![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PALACSINTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jól néznek ki Jen és Dave ezen a képen.Szépek mint mindig. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak tudnám ki a másik kettő? Kül ennek a képnek van egy párja ahol csak Jen van lefényképezve ezekkel az alakokkal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 10. - 19:21:42 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jól néznek ki Jen és Dave ezen a képen.Szépek mint mindig. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak tudnám ki a másik kettő? Kül ennek a képnek van egy párja ahol csak Jen van lefényképezve ezekkel az alakokkal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, azt is betettem múltkor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De nem tudom, kik ezek XD Ma meg Megasztár lesz......és nem jó akik benn vannak. Illetve Renivel meg Attilával nincs gond. Melindával van... (IMG:http://img214.imageshack.us/img214/8657/62810866.jpg) (IMG:http://img819.imageshack.us/img819/9748/37653845.jpg) (IMG:http://img834.imageshack.us/img834/5884/insighttapeta.jpg) (IMG:http://i52.tinypic.com/qr14k3.jpg) (IMG:http://i52.tinypic.com/91f02v.jpg) (IMG:http://img401.imageshack.us/img401/2474/s7301014.jpg) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
váááá XDDDDDDD
pesti...XD ezért késett e XDDD (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1335.snc4/162779_466816356929_718876929_6190747_1266106_n.jpg) Te jóó ééég XDDD (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs069.snc4/34814_466816561929_718876929_6190755_7639680_n.jpg) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Igen emlékszem,hogy te raktad be azt a képet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jesszus az a harisnya Britten. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én személy szerint fel nem venném. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Igen emlékszem,hogy te raktad be azt a képet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jesszus az a harisnya Britten. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én személy szerint fel nem venném. ezen a harisnyán röhögtünk Nikivel egy csomót XD XD XD Ilyet én se biztos, hogy fölvennék, de meg kell hagyni, nagyon csinos így ezzel a szereléssel. Na, én lassan megyek. Mindjárt Megasztár, meg nekem még holnap suli van. Szerencsére nincs első órám, és rövidített órák lesznek. A 7. óra az 12:50-kor véget ér, de az ofő talán elenged 10 perccel előbb is. Jó éjt Vica! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
meg mondjuk én alapból nem szeretem a szoknyát.Pláne télen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ja és Andy tök cuki a képeken amiket beraktál róla. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Alan azzal a szemüveggel....XD XD XD
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
meg mondjuk én alapból nem szeretem a szoknyát.Pláne télen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és Andy tök cuki a képeken amiket beraktál róla. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaajjj igen édesen mosolyog ♥ Én szeretem a szoknyát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ez szerintem ilyen tunika |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Alan azzal a szemüveggel....XD XD XD na igen kell neki olvasáshoz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaajjj igen édesen mosolyog ♥ Én szeretem a szoknyát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ez szerintem ilyen tunika ha felveszek szoknyát akkor hosszút.Nincsenek jó lábaim ,hogy mutogassam őket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Íme a kép párja amit beszéltünk és amit nem rég te raktál be Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe nem bírtam megállni,hogy ne rakjam be. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Vicuska, együtt érzek veled. Tegnap kaptam egy telefont, hogy apám nővére agyvérzést kapott és életveszélyes állapotban van, a bal oldala béna, nem emlékszik a saját nevére se, de észnél van. :S
Jó éjt mindenkinek. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
na igen kell neki olvasáshoz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha felveszek szoknyát akkor hosszút.Nincsenek jó lábaim ,hogy mutogassam őket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem sincsenek (legalábbis szerintem, még sosem láttam úgy XD ), mégis mutogatom XD szeegény Alan. Rossz nézni, ahogy öregszik. Csak mert az arca is pufókabb lett, amióta utoljára láttam. magyarul áprilisban XD ..szóval hogy értelmesen is leírjam...xD Április óta pufókabb lett az arca. xD Teste az annyira nem, vagy csak nem tudom megmondani, de az arca az tényleg. A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 10. - 21:30:36 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Vicuska, együtt érzek veled. Tegnap kaptam egy telefont, hogy apám nővére agyvérzést kapott és életveszélyes állapotban van, a bal oldala béna, nem emlékszik a saját nevére se, de észnél van. :S Jó éjt mindenkinek. Jézusom (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Vicuska, együtt érzek veled. Tegnap kaptam egy telefont, hogy apám nővére agyvérzést kapott és életveszélyes állapotban van, a bal oldala béna, nem emlékszik a saját nevére se, de észnél van. :S Jó éjt mindenkinek. Köszi Neo. Jesszus akkor tegnap te kaptál egy rossz hírt.Sajnálom,hogy ennyire beteg a nagynénéd.Jobbulást neki. Amúgy sziasztok. nekem sincsenek (legalábbis szerintem, még sosem láttam úgy XD ), mégis mutogatom XD szeegény Alan. Rossz nézni, ahogy öregszik. Csak mert az arca is pufókabb lett, amióta utoljára láttam. magyarul áprilisban XD ..szóval hogy értelmesen is leírjam...xD Április óta pufókabb lett az arca. xD Teste az annyira nem, vagy csak nem tudom megmondani, de az arca az tényleg. Mode ezt sem hallottam még a szádból.Alan öregszik..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval az arca pufókabb,de a teste nem.Érdekes. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Remélhetőleg nem attól amit egy időben rebesgettek róla. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Kül Jen-nek is van egy képe ahol kicsit pufókabb az arca és őt is meggyanúsították ,hogy piától olyan neki azon a fórumon amit meséltem valamelyik nap nektek. Ez az a kép.
Csatolt állományok
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Esik nálunk a hó sűrű apró pelyhekben.................. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ezen felröhögtem......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na ez a másik.........nagyon kész........egy pihentagyú állat aki ezt csinálta.Még a little one is ott van egy nagy szőrdzsumbuj közepén. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Köszi Neo. Jesszus akkor tegnap te kaptál egy rossz hírt.Sajnálom,hogy ennyire beteg a nagynénéd.Jobbulást neki. Amúgy sziasztok. Mode ezt sem hallottam még a szádból.Alan öregszik..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval az arca pufókabb,de a teste nem.Érdekes. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Remélhetőleg nem attól amit egy időben rebesgettek róla. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Kül Jen-nek is van egy képe ahol kicsit pufókabb az arca és őt is meggyanúsították ,hogy piától olyan neki azon a fórumon amit meséltem valamelyik nap nektek. Ez az a kép. Hát de így van XD Sajnos. Ő sem fiatal. Mi is öregszünk. Lehet, hogy a teste is nagyobb, én nem vettem észre XD De lehet, hogy az arca se pufókabb annyira, csak én fantáziálok XD Ezen felröhögtem......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) múltkor pont ezen röhögtünk anyámmal XDDD Na ez a másik.........nagyon kész........egy pihentagyú állat aki ezt csinálta.Még a little one is ott van egy nagy szőrdzsumbuj közepén. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szőrdzsumbuj XD XD XD XD XD |
|
|
![]() ![]() |