![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mode mondta nekem.Tudod bizalmas velem a sógi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
"a jó az hogy felhívod a figyelmét illatozó barlangodra "..igen mert szeretném ha közelebbről is megvizsgálná a barlangot....de nem csak anacondával.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 17. - 19:08:53 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ti ilyenekről beszélgettek??? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Na elkapom a grabancát csak vigyázzon XDDDDD A farkánál fogva fogom az ágyhoz kötözni XD "a jó az hogy felhívod a figyelmét illatozó barlangodra "..igen mert szeretném ha közelebbről is megvizsgálná a barlangot....de nem csak anacondával.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD XD XD Majd megszaglássza XDDD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Vica, nem ment a falnak még Dave a lökött dolgaidtól? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mert mikor még nem lépett le tőlem, jónéhányszor a hülyeségeim kiverték a biztosítékot nála, de fordítva is igaz volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ti ilyenekről beszélgettek??? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Na elkapom a grabancát csak vigyázzon XDDDDD A farkánál fogva fogom az ágyhoz kötözni XD XD XD XD Majd megszaglássza XDDD ÚÚ, Bettike a kis szado mazo! XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ti ilyenekről beszélgettek??? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Na elkapom a grabancát csak vigyázzon XDDDDD A farkánál fogva fogom az ágyhoz kötözni XD XD XD XD Majd megszaglássza XDDD Naaaa csak a farkát ne bántsd... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen beszélgettünk ilyenről.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pont arra gondoltam,hogy megszaglássza... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, nem ment a falnak még Dave a lökött dolgaidtól? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mert mikor még nem lépett le tőlem, jónéhányszor a hülyeségeim kiverték a biztosítékot nála, de fordítva is igaz volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ÚÚ, Bettike a kis szado mazo! XD Hát néha forgatja a szemeit a hülyeségeimtől de azért jól tűri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Én úgy kb egy éve voltam nődokinál és a barlangomból próbált kenetet venni, de mélyre nyúlt és kurvára fájt akkorát ordítottam h csukott ajtón át is mindenki hallotta, aki várakozottXD A nődoki ráadásul pasiXD
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na mi van mindenki eltünt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jól van én úgy is olvasom Fruzsi noviját. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na mi van mindenki eltünt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól van én úgy is olvasom Fruzsi noviját. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én itt vagyok:) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Én úgy kb egy éve voltam nődokinál és a barlangomból próbált kenetet venni, de mélyre nyúlt és kurvára fájt akkorát ordítottam h csukott ajtón át is mindenki hallotta, aki várakozottXD A nődoki ráadásul pasiXD Jesszus....nekem is volt fájdalmas emlékem nőgyógyásszal kapcsolatban...akkor még szűz voltam és szerintem nekem azért is fájt a vizsgálat. Fruzsi elolvastad a válasz e-mail-emet? |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jesszus....nekem is volt fájdalmas emlékem nőgyógyásszal kapcsolatban...akkor még szűz voltam és szerintem nekem azért is fájt a vizsgálat. Fruzsi elolvastad a válasz e-mail-emet? Igen, olvastam. Majd megkukkantom a tiedet is. Az enyém is teljesen kitaláció, de igyekeztem valósághű lenni. A sztoriban csak a helyszínek, a fiúk, a dm háttércsapat néhány tagja, a fiúk családtagjai, meg mellékszereplőként mi Mode Bettivel a valóságosak. A többi nem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
szado-mazo XDDD
