![]() ![]() |
2010.11. 25. - 18:28:56
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
már itt is van XD
|
|
|
|
2010.11. 25. - 18:31:58
Létrehozva:
|
|
|
na hát akkor együtt a hármasunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.11. 25. - 18:39:35
Létrehozva:
|
|
|
Vagy még sem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De legalább egy rakás vendég olvas minket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 25. - 18:41:41
Létrehozva:
|
|
|
még nem ért ide XD msn-en fönn van, rá is írok XD
|
|
|
|
2010.11. 25. - 18:51:29
Létrehozva:
|
|
|
még nem ért ide XD msn-en fönn van, rá is írok XD akkor miért mondtad,hogy már itt is van? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te kis félrevezetős. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval msn-en trattyoltok és én meg itt hiába várok rátok.........na szép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 25. - 19:01:24
Létrehozva:
|
|
|
Jól van akkor szevasztok...............viszlát holnap.
|
|
|
|
2010.11. 25. - 19:08:12
Létrehozva:
|
|
|
Filmek kellenek, azért trattyolunk XD
szegényt megostromoltam a kívánságaimmal XD |
|
|
|
2010.11. 25. - 20:04:41
Létrehozva:
|
|
|
Filmek kellenek, azért trattyolunk XD szegényt megostromoltam a kívánságaimmal XD Sziasztok! Mivel msn-en "letámadtam" Mode-ot, aki azonnal megostromolt a kívánságlistájával, elfelejtettem erre jönni! XD BOCSÁNAT VICUSKA! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De nyugodtan ostromoljon, szívesen segítek neki, olyan mintha a lányom lenne! XD Na akkor jó éjt kívánok minden szépséges DM babának! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 26. - 06:31:35
Létrehozva:
|
|
|
Szép jó reggelt szépségeim! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.11. 26. - 07:48:10
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Mivel msn-en "letámadtam" Mode-ot, aki azonnal megostromolt a kívánságlistájával, elfelejtettem erre jönni! XD BOCSÁNAT VICUSKA! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De nyugodtan ostromoljon, szívesen segítek neki, olyan mintha a lányom lenne! XD Na akkor jó éjt kívánok minden szépséges DM babának! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Semmi baj. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szép jó reggelt szépségeim! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jóóóóóóóóóóóóó reggelt neked is Neo és mindenkinek aki erre jár. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 26. - 08:01:09
Létrehozva:
|
|
|
Üdv!!!!
Mode megkaptam az üzit, köszi. Oké, vettem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na, még beszélünk....mindenki. |
|
|
|
2010.11. 26. - 12:27:51
Létrehozva:
|
|
|
Üdv!!!! Mode megkaptam az üzit, köszi. Oké, vettem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na, még beszélünk....mindenki. Üdv Niki és pá-pá Niki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem voltál valami bőbeszédű,de gondolom meló után vagy azért.Majd dumcsizunk ha több időd lesz. Szia Neo látlak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ebédszünet? Én már túl vagyok az ebéden.Rakott krumplit csináltam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fincsi lett. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 26. - 12:28:14 |
|
|
|
2010.11. 26. - 16:02:35
Létrehozva:
|
|
|
Sziasssztoook!!!
Neo, Jó lett az Ollókezű Edward (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (és Johnny olyan édes xD) XD |
|
|
|
2010.11. 26. - 18:44:55
Létrehozva:
|
|
|
Üdv Niki és pá-pá Niki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem voltál valami bőbeszédű,de gondolom meló után vagy azért.Majd dumcsizunk ha több időd lesz. Szia Neo látlak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ebédszünet? Én már túl vagyok az ebéden.Rakott krumplit csináltam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fincsi lett. Szia Vicababa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen ebédszünet volt, de mivel nem láttalak és mást se láttam nem maradtam itt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rakott krumpli... nyami... nyitom az ablakot, jöhet fénypostán egy kis kóstoló! XD Sziasssztoook!!! Neo, Jó lett az Ollókezű Edward (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (és Johnny olyan édes xD) XD Szia Mode! Örülök neki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha köll még film csak szólj! De most meg fogom várni msn-en hogy Te kezdeményezz! XD |
|
|
|
2010.11. 26. - 18:45:04
Létrehozva:
|
|
|
Azt én is ennék most Vica!!!
Nyám-nyám... |
|
|
|
2010.11. 26. - 18:45:09
Létrehozva:
|
|
|
Na, megnéztem Edwardot. A végét azt végig bőgtem XDDDDDDD
De mondja b.nőm, hogy ő is xD XD Oké Neo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 26. - 18:45:58 |
|
|
|
2010.11. 26. - 18:45:41
Létrehozva:
|
|
|
Üdv!!!! Mode megkaptam az üzit, köszi. Oké, vettem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na, még beszélünk....mindenki. Szia Niki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 26. - 18:46:53
Létrehozva:
|
|
|
Gyerekek vazze!!!
Most tudom, beégek lebukok de el kőő mesélnem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Véletlenül ---haha néztem a Paula és Paulinát és DM szólt benne, csak zene, a Policy zenéje, ááá!!!!!! |
|
|
|
2010.11. 26. - 18:47:49
Létrehozva:
|
|
|
Na, megnéztem Edwardot. A végét azt végig bőgtem XDDDDDDD De mondja b.nőm, hogy ő is xD XD Oké Neo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, hát tényleg aranyos benne Johnny! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát a vége... igen... eléggé szomorkás... Gyerekek vazze!!! Most tudom, beégek lebukok de el kőő mesélnem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Véletlenül ---haha néztem a Paula és Paulinát és DM szólt benne, csak zene, a Policy zenéje, ááá!!!!!! Véletlenül... haha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 26. - 18:48:15
Létrehozva:
|
|
|
Ja, hát tényleg aranyos benne Johnny! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát a vége... igen... eléggé szomorkás... Én azt nem mondtam, hogy Johnny aranyos benne XDDD Tetszik Neo? XD (egyébként az XD) Niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |