![]() ![]() |
2010.11. 23. - 18:57:17
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jaaaaj ,de jól néztek ki a képen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Én is szeretnék veletek ilyen képet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 23. - 18:58:18
Létrehozva:
|
|
|
Most pá, megyek fürcsizni!
Jó éjt! |
|
|
|
2010.11. 23. - 19:00:09
Létrehozva:
|
|
|
jééé de látszik, hogy tiszta hullák vagyunk XDDDDDDDDDDDDDDDDDD háttérben meg ott a Depeche Mode XDDDD még az egyik esküvői kép is látszik XD Jézusom, most nézem, hogy a második képen nagyon gáz ahogy kinézek, mint aki totál be van rúgva! XDDDD Jaaaaj ,de jól néztek ki a képen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is szeretnék veletek ilyen képet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is szeretnék veled is szépségem egy ilyen képet! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 23. - 19:01:00
Létrehozva:
|
|
|
Akkor fizetetlen? De sz.r ... Sajnálom hogy ez van. Van egy varrónő barátnőm, pontosabban szalagvezető, na ott is ugyan ez van. Nagyon durva, be vannak tojva lesz e munka, pénz.... Nem egészen.Kifizetik a hónapot ,de lesz sok mínusz óra amit le kell dolgozni. Mi is be vagyunk tojva.......... |
|
|
|
2010.11. 23. - 19:01:34
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt Trixx!!!
Hát szerintem meg totál hülyén nézünk ki, tiszta hülye fejeink vannak, ahogy Neo mondja, mint akik be vannak b*va XDDD Vica, ami késik, nem múlik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 23. - 19:04:04
Létrehozva:
|
|
|
Most pá, megyek fürcsizni! Jó éjt! Pááááááááááááááááá Jézusom, most nézem, hogy a második képen nagyon gáz ahogy kinézek, mint aki totál be van rúgva! XDDDD Én is szeretnék veled is szépségem egy ilyen képet! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aranyosak vagytok mindketten a képen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szépségem........... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt Trixx!!! Hát szerintem meg totál hülyén nézünk ki, tiszta hülye fejeink vannak, ahogy Neo mondja, mint akik be vannak b*va XDDD Vica, ami késik, nem múlik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó lenne......... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 23. - 19:04:42
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt Trixx!!! Hát szerintem meg totál hülyén nézünk ki, tiszta hülye fejeink vannak, ahogy Neo mondja, mint akik be vannak b*va XDDD Vica, ami késik, nem múlik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na Vicuska, te meg egy sellő vagy aki szintén cumizik! XD ÉN NÉZEK KI HÜLYÉN AZON A KÉPEN! Te Mode aranyos vagy rajta meg minden! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 23. - 19:05:11
Létrehozva:
|
|
|
Elmentettem az egyik képet magamnak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.11. 23. - 19:06:09
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.11. 23. - 19:06:39
Létrehozva:
|
|
|
Na Vicuska, te meg egy sellő vagy aki szintén cumizik! XD ÉN NÉZEK KI HÜLYÉN AZON A KÉPEN! Te Mode aranyos vagy rajta meg minden! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan nincs is.Cumizós sellő........... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 23. - 19:07:42
Létrehozva:
|
|
|
Elmentettem az egyik képet magamnak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egészségedre váljon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan nincs is.Cumizós sellő........... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De van! Mode-nak kijött hogy cumizol, nekem meg hogy sellő vagy! Ha a kettőt összenézzük akkor egy cumizós sellő vagy! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.11. 23. - 19:08:39
Létrehozva:
|
|
|
jesszus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nos ami a cumizást illeti még baba koromban sem volt cumim nem,hogy most. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 23. - 19:10:20 |
|
|
|
2010.11. 23. - 19:08:45
Létrehozva:
|
|
|
Dehogy vagyok én aranyos XDDDDDDDDDDD
|
|
|
|
2010.11. 23. - 19:13:45
Létrehozva:
|
|
|
jesszus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nos ami a cumizást illeti még baba koromban sem volt cumim nem,hogy most. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ki mondta hogy cumit cumizol? XDDDDD Dehogy vagyok én aranyos XDDDDDDDDDDD Hát dehogyisnem! Hagy tudjam már én hogy kit tartok aranyosnak! XD |
|
|
|
2010.11. 23. - 19:14:43
Létrehozva:
|
|
|
dehogyis vagyok az XDDDD
|
|
|
|
2010.11. 23. - 19:15:02
Létrehozva:
|
|
|
Neo te egy disznó vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.11. 23. - 19:15:56
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.11. 23. - 19:17:33
Létrehozva:
|
|
|
Ki mondta hogy cumit cumizol? XDDDDD tudtam ,hogy erre fogsz kilyukadni mint a szűzhártya. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 23. - 19:19:03
Létrehozva:
|
|
|
dehogyis vagyok az XDDDD DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! DE! Neo te egy disznó vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi rosszat mondtam már megint? XD tudtam ,hogy erre fogsz kilyukadni mint a szűzhártya. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kilyukadtam mint egy szűzhártya? Vagy mi van most????? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) XD |
|
|
|
2010.11. 23. - 19:20:25
Létrehozva:
|
|
|
Na, emberkék, én megyek, tisztára fáradt vagyok..sokat mentem tegnap is meg ma is. vacsorázni is kéne már valamit XD XD
kaptam finom házi fűszerpaprikát, valamivel meg kéne kóstolnom. Legyetek jók!!! Pápá, jó éjt XD nekem jó lesz remélem XD NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM! NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!v |
|
|
|
![]() ![]() |