![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ezen a banános képen felröhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A családi képek meg tök jók. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ezen a banános képen felröhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A családi képek meg tök jók. hehehe XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mode te aztán tudod honnan kell ilyen röhejes képeket előszedni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Amúgy mizujság van? |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szia Neo várom a közös képeket még mindig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Semmi különös, várom a holnap délutánt |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szia Neo. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mode holnap mész tetováltatni ugye?Na majd kíváncsi leszek mit mesélsz. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Meg fogod kapni a közös képeket, csak meg kell keresnem, nem tudom melyik dvd-n vannak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Van vagy 50 dvd ami csak DM! XD A hozzászólást -Neo71- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 12. - 18:54:34 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Neo jó duma. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Meg fogod kapni a közös képeket, csak meg kell keresnem, nem tudom melyik dvd-n vannak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Van vagy 50 dvd ami csak DM! XD Mi az isten nyila van neked 50 dvd-n ami DM? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Valamilyen oknál fogva semmi kedvem holnap dolgozni menni... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jajaja jó duma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egy olyan képet az ember egyből tudná, hol keresse (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Igen Vica, holnap megyek juj de jó lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alig várom, hogy meglegyen. Aztán este kirakom Alan üzenőfalára |
|
|
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
Mi az isten nyila van neked 50 dvd-n ami DM? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mixek, bootlegek, képek, videók, koncertek... sok sok sok fincsi cucc! XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mixek, bootlegek, képek, videók, koncertek... sok sok sok fincsi cucc! XD WOW.........jó neked.Megnézném mid van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valamilyen oknál fogva semmi kedvem holnap dolgozni menni... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Megértem. Jajaja jó duma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egy olyan képet az ember egyből tudná, hol keresse (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen Vica, holnap megyek juj de jó lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alig várom, hogy meglegyen. Aztán este kirakom Alan üzenőfalára Majd meséld el milyen volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hányra mész?Majd gondolok rád.
|
|
|
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
WOW.........jó neked.Megnézném mid van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XDDDDDDDDD Ezen akkorát röhögtem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Neo te perverz XD
Vica: Hát, anyu délelőtt 10-kor fölhívja a srácot, és azt mondta, hogy fél 3 körülre megbeszéli vele. De mivel előtte még el kell mennie csokit venni, lesz az 3/4-ed 3 is, mert egy szomszéd faluba megyünk elvileg. csoki azért kell, mert azt mondta anyu, hogy előfordulhat, hogy a tűszúrásra leesik a vércukrom és elájulok. De kétlem, én eléggé strapabíró vagyok. Nem is fog fájni annyira, mert alig várom, hogy meglegyen. Azért sokban meghatározó az ember hozzáállása szerintem |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Én perverz????? Nem én írtam most olyat!!!!! XD
|
|
|
![]() ![]() |