Vica: Aki a sógornőjével tárgyalja ki azt, hogy hogyan becézi a felesége pináját az ezt érdemli XDDD Én még soha nem voltam nőgyógyásznál, de remélem, hogy egy ideig nem is kell mennem. Főleg, ha pasi. Az a pasi, amelyik Alan-en kívül bennem akar turkálni az nem fog sikerrel járni.. A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 17. - 19:35:48 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Igen, olvastam. Majd megkukkantom a tiedet is. Az enyém is teljesen kitaláció, de igyekeztem valósághű lenni. A sztoriban csak a helyszínek, a fiúk, a dm háttércsapat néhány tagja, a fiúk családtagjai, meg mellékszereplőként mi Mode Bettivel a valóságosak. A többi nem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nos az enyémben a személyek és a helyszín valóságos de majd ha olvasod rájössz mire mondom,hogy kitaláció a sztoriban. szado-mazo XDDD Vica: Aki a sógornőjével tárgyalja ki azt, hogy hogyan becézi a felesége pináját az ezt érdemli XDDD Én még soha nem voltam nőgyógyásznál, de remélem, hogy egy ideig nem is kell mennem. Főleg, ha pasi. Az a pasi, amelyik Alan-en kívül bennem akar turkálni az nem fog sikerrel járni.. Eze felröhögtem..... Kül te meg mit vagy kiakadva?Te meg a nővéreiddel beszéled meg,hogy hogy becézed a férjed farkát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jól van elmentem(most még egyedül később Dave-el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) olvasni. Jó éjt lánykák.Álmodjatok szépeket. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nos az enyémben a személyek és a helyszín valóságos de majd ha olvasod rájössz mire mondom,hogy kitaláció a sztoriban. Eze felröhögtem..... Kül te meg mit vagy kiakadva?Te meg a nővéreiddel beszéled meg,hogy hogy becézed a férjed farkát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jól van elmentem(most még egyedül később Dave-el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) olvasni. Jó éjt lánykák.Álmodjatok szépeket. Oké Vica. Szia! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Pá VICa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mii én nem is mondtam, hogy szoktam becézni xDDD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mode na neeee....hát akkor a magnum meg a répa mi ha nem becézés? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
De én nem azt mondtam, hogy az ágyban így szoktam hívni XDDD
Ott máshogy hívom.. XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 17. - 19:53:41 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
De én nem azt mondtam, hogy az ágyban így szoktam hívni XDDD Ott máshogy hívom.. XD Szépséges napot. Mode nem kell magyarázkodni.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt inkább nem firtatom,hogy hogyan hívod az ágyban a magnumot.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na, egyesével rakom be mert nagy a kép. Sok úgysincs, max 3 Na egyik.. Bizony gyönyörű dal (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Az első dM dal ami igazán tetszett, énekeltem mindig apuval együtt amikor meghallottam És akkor másik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD Jó Reggelt! Jaj Mode, olyan édes vagy a kezedben a képekkel. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Kis sweet sixteen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Közsi csajok, tegnap jött is Martin és felfektetett az íróasztalra. Egy mozdulattal lesröpört mindent az asztalról, megfogott, felrakott, .... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) El is múlt a fejfájásom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pá VICa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mii én nem is mondtam, hogy szoktam becézni xDDD Persze hogy nem. Mert nem szóban, hanem szájjal becézgeted. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jó Reggelt! Jaj Mode, olyan édes vagy a kezedben a képekkel. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Kis sweet sixteen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Közsi csajok, tegnap jött is Martin és felfektetett az íróasztalra. Egy mozdulattal lesröpört mindent az asztalról, megfogott, felrakott, .... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) El is múlt a fejfájásom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze hogy nem. Mert nem szóban, hanem szájjal becézgeted. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Szóval akkor az íróasztalon csináltátok.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe "szájjal becézgeted. " (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fruzsi jöhet a novi folytatása. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon kíváncsi vagyok,hogy Dave és Zoé mikor édesednek össze. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sziasztok! Ma nem leszek sokat, mert du talizok egyik csoporttársammal. Vica, tegnap hogy haladtál az olvasással?
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Helló Frzuzsi.
Baby előző hozzászólásomban mondtam,hogy kérem a folytatást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma reggel éppen az előbb fejeztem be az olvasást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fru jó talit a csoporttársaddal. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |