![]() ![]() |
2010.12. 02. - 11:57:16
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miért nem mered cipelni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jó éjt mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azért, mert egy 6500 Ft-os könyv, és nem egy szakadt újság ami tele van mocsokkal. Meg mégis hova tegyem addig szerinted? XD |
|
|
|
2010.12. 02. - 12:23:24
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.12. 02. - 13:25:15
Létrehozva:
|
|
|
Helló mindenki.
Bekukk aztán megyek főzni. Mode nem tudom egyébként mennyi a három lemezes változat ára máshol.Az említett boltban kevesebbért árulják mint máshol vagy nem azt sem tudom.Csak azért szóltam ,hogy hátha nem láttad és esetleg érdekel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neo nálunk reggelre felolvadt a jég.Hál isten.......... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 02. - 16:09:56
Létrehozva:
|
|
|
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... XD ja..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valami baja lesz, aztán akkor mit csinálok XD Különben is, én magamat íratom alá XD Helló mindenki. Bekukk aztán megyek főzni. Mode nem tudom egyébként mennyi a három lemezes változat ára máshol.Az említett boltban kevesebbért árulják mint máshol vagy nem azt sem tudom.Csak azért szóltam ,hogy hátha nem láttad és esetleg érdekel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neo nálunk reggelre felolvadt a jég.Hál isten.......... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem tudom, de sajnos nincs rá pénzem (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) gyerekek.....holnapután előttem ül majd (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1133.snc4/149549_469646297662_571557662_5712465_7370248_n.jpg) Theresa Conroy ismerősnek jelölt Facebook-on.... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) |
|
|
|
2010.12. 02. - 16:24:28
Létrehozva:
|
|
|
ja..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valami baja lesz, aztán akkor mit csinálok XD Különben is, én magamat íratom alá XD nem tudom, de sajnos nincs rá pénzem (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) gyerekek.....holnapután előttem ül majd (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1133.snc4/149549_469646297662_571557662_5712465_7370248_n.jpg) Theresa Conroy ismerősnek jelölt Facebook-on.... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) hehe Dave volt felesége ismerősnek jelölt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez az igazi Terike vagy valaki más az ő neve alatt?Visszaigazoltad? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 02. - 16:49:49
Létrehozva:
|
|
|
Mode viszont látom David Calcott az ismerősöd. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gondolom tudod kinek a nevét vette fel valaki?Vagy lehet,hogy az igazi valaki rejtőzik a név alatt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.12. 02. - 18:40:03
Létrehozva:
|
|
|
Helló mindenki. Bekukk aztán megyek főzni. Mode nem tudom egyébként mennyi a három lemezes változat ára máshol.Az említett boltban kevesebbért árulják mint máshol vagy nem azt sem tudom.Csak azért szóltam ,hogy hátha nem láttad és esetleg érdekel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neo nálunk reggelre felolvadt a jég.Hál isten.......... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Vicababa! Nálunk meg igen érdekesen az útról meg az állványról leolvadt, de a falakon vastagon ott maradt a jég, még mielőtt indultam haza akkor is ott volt, ezért nem kicsit volt ideges mindenki aki azt akarta hogy kint dolgozzunk, de mi meg örültünk neki mert nem kellett kint fagyoskodni és nem tudtak mit csinálni! Látnod kellett volna a tehetetlenségüket ahogy azon gondolkoztak hogy kellene a falról leolvasztani a jeget, amit persze lehetetlen több ezer négyzetméteren megoldani! Kicsit se voltam ma kárörvendő! XD XD XD XD XD Mode viszont látom David Calcott az ismerősöd. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gondolom tudod kinek a nevét vette fel valaki?Vagy lehet,hogy az igazi valaki rejtőzik a név alatt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ammegki? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
|
2010.12. 02. - 18:59:41
Létrehozva:
|
|
|
Mode viszont látom David Calcott az ismerősöd. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gondolom tudod kinek a nevét vette fel valaki?Vagy lehet,hogy az igazi valaki rejtőzik a név alatt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi?? XD Kiadásra kerül a pesti koncert !!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 02. - 19:00:18
Létrehozva:
|
|
|
Mi?? XD Hehe látom egyikőtök sem tudja kinek a neve az. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valaki Dave eredeti nevét használja. |
|
|
|
2010.12. 02. - 19:01:02
Létrehozva:
|
|
|
hehe Dave volt felesége ismerősnek jelölt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez az igazi Terike vagy valaki más az ő neve alatt?Visszaigazoltad? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem hiszem, hogy az igazi Terike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) visszaigazoltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 02. - 19:01:14
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vicababa! Nálunk meg igen érdekesen az útról meg az állványról leolvadt, de a falakon vastagon ott maradt a jég, még mielőtt indultam haza akkor is ott volt, ezért nem kicsit volt ideges mindenki aki azt akarta hogy kint dolgozzunk, de mi meg örültünk neki mert nem kellett kint fagyoskodni és nem tudtak mit csinálni! Látnod kellett volna a tehetetlenségüket ahogy azon gondolkoztak hogy kellene a falról leolvasztani a jeget, amit persze lehetetlen több ezer négyzetméteren megoldani! Kicsit se voltam ma kárörvendő! XD XD XD XD XD Ammegki? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Te kis kárörvendő. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode visszaigazoltad Terikét? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja már válaszoltál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 02. - 19:01:49 |
|
|
|
2010.12. 02. - 19:01:20
Létrehozva:
|
|
|
Hehe látom egyikőtök sem tudja kinek a neve az. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valaki Dave eredeti nevét használja. jaaa XDDDDD |
|
|
|
2010.12. 02. - 19:04:48
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.12. 02. - 19:12:59
Létrehozva:
|
|
|
Mode legközelebb majd Jo fog bejelölni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jobban tennék ha engem jelölgetnének! XD |
|
|
|
2010.12. 02. - 19:15:48
Létrehozva:
|
|
|
Jó lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.12. 02. - 19:21:12
Létrehozva:
|
|
|
Tereza Conroy
neme: férfi XD XD XD XD XD |
|
|
|
2010.12. 02. - 19:22:02
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.12. 02. - 19:25:58
Létrehozva:
|
|
|
Hellohello sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mode, hogy válaszoljak a FB-os kérdésedre... sajnos nem tudok menni. Megtettem mindent, beszéltem osztálytársaim szüleivel is, hogy próbálják megoldani. Nem ment. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Megígértük, hogy mi hozzuk-visszük őket, nincs mit tenni. Délután 4ig leszek Pesten, akkor indulunk vissza apával. A szívem szakad meg (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Pedig partyztunk volnaaa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De nektek persze nagyonjóóó bulit (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.12. 02. - 19:27:39
Létrehozva:
|
|
|
óóóó de kár (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Na sebaj, lesz ez még így se (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azért majd gondolok rád! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 02. - 19:29:28
Létrehozva:
|
|
|
óóóó de kár (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Na sebaj, lesz ez még így se (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azért majd gondolok rád! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) igen, én is nagyon sajnálom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) köszi, én meg majd rátok! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |