![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neo piszkos a fantáziád......nem a micsodádat akarnám megnézni hanem a DM-es cuccaidat.Kül gondoltam,hogy félreértesz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
de gondoltál rá XD
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Neo te perverz XD Vica: Hát, anyu délelőtt 10-kor fölhívja a srácot, és azt mondta, hogy fél 3 körülre megbeszéli vele. De mivel előtte még el kell mennie csokit venni, lesz az 3/4-ed 3 is, mert egy szomszéd faluba megyünk elvileg. csoki azért kell, mert azt mondta anyu, hogy előfordulhat, hogy a tűszúrásra leesik a vércukrom és elájulok. De kétlem, én eléggé strapabíró vagyok. Nem is fog fájni annyira, mert alig várom, hogy meglegyen. Azért sokban meghatározó az ember hozzáállása szerintem Amíg tetoválnak te csokikát majszolsz majd. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de gondoltál rá XD Egyáltalán nem gondoltam rá.Csak irigykedtem rá,hogy mennyi DM -es cucca van.Mázlista.................... |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Gondoltam????? Ha ilyen félreérthetőt írnak neked te nem nevetsz rajta????? XD
Össze van írva egy listába (Excell formátumban), ha érdekel elküldhetem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Én nevetek XDDDD
Vica: Igen, meg majd álmodozok valami szépet Alanről XD Bár úgyis végig nézem majd ahogy csinálja..XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Már is megyek msn-re, ott küldöm. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Már is megyek msn-re, ott küldöm. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké Neo.Köszi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode álmodozz csak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mode mit vigyorogsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
semmit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Az jó Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a semmin vigyorogsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
na, én elmentem, mert hajat kell mosni még (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jók legyetek!
Holnap jövök, remélhetőleg a tetkómmal együtt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) páááá Az jó Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a semmin vigyorogsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát deeeeee, csak hát ja XD Alan (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jó éjt mindenkinek, én is lépek innen! Holnap kérjük a tetkó képét Mode! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jó reggelt mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jó reggelt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sziasztok.
Találtam itt érdekességet.Nézzétek meg hátha még nem láttátok.Lapozzatok is....... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ott kezdődnek az érdekes képek. http://davegahan.forumcommunity.net/?t=30299413 A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 13. - 16:33:09 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sziasztok!
Vica, képzeld ma is kaptam sms-t...meg hívott is, de nem vettem föl. E-mailben elmesélem! A tetkó meg remélhetőleg holnap lesz meg. Holnap 4-re megyünk a sráchoz, és nagyon remélem, hogy meg is csinálja egyszerre. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mizújság??
Férjed hogy van Mode? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondd meg neki, hogy üdvözlöm. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |