535 Oldal V  « < 46 47 48 49 50 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> Enjoy The Silence!
vicuska
post 2010.06. 17. - 19:07:14
Létrehozva: #941

devotee

Mode mondta nekem.Tudod bizalmas velem a sógi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

"a jó az hogy felhívod a figyelmét illatozó barlangodra "..igen mert szeretném ha közelebbről is megvizsgálná a barlangot....de nem csak anacondával.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 17. - 19:08:53
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 17. - 19:09:46
Létrehozva: #942

devotee

Ti ilyenekről beszélgettek??? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Na elkapom a grabancát csak vigyázzon XDDDDD
A farkánál fogva fogom az ágyhoz kötözni XD

Idézet (vicuska @ 2010.06. 17. - 19:07:14) *
"a jó az hogy felhívod a figyelmét illatozó barlangodra "..igen mert szeretném ha közelebbről is megvizsgálná a barlangot....de nem csak anacondával.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

XD XD XD
Majd megszaglássza XDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.06. 17. - 19:12:08
Létrehozva: #943

devotee

Vica, nem ment a falnak még Dave a lökött dolgaidtól? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mert mikor még nem lépett le tőlem, jónéhányszor a hülyeségeim kiverték a biztosítékot nála, de fordítva is igaz volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 17. - 20:09:46) *

XD XD XD
Majd megszaglássza XDDD

ÚÚ, Bettike a kis szado mazo! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 17. - 19:15:33
Létrehozva: #944

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 17. - 20:09:46) *

XD XD XD
Majd megszaglássza XDDD

Naaaa csak a farkát ne bántsd... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen beszélgettünk ilyenről.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pont arra gondoltam,hogy megszaglássza... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (DevotedViolator- girl @ 2010.06. 17. - 20:12:08) *
Vica, nem ment a falnak még Dave a lökött dolgaidtól? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mert mikor még nem lépett le tőlem, jónéhányszor a hülyeségeim kiverték a biztosítékot nála, de fordítva is igaz volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ÚÚ, Bettike a kis szado mazo! XD

Hát néha forgatja a szemeit a hülyeségeimtől de azért jól tűri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.06. 17. - 19:21:09
Létrehozva: #945

devotee

Én úgy kb egy éve voltam nődokinál és a barlangomból próbált kenetet venni, de mélyre nyúlt és kurvára fájt akkorát ordítottam h csukott ajtón át is mindenki hallotta, aki várakozottXD A nődoki ráadásul pasiXD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 17. - 19:21:42
Létrehozva: #946

devotee

Na mi van mindenki eltünt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jól van én úgy is olvasom Fruzsi noviját. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.06. 17. - 19:23:07
Létrehozva: #947

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 17. - 20:21:42) *
Na mi van mindenki eltünt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jól van én úgy is olvasom Fruzsi noviját. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én itt vagyok:)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 17. - 19:23:20
Létrehozva: #948

devotee

Idézet (DevotedViolator- girl @ 2010.06. 17. - 20:21:09) *
Én úgy kb egy éve voltam nődokinál és a barlangomból próbált kenetet venni, de mélyre nyúlt és kurvára fájt akkorát ordítottam h csukott ajtón át is mindenki hallotta, aki várakozottXD A nődoki ráadásul pasiXD

Jesszus....nekem is volt fájdalmas emlékem nőgyógyásszal kapcsolatban...akkor még szűz voltam és szerintem nekem azért is fájt a vizsgálat.

Fruzsi elolvastad a válasz e-mail-emet?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.06. 17. - 19:30:13
Létrehozva: #949

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 17. - 20:23:20) *
Jesszus....nekem is volt fájdalmas emlékem nőgyógyásszal kapcsolatban...akkor még szűz voltam és szerintem nekem azért is fájt a vizsgálat.

Fruzsi elolvastad a válasz e-mail-emet?

Igen, olvastam. Majd megkukkantom a tiedet is. Az enyém is teljesen kitaláció, de igyekeztem valósághű lenni. A sztoriban csak a helyszínek, a fiúk, a dm háttércsapat néhány tagja, a fiúk családtagjai, meg mellékszereplőként mi Mode Bettivel a valóságosak. A többi nem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 17. - 19:35:02
Létrehozva: #950

devotee

szado-mazo XDDD

Vica: Aki a sógornőjével tárgyalja ki azt, hogy hogyan becézi a felesége pináját az ezt érdemli XDDD

Én még soha nem voltam nőgyógyásznál, de remélem, hogy egy ideig nem is kell mennem.
Főleg, ha pasi. Az a pasi, amelyik Alan-en kívül bennem akar turkálni az nem fog sikerrel járni..

