![]() ![]() |
2010.12. 05. - 14:45:18
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok!
Amikor írtad tegnap Vicuska pont akkor értem pestre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan ultrabutál volt, csak megváratott minket eléggé, de megérte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Reggel 7-kor indult a buszom vissza, végigaludtam az utat, kicsit fáradt vagyok, de majd délután hunyok még egy kicsit. Nem sok képet csináltam, mert Alan ki se mozdult a pultja mögül, viszont Judy oldalán tuti lesznek nagyon jó képek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 05. - 17:15:13
Létrehozva:
|
|
|
Neo olvastam fb-n mert Angie mondta,hogy Alan jó nagy késéssel kezdett.De mindenkitől aki már nyilatkozott azt olvastam,hogy nagyon jó volt a koncert.
Örülök neki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 05. - 18:12:10
Létrehozva:
|
|
|
Mode látod, hogyan csücsörít Alan nekem a szájával?????
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 05. - 18:14:14
Létrehozva:
|
|
|
Fiúk-lányok!
Annyira szerelmes vagyok XD Alan Wili életem szerelme erre rájöttem újra XD Olyan jó volt...akkorát buliztunk, hogy csak szólt. De hamar elfáradtam a Wili után. Meg a Wilit vártam folyton, már hallucináltam........és csak nem jött...később megtudtam, hogy fáradt volt, és ezért pihent (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.12. 05. - 18:14:53
Létrehozva:
|
|
|
Persze, mert lefárasztottam a szobában. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.12. 05. - 18:19:06
Létrehozva:
|
|
|
Mode látod, hogyan csücsörít Alan nekem a szájával????? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hool? XD Persze, mert lefárasztottam a szobában. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megöllek XD úúúristen azt néztem a képeken, hogy a büdös Britt hogyan megnézte a pálinkát XD |
|
|
|
2010.12. 05. - 18:19:25
Létrehozva:
|
|
|
Kinn az oldalon a képek között. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.12. 05. - 18:19:54
Létrehozva:
|
|
|
de melyiken? XD
|
|
|
|
2010.12. 05. - 18:20:21
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.12. 05. - 18:27:50
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.12. 05. - 18:34:41
Létrehozva:
|
|
|
Milyen pálinkát nézett meg? XD
|
|
|
|
2010.12. 05. - 18:37:51
Létrehozva:
|
|
|
Milyen pálinkát nézett meg? XD Drága édes életem szerelme kapott egy üveg pálinkát Mönyétől (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (Pálinka volt, ugye? XD) |
|
|
|
2010.12. 05. - 18:43:16
Létrehozva:
|
|
|
Drága édes életem szerelme kapott egy üveg pálinkát Mönyétől (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (Pálinka volt, ugye? XD) Amit kortyolgatott? Ara gondolsz? XD |
|
|
|
2010.12. 05. - 18:43:57
Létrehozva:
|
|
|
Angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látlak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Amit kortyolgatott? Ara gondolsz? XD Hun? a színpadon sört iszik Neo XD |
|
|
|
2010.12. 05. - 18:47:31
Létrehozva:
|
|
|
Angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látlak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hun? a színpadon sört iszik Neo XD Azt tudom, azért kérdeztem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A pálinkát nem láttam amit kapott. XD |
|
|
|
2010.12. 05. - 18:48:23
Létrehozva:
|
|
|
Vica, én is hunytam egyet délután, nem bírtam ki, hogy ébren maradjak, muszáj volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de megírtam a blogra a Recoil beszámolót, láttam hogy olvastad!
Nagyon nagy buli volt, bakker, de a szemem teljesen készen van, a füstöt most nem nagyon bírta és full kiszáradt, nagyon fáj. Ennyit azért megért Wili (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg hát az egész Szika klub megőrizte a régi Metró mozi hangulatát! ÉS! Kuriózum, hogy a nyitható tető is működött, ott engedtek be nekünk friss levegőt, jól esett a kis hűvös levegő, amikor már nagyon nagy volt a füst. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 05. - 18:50:09
Létrehozva:
|
|
|
Mode hehe büdös Britt?................valamelyik nap még fényképezkedni akartál vele......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Niki jók lettek a képeid Alan-el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Látom Angie is itt van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szépek voltatok csajok mindannyian. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neo te is biztos jól néztél ki csak rólad nem láttam képet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, én is hunytam egyet délután, nem bírtam ki, hogy ébren maradjak, muszáj volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de megírtam a blogra a Recoil beszámolót, láttam hogy olvastad! Nagyon nagy buli volt, bakker, de a szemem teljesen készen van, a füstöt most nem nagyon bírta és full kiszáradt, nagyon fáj. Ennyit azért megért Wili (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg hát az egész Szika klub megőrizte a régi Metró mozi hangulatát! ÉS! Kuriózum, hogy a nyitható tető is működött, ott engedtek be nekünk friss levegőt, jól esett a kis hűvös levegő, amikor már nagyon nagy volt a füst. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jól tetted,hogy csicsiztál kicsit még. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen olvastam és tetszett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 05. - 18:50:30
Létrehozva:
|
|
|
Azt tudom, azért kérdeztem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A pálinkát nem láttam amit kapott. XD (IMG:http://www.freestate.hu/photo_galleries/public_gallery/party/20101204_recoil_mag_budapest/IMG_0467.JPG) (IMG:http://www.freestate.hu/photo_galleries/public_gallery/party/20101204_recoil_mag_budapest/IMG_0466.JPG) |
|
|
|
2010.12. 05. - 18:51:29
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|