![]() ![]() |
2010.12. 05. - 18:52:08
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Angie volt az én vezetőm.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szállásadóm és irányítóm. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 05. - 18:52:31
Létrehozva:
|
|
|
Angie a szemem nekem is fájt!!!
Meg a torkom, reggel nem tudtam megszólalni. Meg Valicsnak is még most is olyna a hangja, hogy juj!! A tető az tényleg jó volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica: Ja, hát fényképezkedtem volna vele szívesen, addig amíg Életke nem mondta nekem, hogy Britt úgy szólította Alant, hogy: "Honey" ........................................... ...azóta meg akarom tépni XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 05. - 18:52:43 |
|
|
|
2010.12. 05. - 18:53:18
Létrehozva:
|
|
|
Majd jól bebaszik tőle. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Lehet azért kezdett később. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 05. - 18:54:15
Létrehozva:
|
|
|
Legalább Alan iszik jó magyar piát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aazt XD már ha magyar..XD Majd jól bebaszik tőle. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lehet azért kezdett később. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nikiiii xD |
|
|
|
2010.12. 05. - 18:56:06
Létrehozva:
|
|
|
Mode mi az a Honey? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.12. 05. - 18:58:00
Létrehozva:
|
|
|
Mode mi az a Honey? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "édes" bár én inkább méznek ismerem, de gondolom, hogy nem méznek szólítja XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 05. - 18:58:37 |
|
|
|
2010.12. 05. - 18:58:54
Létrehozva:
|
|
|
Mode és ezen vagy kiakadva?Ők egy pár.Minek szólítsa? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.12. 05. - 19:04:04
Létrehozva:
|
|
|
Mode és ezen vagy kiakadva?Ők egy pár.Minek szólítsa? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk a nevén XD Meg mondta Niki.... vagy Életke...na mindegy, valamelyikük, hogy Britt hogyan nézett XD Mint aki ölni akar xD Meg bakker, ne nyílvánosan édesgesse XD Mindenki tudja, hogy együtt vannak, minek köti az orrunkra.....ne idegesítsen XD |
|
|
|
2010.12. 05. - 19:05:32
Létrehozva:
|
|
|
Mode hehe irigy vagy? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Miért nézett úgy Britt mintha ölni akarna?Ez akkor volt mikor a csajok körbepuszilták igaz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként a párok nem csak mindig a nevükön szólítják egymást hanem kitalálnak becézéseket is.Engem a férjem cicusnak hív. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 05. - 19:07:05 |
|
|
|
2010.12. 05. - 19:06:47
Létrehozva:
|
|
|
Mode hehe irigy vagy? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miért nézett úgy Britt mintha ölni akarna?Ez akkor volt mikor a csajok körbepuszilták igaz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, akkor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Irigy hát, hogyan ne lennék az...xD Szívesen cserélnék vele....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica azt mondta valaki, hogyan elrohant még a Szikra előtt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én vettem észre először (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 05. - 19:08:13
Létrehozva:
|
|
|
Igen, akkor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Irigy hát, hogyan ne lennék az...xD Szívesen cserélnék vele....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica azt mondta valaki, hogyan elrohant még a Szikra előtt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én vettem észre először (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe gondoltam.Nehezen viselte,hogy csinos,szép fiatal nők puszilgatják a pasiját. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 05. - 19:09:29
Létrehozva:
|
|
|
Na tessék Vicuska, hogy engem is láss, egy reggeli fénykép a "fellépő ruhámban"! XD
Majd Judy oldalán lesz rólam kép, magamról nem csináltam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Neo.JPG ( 68.31K )
Letöltések száma: 8 |
|
|
|
2010.12. 05. - 19:11:44
Létrehozva:
|
|
|
Angie volt az én vezetőm. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szállásadóm és irányítóm. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg a taxisod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 05. - 19:13:08
Létrehozva:
|
|
|
Hehe gondoltam.Nehezen viselte,hogy csinos,szép fiatal nők puszilgatják a pasiját. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd azt milyen nehezen viseli, amikor megtépem, és elfoglalom a trónt Váááá vazzeg a Drifting-et végig ordítottam XD |
|
|
|
2010.12. 05. - 19:14:23
Létrehozva:
|
|
|
Na asszem tusokok és regenerálódom tovább, mert holnap meló XD Fenébe...
Na de addig itt egy új szerelmem: http://www.youtube.com/watch?v=QENPsuOFtTU |
|
|
|
2010.12. 05. - 19:15:32
Létrehozva:
|
|
|
Szia Angie!
Jó legyél! |
|
|
|
2010.12. 05. - 19:21:36
Létrehozva:
|
|
|
Na, azt hiszem én is megyek. Most jött rám a nagy fáradtság. Úgy fogok elaludni, mint akit fejbe vertek. Akárcsak hajnalban....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azt nem is mondtam, Alan-nel álmodtam. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Nem túl meglepő mode-on xD Legyetek jók! Sziasztok! |
|
|
|
2010.12. 05. - 19:26:39
Létrehozva:
|
|
|
Neo wow jól néztél ki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mode hehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt nektek. |
|
|
|
2010.12. 05. - 19:34:00
Létrehozva:
|
|
|
Neo wow jól néztél ki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode hehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt nektek. Köszönöm Vicacica! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 05. - 22:53:08
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Rég voltam, most nem is olvasok vissza... Csak Mode miatt jöttem gyorsban... gondoltam rád sokat... hogy megint jött az urad. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó volt ugye? Gondolom oda voltál megint... Szóval örülök hogy újra láthattad, igaz kicsit messzebbről. Távházasság... wacko: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |