![]() ![]() |
2010.11. 23. - 19:21:12
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neo nem mondtál semmi rosszat csak célozgattál a szexuális szokásaimra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 23. - 19:21:24 |
|
|
|
2010.11. 23. - 19:22:22
Létrehozva:
|
|
|
Na, emberkék, én megyek, tisztára fáradt vagyok..sokat mentem tegnap is meg ma is. vacsorázni is kéne már valamit XD XD kaptam finom házi fűszerpaprikát, valamivel meg kéne kóstolnom. Legyetek jók!!! Pápá, jó éjt XD nekem jó lesz remélem XD NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM! NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!NEM!v Jó éjt, szép álmokat ARANYOS kis DM babám! XD Neo nem mondtál semmi rosszat csak célozgattál a szexuális szokásaimra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Nem is! XD |
|
|
|
2010.11. 23. - 19:26:04
Létrehozva:
|
|
|
Csak az hogy a cumizással kapcs tudtam ,hogy oda fogsz kilyukadni,hogy célozgatsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jóccakát mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 23. - 19:26:08
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt mindenkinek! Neked is szépséges Vicababa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.11. 24. - 06:36:34
Létrehozva:
|
|
|
Szép jó reggelt szépséges DM babák! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.11. 24. - 07:52:08
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Neo mint általában ma is az első. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szép jó reggelt szépséges DM babák! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Komolyan modom most már határozottan kezdem magam szépnek érezni mivel annyit mondod Neo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt mindenkinek! Neked is szépséges Vicababa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicababa..........hú ,de rég voltam baba........... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 24. - 12:23:42
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt. Neo mint általában ma is az első. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Komolyan modom most már határozottan kezdem magam szépnek érezni mivel annyit mondod Neo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicababa..........hú ,de rég voltam baba........... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ki korán kel... fáradt marad egész nap! XD Szép is vagy, mindegyikőtök szép! ÉS NINCS VITA! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma 10 óra tájékán azon az építkezésen ahol dolgozok találtak egy második világháborús szárnyas bombát. Az állványon dolgoztam kb 10 méterre a megtalálás helyétől. Még nem érkeztek meg a tűzszerészek amikor elindultam haza ebédelni, és remélem nem is ebédidőben fognak megérkezni. Valami ilyesmit találtak: http://n1.vatera.hu/photos/05/a0/fea_1_big.jpg Sajnos a rendőrök nem engedték meg hogy lefényképezzem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -Neo71- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 24. - 12:24:03 |
|
|
|
2010.11. 24. - 13:29:02
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ki korán kel... fáradt marad egész nap! XD Szép is vagy, mindegyikőtök szép! ÉS NINCS VITA! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma 10 óra tájékán azon az építkezésen ahol dolgozok találtak egy második világháborús szárnyas bombát. Az állványon dolgoztam kb 10 méterre a megtalálás helyétől. Még nem érkeztek meg a tűzszerészek amikor elindultam haza ebédelni, és remélem nem is ebédidőben fognak megérkezni. Valami ilyesmit találtak: http://n1.vatera.hu/photos/05/a0/fea_1_big.jpg Sajnos a rendőrök nem engedték meg hogy lefényképezzem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi drága vagy ,hogy ezt mondod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jesszus bombát találtak a melóhelyeden? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Uramatyám még jó,hogy nem robban fel........... |
|
|
|
2010.11. 24. - 13:37:24
Létrehozva:
|
|
|
hehe jókat röhögtem ezen a vidin. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://www.dailymotion.com/video/x1l9lh_i-...ave-gahan_music |
|
|
|
2010.11. 24. - 16:22:50
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.11. 24. - 16:31:15
Létrehozva:
|
|
|
jaaajjj olyan jó lenne odabújni hozzá (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
(IMG:http://25.media.tumblr.com/tumblr_lc7b7vsHA01qe2aqeo1_500.jpg) |
|
|
|
2010.11. 24. - 16:40:00
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.11. 24. - 17:07:11
Létrehozva:
|
|
|
jaaajjj olyan jó lenne odabújni hozzá (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://25.media.tumblr.com/tumblr_lc7b7vsHA01qe2aqeo1_500.jpg) helló. Mode itt olyan szép a férjed. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a szomorú szemű kép. Az előbb hallottam,hogy a TV -n az Aktívban interjú lesz Péter Szabó Szilviával.Gondolom érdekel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 24. - 17:11:37
Létrehozva:
|
|
|
Úristen, hánykor lesz??????????????????????????????????
|
|
|
|
2010.11. 24. - 17:11:59
Létrehozva:
|
|
|
Este 8-kor kezdődik a műsor.
|
|
|
|
2010.11. 24. - 17:15:28
Létrehozva:
|
|
|
Oké köszi, mindenképp megnézem.
|
|
|
|
2010.11. 24. - 17:19:16
Létrehozva:
|
|
|
Szívesen.Mikor megláttam akkor egyből te jutottál az eszembe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.11. 24. - 17:23:58
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.11. 24. - 17:32:33
Létrehozva:
|
|
|
anyám ma sütött palacsintát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.11. 24. - 18:10:52
Létrehozva:
|
|
|
hehe jókat röhögtem ezen a vidin. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.dailymotion.com/video/x1l9lh_i-...ave-gahan_music Húúúúú, de jó ez a vidi! Köszi Vicababa! Majdnem könnyeztem mire végignéztem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) anyám ma sütött palacsintát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nyitom az ablakot! Lécciléccilécci fénypostán egy pár darabot ha lehetne... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jesszus bombát találtak a melóhelyeden? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Uramatyám még jó,hogy nem robban fel........... 10:00-kor megtalálták, 14:00-kor rájöttek a rend kemény és éber őrei hogy le kéne zárni a gyalogosok elől az utcát, majd megtették! Addig legalább 100 gyerek sétált el 2 méterre a bombától, meg ugyanannyi szülő! És mivel az országban egyetlen egy szolgálatba helyezhető tűzszerész van, az is 350 kilométerre épp hatástalanított egy másik tűzijátékot! Szóval TALÁN holnap délre ideér, és csinál valamit ezzel a szarral! Addig a rend kemény és éber őrei 2 órás váltásban őrzik a helyszínt! És nekünk ott kell addig dolgoznunk az állványon, a bombától 10 méterre! Mert az a rohadt munka még az emberéletnél is fontosabb!............ grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |