![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nálunk is hasonló a helyzet sajnos
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sajnálom,hogy nem kaptatok fizetést,mekkora rohadékok!! Borzasztó ami itt folyik,anyukám is azért ment el innen,mert bazi sokat kellett adóznia. Most küldi haza a pénzt,nekem,meg a nagynénémnek,mert ő meg nem talál munkát. Ezért kell majd nekem is vmi munkát nézni,mégha diákmeló is.
Borzasztó,hogy mindig a jó emberek szívnak,azokat használja ki a többi alattomos szemét... |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na, fiúk-lányok, én megyek. Kezdődik az x-faktor. Jók legyetek!
Pápá, jó éjt |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nagyon sajnálom Neo,tényleg..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
Most nekem mennem kell sziasztok! |
|
|
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
Na, fiúk-lányok, én megyek. Kezdődik az x-faktor. Jók legyetek! Pápá, jó éjt Jó éjt Mode! Puszi! Nagyon sajnálom Neo,tényleg..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( Most nekem mennem kell sziasztok! Köszönöm! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjt Macsus! Puszi! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sajnos most ott tart ez a mocskos világ, hogy a munkáltatók csak kihasználják az embereket.Mindent elvárnak a fizetés meg az ablakban. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Mode ,Macsus jó éjt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sajnos most ott tart ez a mocskos világ, hogy a munkáltatók csak kihasználják az embereket.Mindent elvárnak a fizetés meg az ablakban. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Mode ,Macsus jó éjt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az a baj,h van,hogy a barátnak hitt valaki is kihasznál... Na,de tényleg megyek. Jó éjt,puszi nektek! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Én is lépek innen, jó éjt mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(Vicuska, msn-en megtalálsz) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
(IMG:http://30.media.tumblr.com/tumblr_ld9lm19JIV1qa8xyfo1_500.gif)
vehehe XD (IMG:http://27.media.tumblr.com/tumblr_ld7avqY5p21qc0gg1o1_500.jpg) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 11. - 22:09:05 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
hány éves lehet ez a csaj??? mint én??? Hát Alan nem mosolyog túlzottan...XD XD Bezzeg nááálam huhhúúú XD
(IMG:http://27.media.tumblr.com/tumblr_ld2v6qyTUM1qcfqa4o1_500.jpg) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs815.snc4/69542_170850982955410_100000915277799_360151_8214334_n.jpg) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szia Neo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jó reggelt.
Mode nem tudtál aludni tegnap este? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Büszke vagy magadra mi,hogy nálad mosolygott Alan? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs815.snc4/69542_170850982955410_100000915277799_360151_8214334_n.jpg) [/quote] Ahhhhhhhhhhh a szexi apád Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szép napot nektek,este jövök. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Már tudom Mode mit kerestél itt este............. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) segített az fb.............
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jó reggelt mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jó reggelt. Mode nem tudtál aludni tegnap este? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Büszke vagy magadra mi,hogy nálad mosolygott Alan? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs815.snc4/69542_170850982955410_100000915277799_360151_8214334_n.jpg) Ahhhhhhhhhhh a szexi apád Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szép napot nektek,este jövök. egyedül voltunk itthon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és Kramcsák néni meg sajnos közbelépett....és hát ja...XD Igen, büszke vagyok rá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Becsukom a szemem és szinte látom magam előtt amikor odalépek, Ő meg bekukucsál...látom az arckifejezését (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Már tudom Mode mit kerestél itt este............. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) segített az fb............. jaaaaaa de letisztáztuk, nincs semmi gond. De egyébként érthető, hogy megijedt. Nem ismer, nem tudhatta, hogy most én kikürtölöm mindenkinek, vagy magamban tartom. A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 12. - 17:11:13 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
egyedül voltunk itthon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és Kramcsák néni meg sajnos közbelépett....és hát ja...XD Igen, büszke vagyok rá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Becsukom a szemem és szinte látom magam előtt amikor odalépek, Ő meg bekukucsál...látom az arckifejezését (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) jaaaaaa de letisztáztuk, nincs semmi gond. De egyébként érthető, hogy megijedt. Nem ismer, nem tudhatta, hogy most én kikürtölöm mindenkinek, vagy magamban tartom. Kramcsi eh........... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Örülök neki,hogy nincs gond. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ja, Kramcsi rohadjon meg. Utálom.
|
|
|
![]() ![]() |