![]() ![]() |
2010.12. 03. - 12:13:15
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Köszönöm Vicababa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A nyújorki útban én is benne vagyok! XD oké akkor felkerekedünk és irány New York. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán becsengetünk majd Dave-hez. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 03. - 12:27:02
Létrehozva:
|
|
|
hát majd biztos vigyorog Alan ha meglátja a közös képeteket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy jó utat neked Mode és holnap érezd jól magad a koncerten. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neo az utóbbi mondat neked is szól. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe Mode benne vagyok menjünk New Yorkba.Visszük Neo-t és Fru-t is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi, remélem biztonságban megérkezem, és nem Záhonyban kötök ki XD XD Naaa, menjünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 03. - 13:00:02
Létrehozva:
|
|
|
Hát ha nem a Záhonyba tartó vonatra ülsz fel akkor nem ott fogsz kikötni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.12. 03. - 18:38:23
Létrehozva:
|
|
|
oké akkor felkerekedünk és irány New York. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán becsengetünk majd Dave-hez. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gyerünk! XD |
|
|
|
2010.12. 03. - 18:54:53
Létrehozva:
|
|
|
Gyerünk! XD Jó lenne. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo holnap ilyenkor már Pesten leszel.Vagy nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd kérek beszámolót,hogy milyen volt a koncert és Alan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 03. - 19:14:20
Létrehozva:
|
|
|
Jó lenne. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo holnap ilyenkor már Pesten leszel.Vagy nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd kérek beszámolót,hogy milyen volt a koncert és Alan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elvileg ilyenkor már pesten leszek holnap! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt hogy milyen volt Alan majd Mode elmeséli, én azt mesélem el, hogy milyen volt Britt! XD |
|
|
|
2010.12. 03. - 19:21:31
Létrehozva:
|
|
|
Elvileg ilyenkor már pesten leszek holnap! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt hogy milyen volt Alan majd Mode elmeséli, én azt mesélem el, hogy milyen volt Britt! XD Arra gondoltam milyen Alan külsőre arról meséljetek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 03. - 19:25:01
Létrehozva:
|
|
|
Arra gondoltam milyen Alan külsőre arról meséljetek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaaaaaaaaaaaaa! Oké! XD Szerintem olyan lesz külsőre mint Alan! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 03. - 19:33:43
Létrehozva:
|
|
|
Jaaaaaaaaaaaaa! Oké! XD Szerintem olyan lesz külsőre mint Alan! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo nagyon humoros vagy........ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem is mondok semmit többet.Majd elmeséltek mindent. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 03. - 20:00:54
Létrehozva:
|
|
|
Látom sehol senki itt sem és máshol sem úgyhogy akkor ma korán ágyba kerülök. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jóccakát mindenkinek. |
|
|
|
2010.12. 03. - 20:23:06
Létrehozva:
|
|
|
Bocsesz, boltban voltam kajájért! XD
Jó éjt mindenkinek, holnap ALAN!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 04. - 07:45:42
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Neo jó utat Pestre és jó bulizást mindenkinek aki ott lesz a koncerten. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 04. - 09:40:53
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztooook (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Itt vagyok Valicsnál, és tök jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A kutyusa is itt van velem az ágyon, hatalmas, de nagyon édes. Éjjel velem aludt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem sokára megyünk Valics apukájához, átvisszük a kutyust, utána fodrászhoz 11-re, aztán ebédelni anyukájához. Arra gondoltam milyen Alan külsőre arról meséljetek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mesélk majd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Britt olyan, mint a képeken xD Alan is, csak jobb XD Hát ha nem a Záhonyba tartó vonatra ülsz fel akkor nem ott fogsz kikötni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vehehehehehe XD Sikerült Tatabányá kikötnöm XDDD |
|
|
|
2010.12. 04. - 09:55:09
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt. Neo jó utat Pestre és jó bulizást mindenkinek aki ott lesz a koncerten. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó reggelt mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi Vicuska! 11:15-kor indulok itthonról, 16:15 körül leszek Pesten! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztooook (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt vagyok Valicsnál, és tök jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A kutyusa is itt van velem az ágyon, hatalmas, de nagyon édes. Éjjel velem aludt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem sokára megyünk Valics apukájához, átvisszük a kutyust, utána fodrászhoz 11-re, aztán ebédelni anyukájához. Mesélk majd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Britt olyan, mint a képeken xD Alan is, csak jobb XD vehehehehehe XD Sikerült Tatabányá kikötnöm XDDD Szia Mode! Ügyes vagy! Oda értél ahova indultál! XD |
|
|
|
2010.12. 04. - 10:08:33
Létrehozva:
|
|
|
Newborn ![]() |
1 jegy eladó mára recoilra 70/359-3773
|
|
|
|
2010.12. 04. - 10:50:51
Létrehozva:
|
|
|
Na én megyek készülődni, lassan indulok a vonathoz! Mindenkinek kellemes 7végét! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.12. 04. - 16:08:20
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok.
Mode örülök,hogy szerencsésen megérkeztél. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo ahogy nézem már ott vagy Pesten.(majd visszaolvasásnál látod amit írtam) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó szórakozást nektek. Niki aztán simuljál ám Alan-hez. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 05. - 12:38:28
Létrehozva:
|
|
|
Helló bulizós banda. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kérek ám majd beszámolót tőletek. Épp nézem,hogy kint az oldalon beindult a hóesés akárcsak tavaly ilyenkor.Bezzeg itt a fórumon megint nincs. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 05. - 12:39:04 |
|
|
|
2010.12. 05. - 13:11:14
Létrehozva:
|
|
|
Vica, jó volt a buli, a csajok még tuti mind alszanak XD
|
|
|
|
2010.12. 05. - 14:21:35
Létrehozva:
|
|
|
Vica, jó volt a buli, a csajok még tuti mind alszanak XD Szia Angie. Jó itt látni téged. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gondolom pihenik a fáradalmakat csak te vagy talpon már. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |