![]() ![]() |
2010.12. 02. - 20:27:33
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2010.12. 02. - 20:28:31
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.12. 02. - 20:29:55
Létrehozva:
|
|
|
áhá. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól van innen elmentem.Jóccakát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 02. - 20:30:34
Létrehozva:
|
|
|
Ki ez a gnóm törpe! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 02. - 20:33:25
Létrehozva:
|
|
|
Ki ez a gnóm törpe! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát valamilyen Keenan akárki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de azt hittem összefosom magam amikor megláttam XD Thriller XDDDDDDDDDDDD Jó éjt Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 02. - 20:35:06
Létrehozva:
|
|
|
Hát valamilyen Keenan akárki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de azt hittem összefosom magam amikor megláttam XD Thriller XDDDDDDDDDDDD Jó éjt Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is az összefosás határán röhögök rajta! XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 02. - 20:38:32
Létrehozva:
|
|
|
Jéézusom a Thriller-t nem bírom végig nézni XD
Én is az összefosás határán röhögök rajta! XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) xDDDDD |
|
|
|
2010.12. 02. - 20:45:25
Létrehozva:
|
|
|
Van a myvip-en ilyen szépségverseny...nézem a versenyzőket, basszus, az összes tizenéves...
Na, fiúk-lányok, én elmentem, pihennem kell sokat. legyetek jók a hétvégén!!! Sziasztok! Neo majd találkozunk remélem! |
|
|
|
2010.12. 02. - 21:04:55
Létrehozva:
|
|
|
Én is megyek!
Jó éjt mindenkinek! Mode, én is remélem hogy találkozunk megint! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 03. - 06:48:37
Létrehozva:
|
|
|
Szép jó reggelt mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.12. 03. - 07:36:11
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.12. 03. - 09:35:19
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Leszámítva azt, hogy a rohadék hó megállás nélkül szakad, jó nap kezdődött (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem fölhívom Sanyit mindjárt, hogy maradjon a fenekén, nem kell kijönni elém, meg eljönni velem Tatabányára. Ilyen időben maradjon csak a cukrászdában, aztán ha végzett, menjen haza. juhhéééé holnap jön a férjem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 03. - 09:46:59
Létrehozva:
|
|
|
na, most megyek pakolni, készülődni, stb
|
|
|
|
2010.12. 03. - 10:05:05
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Leszámítva azt, hogy a rohadék hó megállás nélkül szakad, jó nap kezdődött (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem fölhívom Sanyit mindjárt, hogy maradjon a fenekén, nem kell kijönni elém, meg eljönni velem Tatabányára. Ilyen időben maradjon csak a cukrászdában, aztán ha végzett, menjen haza. juhhéééé holnap jön a férjem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szevasz. Hé te nem vagy suliban? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sanyi aztán a férjed............egyszerre több vasat tartasz a tűzben......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nálunk az eső esik...fene vinné el. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Ki ez a gnóm törpe! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo ezen felröhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 03. - 10:12:52
Létrehozva:
|
|
|
Szevasz. Hé te nem vagy suliban? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sanyi aztán a férjed............egyszerre több vasat tartasz a tűzben......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nálunk az eső esik...fene vinné el. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Neo ezen felröhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia XD Dehogy vagyok, pakolni kell XD Meg suliban 2-ig lennék, szóval..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fölhívtam Sanyit.....hát neki aztán nem akadály a hó, ha rólam van szó, 3/4-ed 3-kor ott van az állomáson és kész XD XD XD Jól van bakker mondom akkor gyere XD Ha el akar jönni velem Tatabányáig is, nem tudom, hogy jut haza..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó, mondjuk biztos vannak visszafelé vonatok, de azon már lehet, hogy van átszállás meg egyéb hülyeségek. Bár, neki biztos könnyebb, na majd kiderül XD Vica azért Sanyival ott még nem tartunk, hogy vasat üssek a tűzbe XD Vica...az eső se jó, de ennél tuti jobb XD mindjárt lefényképezem aztán majd fölrakom..valamikor XD |