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 17. - 19:35:48
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 17. - 19:40:41
Létrehozva: #951

devotee

Idézet (DevotedViolator- girl @ 2010.06. 17. - 20:30:13) *
Igen, olvastam. Majd megkukkantom a tiedet is. Az enyém is teljesen kitaláció, de igyekeztem valósághű lenni. A sztoriban csak a helyszínek, a fiúk, a dm háttércsapat néhány tagja, a fiúk családtagjai, meg mellékszereplőként mi Mode Bettivel a valóságosak. A többi nem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nos az enyémben a személyek és a helyszín valóságos de majd ha olvasod rájössz mire mondom,hogy kitaláció a sztoriban.

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 17. - 20:35:02) *
szado-mazo XDDD

Vica: Aki a sógornőjével tárgyalja ki azt, hogy hogyan becézi a felesége pináját az ezt érdemli XDDD

Én még soha nem voltam nőgyógyásznál, de remélem, hogy egy ideig nem is kell mennem.
Főleg, ha pasi. Az a pasi, amelyik Alan-en kívül bennem akar turkálni az nem fog sikerrel járni..

Eze felröhögtem.....

Kül te meg mit vagy kiakadva?Te meg a nővéreiddel beszéled meg,hogy hogy becézed a férjed farkát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na jól van elmentem(most még egyedül később Dave-el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) olvasni.

Jó éjt lánykák.Álmodjatok szépeket.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.06. 17. - 19:43:06
Létrehozva: #952

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 17. - 20:40:41) *
Nos az enyémben a személyek és a helyszín valóságos de majd ha olvasod rájössz mire mondom,hogy kitaláció a sztoriban.

Eze felröhögtem.....

Kül te meg mit vagy kiakadva?Te meg a nővéreiddel beszéled meg,hogy hogy becézed a férjed farkát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na jól van elmentem(most még egyedül később Dave-el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) olvasni.

Jó éjt lánykák.Álmodjatok szépeket.

Oké Vica. Szia!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 17. - 19:45:20
Létrehozva: #953

devotee

Pá VICa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mii én nem is mondtam, hogy szoktam becézni xDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 17. - 19:46:21
Létrehozva: #954

devotee

Mode na neeee....hát akkor a magnum meg a répa mi ha nem becézés? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 17. - 19:51:33
Létrehozva: #955

devotee

De én nem azt mondtam, hogy az ágyban így szoktam hívni XDDD
Ott máshogy hívom.. XD

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 17. - 19:53:41
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 18. - 06:47:25
Létrehozva: #956

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 17. - 20:51:33) *
De én nem azt mondtam, hogy az ágyban így szoktam hívni XDDD
Ott máshogy hívom.. XD

Szépséges napot.

Mode nem kell magyarázkodni.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Azt inkább nem firtatom,hogy hogyan hívod az ágyban a magnumot.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 18. - 07:11:45
Létrehozva: #957

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 17. - 17:01:27) *
Na, egyesével rakom be mert nagy a kép.
Sok úgysincs, max 3

Na egyik..

Bizony gyönyörű dal (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Az első dM dal ami igazán tetszett, énekeltem mindig apuval együtt amikor meghallottam

És akkor másik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD

Jó Reggelt!

Jaj Mode, olyan édes vagy a kezedben a képekkel. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Kis sweet sixteen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Közsi csajok, tegnap jött is Martin és felfektetett az íróasztalra.
Egy mozdulattal lesröpört mindent az asztalról, megfogott, felrakott, .... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
El is múlt a fejfájásom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 17. - 20:45:20) *
Pá VICa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mii én nem is mondtam, hogy szoktam becézni xDDD

Persze hogy nem.
Mert nem szóban, hanem szájjal becézgeted. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 18. - 07:20:59
Létrehozva: #958

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.06. 18. - 08:11:45) *
Jó Reggelt!

Jaj Mode, olyan édes vagy a kezedben a képekkel. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Kis sweet sixteen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Közsi csajok, tegnap jött is Martin és felfektetett az íróasztalra.
Egy mozdulattal lesröpört mindent az asztalról, megfogott, felrakott, .... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
El is múlt a fejfájásom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Persze hogy nem.
Mert nem szóban, hanem szájjal becézgeted. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Szóval akkor az íróasztalon csináltátok.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hehehe "szájjal becézgeted. " (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Fruzsi jöhet a novi folytatása. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon kíváncsi vagyok,hogy Dave és Zoé mikor édesednek össze. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.06. 18. - 07:31:29
Létrehozva: #959

devotee

Sziasztok! Ma nem leszek sokat, mert du talizok egyik csoporttársammal. Vica, tegnap hogy haladtál az olvasással?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 18. - 07:39:25
Létrehozva: #960

devotee

Helló Frzuzsi.

Baby előző hozzászólásomban mondtam,hogy kérem a folytatást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ma reggel éppen az előbb fejeztem be az olvasást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Fru jó talit a csoporttársaddal. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

535 Oldal V  « < 46 47 48 49 50 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
3 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (3 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: