![]() ![]() |
2010.12. 06. - 11:37:51
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok.
Gyerekek olyan húzós délelőttöm volt,hogy csak na.Csak most értem ide. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Majd később elmesélem......... Trixi pedig raktam be neked képet Martinról. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha lesz időd nézd meg. 479.oldal................ A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 06. - 11:41:39 |
|
|
|
2010.12. 06. - 12:00:09
Létrehozva:
|
|
|
Elmaradt az elmaradhatatlan reggeli köszönésem! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
További szép napot mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 06. - 13:05:50
Létrehozva:
|
|
|
Elmaradt az elmaradhatatlan reggeli köszönésem! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) További szép napot mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát igen Neo.Szégyeld magad. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd este beszélünk itt is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 06. - 13:26:56
Létrehozva:
|
|
|
Szevasz Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Látom itt cirkálsz te is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 06. - 13:28:04
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Rég voltam, most nem is olvasok vissza... Csak Mode miatt jöttem gyorsban... gondoltam rád sokat... hogy megint jött az urad. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó volt ugye? Gondolom oda voltál megint... Szóval örülök hogy újra láthattad, igaz kicsit messzebbről. Távházasság... wacko: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! Persze, hogy jó volt! Szerelmesebb vagyok, mint valaha (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Most is bekapcsoltam egy kis Alan zenét hadd szóljon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Húúú nagyon oda voltam, emlékszem miket csinált XD huhuhuhúhúúúúú XD Egy konkrét pillanatra emlékszem, amikor ilyen jó kis...hmm..olyan mozdulatokat csinált, hát öhhm..... XD Nem kell mondanom semmit....(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) hahah Távházasság (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd mindjárt írok neked valamit e-mailben |
|
|
|
2010.12. 06. - 14:21:05
Létrehozva:
|
|
|
Vica hosszú levelet írtam neked... xD
|
|
|
|
2010.12. 06. - 14:43:58
Létrehozva:
|
|
|
Vica ezen a videón figyeld Alant!!!!!
06:54-től kb. 07.00-ig!!!!! Azon röhögtem ott baszki de annyira XDDDDDDDDDDD LINK |
|
|
|
2010.12. 06. - 15:16:24
Létrehozva:
|
|
|
Mode olvasom és nézem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vica hosszú levelet írtam neked... xD illetve csak olvasnám.......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) el is küldted?vagy csak akartad?Nem kaptam semmit............. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica ezen a videón figyeld Alant!!!!! 06:54-től kb. 07.00-ig!!!!! Azon röhögtem ott baszki de annyira XDDDDDDDDDDD LINK (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 06. - 15:28:31
Létrehozva:
|
|
|
Az előbb a lányommal találkoztunk az utcán egy mikulással. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Petra meg átkiabált neki a túloldalról,hogy "mikulás". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Intett,hogy menjünk oda és a Petra elénekelte neki kissé szégyellősen a Hull a pelyhes fehér hó-t aztán kapott egy szem szaloncukrot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A délelőttömet nem is meséltem még.......... Allora.....(hehe csillogtatom olasz nyelvtudásomat) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úgy is mondhatnám,hogy tehát......... Reggel 8-kor már az orvosi rendelőben toporogtunk a mini Móderrel.Ugyebár akkor kezdődik a rendelés ,de már 6(!)-an voltak előttünk.Azt hittem hülyét kapok amikor megláttam.Így kb.egy órát vártunk,hogy bejussunk. A lényeg,hogy a Petra a héten nem megy az oviba mert a szokásos felsőlégúti hurutos ferőzése van.Ocsmányul köhög mert lefolyik a cucc a garatán ami irritálja. Aztán irány a gyógyszertár,bolt és utána a suli lemondani a kisasszony ebédjét a hétre.Szóval 10-kor már azért sikerült is megreggeliznem.Aztán irány a város.Csekkbefizetés a postán.Kb. hatmillióan voltak bent.Egyből visszafordultunk. Elmentünk pár karácsonyi ajándékot megvenni majd visszanéztünk a postára.Szerencsére már kevesebben voltak. Ja és még ezek után el kellett mennem az oviba a mai ebédjéért a Petrának.Bahh.................... Ez után kezdtem csak főzni és még délután is volt egy körünk a városban. Ennyi............ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 06. - 16:57:07
Létrehozva:
|
|
|