|
|
|
2010.12. 03. - 10:21:31
Létrehozva:
|
|
|
Szia XD Dehogy vagyok, pakolni kell XD Meg suliban 2-ig lennék, szóval..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fölhívtam Sanyit.....hát neki aztán nem akadály a hó, ha rólam van szó, 3/4-ed 3-kor ott van az állomáson és kész XD XD XD Jól van bakker mondom akkor gyere XD Ha el akar jönni velem Tatabányáig is, nem tudom, hogy jut haza..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó, mondjuk biztos vannak visszafelé vonatok, de azon már lehet, hogy van átszállás meg egyéb hülyeségek. Bár, neki biztos könnyebb, na majd kiderül XD Vica azért Sanyival ott még nem tartunk, hogy vasat üssek a tűzbe XD Vica...az eső se jó, de ennél tuti jobb XD mindjárt lefényképezem aztán majd fölrakom..valamikor XD oké értem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azért majd amikor időd lesz mondhatnál pár szót arról milyen volt amit valamelyik nap sms-ben mondtál nekem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem is úgy értettem amire te gondolsz hanem arra,hogy a férjed mellett már más pasi is képben van.:XD nehogy azt hidd,hogy az eső jobb.Minden tiszta sár és pocsolya.............. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 03. - 10:28:28 |
|
|
|
2010.12. 03. - 10:28:04
Létrehozva:
|
|
|
Azt hiszem ennek a háznak valamelyik lakásában lakik Dave NY-ban.
Csatolt állományok
6340_1153533132185_1643386489_408342_6351716_n.jpg ( 63.54K )
Letöltések száma: 1
6340_1153545732500_1643386489_408373_2631521_n.jpg ( 76.19K )
Letöltések száma: 1 |
|
|
|
2010.12. 03. - 10:58:37
Létrehozva:
|
|
|
oké értem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azért majd amikor időd lesz mondhatnál pár szót arról milyen volt amit valamelyik nap sms-ben mondtál nekem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem is úgy értettem amire te gondolsz hanem arra,hogy a férjed mellett már más pasi is képben van.:XD nehogy azt hidd,hogy az eső jobb.Minden tiszta sár és pocsolya.............. jaaa XD Oké, majd mesélek jövő héten (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most azt hiszem nyomtatok egy-két képet aláíratni, meg viszem a közös fotónkat is. Kíváncsi vagyok, mit szól, ha meglátja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd megint mondja, hogy "óóóóó" XDDDDD Igen, az eső is szar, fúj, utálom. de esőben legalább látni a nagy pocsolyákat, hóban meg még azokat sem, és a héten is azt hiszem kedden egy jó kis tíz centi mély pocsolyába beleléptem (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Azt hiszem ennek a háznak valamelyik lakásában lakik Dave NY-ban. menjüüünk xDDD Na, hát a ruhákat elvileg elraktam, remélem megvan minden. Még azért átgondolom 5-ször...a sminkes dolgokat kicsit később, mert az még kell, meg a fésűket is. Most akkor keresek aláírandó dolgokat. |
|
|
|
2010.12. 03. - 11:59:52
Létrehozva:
|
|
|
hát majd biztos vigyorog Alan ha meglátja a közös képeteket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Amúgy jó utat neked Mode és holnap érezd jól magad a koncerten. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neo az utóbbi mondat neked is szól. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe Mode benne vagyok menjünk New Yorkba.Visszük Neo-t és Fru-t is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 03. - 12:11:11
Létrehozva:
|
|
|
hát majd biztos vigyorog Alan ha meglátja a közös képeteket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy jó utat neked Mode és holnap érezd jól magad a koncerten. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neo az utóbbi mondat neked is szól. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe Mode benne vagyok menjünk New Yorkba.Visszük Neo-t és Fru-t is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszönöm Vicababa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A nyújorki útban én is benne vagyok! XD |
|
|
|
![]() ![]() |