|  Enjoy The Silence! | 
|   | 
|  Enjoy The Silence! | 
|    2010.11. 29. - 18:21:59 
				 Létrehozva:

| |
| devotee       | Szegénykém.Ha ott lennék veled felmelegítenélek.Persze barátilag. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  Természetesen csakis barátilag! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszönöm! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) | 
|  | |
|  2010.11. 29. - 18:46:39 
				 Létrehozva:

| |
| devotee       | Természetesen csakis barátilag! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  Köszönöm! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode jók a képek. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) | 
|  | |
|  2010.11. 29. - 18:51:45 
				 Létrehozva:

| |
| devotee       | |
|  | |
|  2010.11. 29. - 18:53:29 
				 Létrehozva:

| |
| devotee       | 
				Szevasz Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 

| 
|  | |
|  2010.11. 29. - 19:06:35 
				 Létrehozva:

| |
| devotee       | 
				szia Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 

| 
|  | |
|  2010.11. 29. - 19:11:11 
				 Létrehozva:

| |
| devotee       | 
				Mindenki milyen bőbeszédű.......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 

| 
|  | |
|  2010.11. 29. - 19:17:41 
				 Létrehozva:

| |
| devotee       | 
				hehe úgy látom msn-en nyomjátok........... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)   akkor szevasztok. | 
|  | |
|    2010.11. 29. - 19:29:13 
				 Létrehozva:

| |
| devotee       | hehe úgy látom msn-en nyomjátok........... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)   akkor szevasztok. Csak veled nyomom msn-en, Mode most nem írt nekem, én pedig mondtam hogy megvárom amíg ő kezdeményez! XD Viszont innen most lépek! Jó éjt mindenkinek! Puszi DM babák! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) | 
|  | |
|  2010.11. 29. - 19:51:25 
				 Létrehozva:

| |
| devotee       | 
				bocsi, hogy letűntem, de nagyon belassult a gép, muszáj volt kicsit rendbe tenni jó éjt | 
|  | |
|  2010.11. 30. - 06:44:14 
				 Létrehozva:

| |
| devotee       | 
				Szép jó reggelt mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 

| 
|  | |
|  2010.11. 30. - 08:35:34 
				 Létrehozva:

| |
| devotee       | 
				Jó napos időket mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)   Neoooooooo BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode reméljük ma már nem lesz lassú a masinád. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) | 
|  | |
|  2010.11. 30. - 11:02:48 
				 Létrehozva:

| |
| devotee       | 
				Sziasztok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)  Ma nagyon hamar hazajöttem, mert nem éreztem jól magam, és csak szenvedtem. Remegtem, meg nagyon fájt a fejem. Olyan érzés volt, mintha tekegolyókat gurgattak volna az agyamban. Megmozdult a fejem, és gurult a golyó. Elkérezkedtem osztályfőnöktől, és egy másik lány is, ő is nagyon szarul volt. Nem tudom, mi van, biztos van valami hülye vírus a levegőben. Úgyhogy most pihenek. Ideültem egy picit, mert anyu megkért rá, hogy nézzek meg valamit neki a neten. És írt apám is, Vica neked FB-on megírom, hogy mit! A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 30. - 11:04:38 | 
|  | |
|  2010.11. 30. - 11:57:09 
				 Létrehozva:

| |
| devotee       | Sziasztok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)  Ma nagyon hamar hazajöttem, mert nem éreztem jól magam, és csak szenvedtem. Remegtem, meg nagyon fájt a fejem. Olyan érzés volt, mintha tekegolyókat gurgattak volna az agyamban. Megmozdult a fejem, és gurult a golyó. Elkérezkedtem osztályfőnöktől, és egy másik lány is, ő is nagyon szarul volt. Nem tudom, mi van, biztos van valami hülye vírus a levegőben. Úgyhogy most pihenek. Ideültem egy picit, mert anyu megkért rá, hogy nézzek meg valamit neki a neten. És írt apám is, Vica neked FB-on megírom, hogy mit! Uh lehet beszedtél valami vírust. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jobbulást neked.Meg kell gyógyulnod péntekre. Én meg éppen a Never-t hallgatom egy '80-as évek zenéit játszó rádión.Mikor meghallottam egyből mondtam hangosan upsz ismerős zene. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jöhet a karlengetés.............. Ja igen olvastam amit fb-n küldtél.Válaszoltam is és köszönöm a bizalmadat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 30. - 12:00:53 | 
|  | |
|  2010.11. 30. - 12:31:50 
				 Létrehozva:

| |
| devotee       | Jó napos időket mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)   Neoooooooo BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode reméljük ma már nem lesz lassú a masinád. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszönöm Vicababa itt is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)  És írt apám is, Vica neked FB-on megírom, hogy mit! Szia! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nyugtass meg hogy nem azzal a bizonyos sráccal van valami gáz! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) | 
|  | |
|  2010.11. 30. - 13:14:42 
				 Létrehozva:

| |
| devotee       | Köszönöm Vicababa itt is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)   (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)   (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)   Szia! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nyugtass meg hogy nem azzal a bizonyos sráccal van valami gáz! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) A sráccal van, de nem gáz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó sem, illetve majd holnap többet tudok na XD ha ügyes vagyok akkor még ma este...xD meg ha apám is ügyes XD Szerintem nem vagyok beteg, bár anyám el akar cipelni orvoshoz.... A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 30. - 13:16:47 | 
|  | |
|  2010.11. 30. - 14:45:34 
				 Létrehozva:

| |
| devotee       | A sráccal van, de nem gáz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  Jó sem, illetve majd holnap többet tudok na XD ha ügyes vagyok akkor még ma este...xD meg ha apám is ügyes XD Szerintem nem vagyok beteg, bár anyám el akar cipelni orvoshoz.... Egyet értek az anyukáddal.Menjél csak szépen orvoshoz. | 
|  | |
|  2010.11. 30. - 15:56:18 
				 Létrehozva:

| |
| devotee       | |
|  | |
|  2010.11. 30. - 16:37:29 
				 Létrehozva:

| |
| devotee       | IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN Vica már jobban is vagyok XD! Azt elhiszem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) | 
|  | |
|  2010.11. 30. - 17:52:44 
				 Létrehozva:

| |
| devotee       | 
				Mode! Na, ha nincs gáz akkor jó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Orvoshoz meg el kell menni, a rosszullét nem játék! Nem fog fájni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) | 
|  | |
|  2010.11. 30. - 18:33:40 
				 Létrehozva:

| |
| devotee       | Mode! Na, ha nincs gáz akkor jó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Orvoshoz meg el kell menni, a rosszullét nem játék! Nem fog fájni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon nincs gáz.Sőt ellenkezője van. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo Mode-nak jobb és kellemesebb elfoglaltsága akadt mint orvoshoz menni és már nincs is rosszul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Andy adventi koszorúja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 
	Csatolt állományok

| 
|  | |
|   |