Az előbb a lányommal találkoztunk az utcán egy mikulással. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Petra meg átkiabált neki a túloldalról,hogy "mikulás". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Intett,hogy menjünk oda és a Petra elénekelte neki kissé szégyellősen a Hull a pelyhes fehér hó-t aztán kapott egy szem szaloncukrot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A délelőttömet nem is meséltem még.......... Allora.....(hehe csillogtatom olasz nyelvtudásomat) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úgy is mondhatnám,hogy tehát......... Reggel 8-kor már az orvosi rendelőben toporogtunk a mini Móderrel.Ugyebár akkor kezdődik a rendelés ,de már 6(!)-an voltak előttünk.Azt hittem hülyét kapok amikor megláttam.Így kb.egy órát vártunk,hogy bejussunk. A lényeg,hogy a Petra a héten nem megy az oviba mert a szokásos felsőlégúti hurutos ferőzése van.Ocsmányul köhög mert lefolyik a cucc a garatán ami irritálja. Aztán irány a gyógyszertár,bolt és utána a suli lemondani a kisasszony ebédjét a hétre.Szóval 10-kor már azért sikerült is megreggeliznem.Aztán irány a város.Csekkbefizetés a postán.Kb. hatmillióan voltak bent.Egyből visszafordultunk. Elmentünk pár karácsonyi ajándékot megvenni majd visszanéztünk a postára.Szerencsére már kevesebben voltak. Ja és még ezek után el kellett mennem az oviba a mai ebédjéért a Petrának.Bahh.................... Ez után kezdtem csak főzni és még délután is volt egy körünk a városban. Ennyi............ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Atyaég XD Én meg csak döglöttem , zabáltam, és próbáltam pihenni XD Elküldtem , de megnézem, elment-e rendesen Na, Vica, szerintem rossz helyre küldtem, most ment arra, ami Facebook-on ki van írva neked |
|
|
|
2010.12. 06. - 17:06:30
Létrehozva:
|
|
|
ajj nem akarok holnap suliba menni, de muszáj lesz (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.12. 06. - 17:46:10
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.12. 06. - 17:46:58
Létrehozva:
|
|
|
Atyaég XD Én meg csak döglöttem , zabáltam, és próbáltam pihenni XD Elküldtem , de megnézem, elment-e rendesen Na, Vica, szerintem rossz helyre küldtem, most ment arra, ami Facebook-on ki van írva neked Megkaptam,elolvastam,válaszoltam. Nem semmi amit írtál.......... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.12. 06. - 17:52:34
Létrehozva:
|
|
|
Na Vica, az a gond, hogy az előbb megint írta ezt:
"Légyszi amikor a kutyusodat leviszed akkor hadd raboljak el egy percet az idődből. Csak csörrents meg ha lehetséges köszi" ....na most akkor ne merjek lemenni sétálni a kutyával vagy mi?...uhh...kikészít....ezért írtam neked, ha lenne egy csöpp esze, békén hagyna pár napig.. Megkaptam,elolvastam,válaszoltam. Nem semmi amit írtál.......... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) hát nem, és még hány napon keresztül fog zaklatni, te jó ég... lehet, hogy rendes, dolgos, meg stb, de a nőkhöz nem ért semmit.. főleg hozzám türelem kell... Ma pedig nincs semmire szükségem, csak arra, hogy leüljek, és Depeche Mode-ot nézzek. Ennyi ami kell, senkire nem vagyok kíváncsi Mármint olyan emberekre nem vagyok kíváncsi, akiket közelről ismerek, de nem depeche Mode rajongók. pl. mamám, ez a srác, meg a többi ... A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 06. - 17:51:09 |
|
|
|
2010.12. 06. - 17:53:55
Létrehozva:
|
|
|
Mode ez a srác nem ért a szép szóból? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ezt nem hiszem el.........
Meg tudom érteni,hogy most csak DM-re van szükséged. Örülök neki,hogy rám kíváncsi vagy. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 06. - 17:54:37 |
|
|
|
2010.12. 06. - 17:56:39
Létrehozva:
|
|
|
Mode ez a srác nem ért a szép szóból? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ezt nem hiszem el......... Meg tudom érteni,hogy most csak DM-re van szükséged. Örülök neki,hogy rám kíváncsi vagy. Hát látod, hogy nem érti. Mondjuk gondolom azt hiszi, hogy az sms-ek miatt nem akarom látni többet, de nem így van. Én megírtam neki, hogy velem van inkább gond, de ha ezt nem érti meg, hát sajnálom. Mondtam anyámnak délelőtt, legalább ebből is tanultam valamit. Újabb következtetést vonhatok le a férfiakról. Ráadásul Valicskával is pont ezt beszéltük, minek pasi??? Egyszer élünk, hadd élvezzük már ki... |
|
|
|
2010.12. 06. - 17:57:48
Létrehozva:
|
|
|
Most nem is az,hogy nem kell pasi.Kell csak nem ilyen aki ennyire nyomul.Nem ér rá vagy mi?Mindent egyszerre akar?
A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 06. - 17:58:52 |
|
|
|
2010.12. 06. - 18:01:54
Létrehozva:
|
|
|
Most nem is az,hogy nem kell pasi.Kell csak nem ilyen aki ennyire nyomul.Nem ér rá vagy mi?Mindent egyszerre akar? Kell, csak az a pasi messze van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem tudom, de ha elmondaná, mi történt, akkor az sem változtatna semmin. Én csak megismerni szerettem volna, nem egyből mindent egyszerre. Jééézusom!! Ez nem pesti, de nem ismertem fel Alant!!! XDDDD (IMG:http://www.wireland.org/tshs/gal/Recoil/_MG_8343.JPG) |
|
|
|
2010.12. 06. - 18:05:25
Létrehozva:
|
|
|
Teljesen igazad van.
hehe nem ismerted fel a férjedet? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=_rV0dziDR4M...=youtu.be&a tessék egy kis kedvfeldobó neked. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 06. - 18:10:15
Létrehozva:
|
|
|
Teljesen igazad van. hehe nem ismerted fel a férjedet? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=_rV0dziDR4M...=youtu.be&a tessék egy kis kedvfeldobó neked. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát szemüvegbe még soha nem láttam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Azt tudtam, hogy van neki, mert mindig ott lóg újabban a nyakában, de nálunk nem volt ott neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Huha de micsoda teste van..öcsém....megnéztem magamnak megint ám XD ajjj de édesek (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Egyébként Britt is szemüveges lett XD anyámat nem sokára fölhívom, hogy sikerült-e elérnie a tetkós gyereket, mert délelőtt nem tudta |
|
|
|
![]() ![]() |