![]() ![]() |
2010.12. 06. - 18:18:52
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mostanában elég sok ember lesz szemüveges és egyre fiatalabban.
Ja kis fiatalok.Hát igen 1983......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kis drága itt de aranyos. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Nem sokára mész tetováltatni?Mikor?
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.12. 06. - 18:21:16
Létrehozva:
|
|
|
Hát amikor a srác tud fogadni
remélem minél hamarabb |
|
|
|
2010.12. 06. - 18:24:42
Létrehozva:
|
|
|
Lehet már karácsonyra meg lesznek a gyönyörűségeid? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Épp néztem,hogy szombathoz két hétre szenteste.Össze kell kapnom az agyam és leírni a héten a bevásárló listát a menühöz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 06. - 18:26:54
Létrehozva:
|
|
|
Lehet már karácsonyra meg lesznek a gyönyörűségeid? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Épp néztem,hogy szombathoz két hétre szenteste.Össze kell kapnom az agyam és leírni a héten a bevásárló listát a menühöz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Arra már biztos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) legalábbis az egyik. Anyám azt mondja, először csak az egyiket csináltassam...de melyiket??? Dave.. vagy Alan aláírása?? jó kérdés XD bizony nem sokára karácsony lesz |
|
|
|
2010.12. 06. - 18:28:40
Létrehozva:
|
|
|
Legyen Alan az első. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy ahogy gondolod.
Igen karácsony.nagyon telik az idő.Szinte olyan mintha mostanában lett volna,hogy tavaly ilyenkor milyen lelkesen készülődtünk az ünnepre. |
|
|
|
2010.12. 06. - 18:31:32
Létrehozva:
|
|
|
Naaa!!!!
Megkérdeztem, jövő hétfőn mehetek is, és meg is csinálja egyszerre!!! Kirááály (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legyen Alan az első. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy ahogy gondolod. Igen karácsony.nagyon telik az idő.Szinte olyan mintha mostanában lett volna,hogy tavaly ilyenkor milyen lelkesen készülődtünk az ünnepre. Én is Alan-re gondoltam, de lehet, hogy Dave lesz, mert a bal kezemet kevesebbet használom. Na még meglátjuk XD ...nem tudom, komolyan nem tudom XDDDDD Majd eldöntöm addig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 06. - 18:34:43
Létrehozva:
|
|
|
Szuper.
Majd muti meg őket ha kész vannak.Biztosan jól fognak mutatni rajtad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 06. - 18:38:48
Létrehozva:
|
|
|
Szuper. Majd muti meg őket ha kész vannak.Biztosan jól fognak mutatni rajtad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Természetesen, anyám után ti lesztek az elsők, akik láthatjátok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 06. - 18:40:31
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Mode igazán megtisztelő. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kül ez lesz a karácsonyi ajándék neked? |
|
|
|
2010.12. 06. - 18:41:47
Létrehozva:
|
|
|
Én is DM rajongó vagyok, rám is kíváncsiak vagytok vagy most inkább menjek a francba? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
|
2010.12. 06. - 18:42:12
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.12. 06. - 18:43:11
Létrehozva:
|
|
|
Neo, leírtam, hogy kire nem vagyok kíváncsi nem? XD Ott találtad a neved? ...Nem XD
Vica: Inkább Alan az ajándék, mármint a koncertje XD (Bár Ő lenne..) de ez is az igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 06. - 18:43:21
Létrehozva:
|
|
|
Én is DM rajongó vagyok, rám is kíváncsiak vagytok vagy most inkább menjek a francba? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Micsoda kérdés ez?Mikor nem voltunk mi rád kíváncsiak? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rajongók jöhetnek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 06. - 18:44:04
Létrehozva:
|
|
|
úúristen de jó lenne Alan karácsonyi ajándéknak!!!
levetkőzne, ott helyben csak nekem...huh vazze XD |
|
|
|
2010.12. 06. - 18:45:03
Létrehozva:
|
|
|
Neo, leírtam, hogy kire nem vagyok kíváncsi nem? XD Ott találtad a neved? ...Nem XD Vica: Inkább Alan az ajándék, mármint a koncertje XD (Bár Ő lenne..) de ez is az igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Értem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó ajándékok. úúristen de jó lenne Alan karácsonyi ajándéknak!!! levetkőzne, ott helyben csak nekem...huh vazze XD És masni takarná ott ahol akarod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán kibogoznád azt a masnit.......... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.12. 06. - 18:47:51
Létrehozva:
|
|
|
Értem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó ajándékok. És masni takarná ott ahol akarod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán kibogoznád azt a masnit.......... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) húúúúúúúúú vazee....azt is megnéztem ám rendesen!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDD ÁÁÁ DM rádióban Recoiiiil (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.12. 06. - 18:50:33
Létrehozva:
|
|
|
Neo, leírtam, hogy kire nem vagyok kíváncsi nem? XD Ott találtad a neved? ...Nem XD Vica: Inkább Alan az ajándék, mármint a koncertje XD (Bár Ő lenne..) de ez is az igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem találtam ott a nevem, de azért előfordulhat hogy nem vagy kíváncsi rám! XD |
|
|
|
2010.12. 06. - 18:52:39
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.12. 06. - 18:58:07
Létrehozva:
|
|
|
Tessék megérkezett a mikulás ide is a DM fiúk társaságába. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
húúúúúúúúú vazee....azt is megnéztem ám rendesen!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDD ÁÁÁ DM rádióban Recoiiiil (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Azt elhiszem aztán kapkodva bontanál mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ti aztán el tudtok tünni................
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.12. 06. - 18:59:53
Létrehozva:
|
|
|
Tessék megérkezett a mikulás ide is a DM fiúk társaságába. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt elhiszem aztán kapkodva bontanál mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ti aztán el tudtok tünni................ bizony xD |
|
|
|
![]() ![]() |