten megtudjuk, kinek melyik tantárgyból kell próbaérettségire mennie. Nekem először a németet mondta. Tökre örültem, hiszen az megy, nincs különösebb gond vele, és kell is a német nekem. Aztán ki is hívott felelni rögtön az egyik tételből, kaptam egy négyest.
de a köv. német órán (mert 2 van egymás után) , már azzal kezdte, hogy ne legyek rosszul, mégsem abból kell. Hát mondtam , hogy én örültem volna neki....aztán miből kell?????
matekból.......................
Matekból, ami az egyetlen tantárgy, amihez segg hülye vagyok. Még a fizikához is konyítok egy nagyon-nagyon picit, de matekhoz még annyit se.....és a próbaérettségire kapott jegy beleszámít az év végibe. Ha karót kapok, valószínűleg megbukok...... úgyhogy el is bőgtem magam baszki...........
aztán mondtam a b.nőmnek aki ugye egyel alattam jár, hogy lehet, hogy jövőre hozzájuk kerülök...

Ne legyél elkeseredve! Menni fog az a matek! Muszáj mennie! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.11. 23. - 17:55:22) *
Mivan Neo csokigyár függő lettél? XDD

Dehogy is! Nem! Soha! Én? Viccelsz? Nem! Soha!
Csak nem lenne rossz megnézni! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.11. 23. - 18:12:39
Létrehozva: #9335

devotee

Hát pedig el vagyok keseredve, mert az utolsó dolgozatom is karó lett....azon kívül meg van egy kettesem. Hát mindegy, majd lesz ami lesz.

jól van Neo XD
én is így kezdtem XD

Van egy ilyen feladat korábbi feladatsorokban:

10. Minden fekete hajú lány szereti a csokoládét.
Válassza ki a fenti állítás tagadását az alább felsoroltak közül!
A) Van olyan fekete hajú lány, aki szereti a csokoládét.
(IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Nincs olyan fekete hajú lány, aki nem szereti a csokoládét.
C) A nem fekete hajú lányok szeretik a csokoládét.
D) Van olyan fekete hajú lány, aki nem szereti a csokoládét.
E) A nem fekete hajú lányok nem szeretik a csokoládét.

...ez mióta matek???
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.11. 23. - 18:15:16
Létrehozva: #9336

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.11. 23. - 18:12:39) *
Hát pedig el vagyok keseredve, mert az utolsó dolgozatom is karó lett....azon kívül meg van egy kettesem. Hát mindegy, majd lesz ami lesz.

jól van Neo XD
én is így kezdtem XD

Van egy ilyen feladat korábbi feladatsorokban:

10. Minden fekete hajú lány szereti a csokoládét.
Válassza ki a fenti állítás tagadását az alább felsoroltak közül!
A) Van olyan fekete hajú lány, aki szereti a csokoládét.
(IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Nincs olyan fekete hajú lány, aki nem szereti a csokoládét.
C) A nem fekete hajú lányok szeretik a csokoládét.
D) Van olyan fekete hajú lány, aki nem szereti a csokoládét.
E) A nem fekete hajú lányok nem szeretik a csokoládét.

...ez mióta matek???

Nem tudom mióta matek, de a B a megoldás! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.11. 23. - 18:16:10
Létrehozva: #9337

devotee

igen azt tudom, és pont azért, mert ez magyarhoz lenne jó inkább. Én meg magyarból penge vagyok.....de matekból...áh...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.11. 23. - 18:16:56
Létrehozva: #9338

devotee

Sziasztok!
Ó Mode, sajnálom hogy kikaptad a számodra legszarabb tantárgyat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Mondjuk én ezt nem vágom, hogy miért pont ebből kell. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.11. 23. - 18:17:50
Létrehozva: #9339

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.11. 23. - 18:16:10) *
igen azt tudom, és pont azért, mert ez magyarhoz lenne jó inkább. Én meg magyarból penge vagyok.....de matekból...áh...

Lehet hogy azért matek mert logikát kell benne találni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ehh, nekem ez magas. Bár matekból szín jeles voltam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.11. 23. - 18:21:24
Létrehozva: #9340

devotee

Nem tudom, ezt valami akármilyen átlagok meg mit tudom én milyen számításos hülyeségek alapján számolja ki. De szerintem meg direkt mindenkinek azt adta, amiből gyenge...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

535 Oldal V  « < 465 466 467 468 469 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
35 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (35 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: