![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziiiia Niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Férjem pihen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Átadom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Vicuska átnézted a listát? XD
Mode, miért lett elnapolva a tetkó? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mert nem ér rá a srác gondolom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát csak érjen rá ha te menni akarsz! XD
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Én is ezt mondtam XDDD
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
jaaaajjj mindjárt megőrülök XDDD
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Vicuska átnézted a listát? XD Mode, miért lett elnapolva a tetkó? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én úgy modanám,hogy nézegettem aztán eldobtam magam a mennyiségen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül még egy reagálásra sem méltatjátok amit beraktam nektek linket? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jól van innetől fogva nem rakok be semmit. mellesleg Dave lakásáról vannak ott képek meg a környékről ahol lakik.Gondoltam érdekel titeket,de ha nem úgy is jó................. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sziasztok! Vica, képzeld ma is kaptam sms-t...meg hívott is, de nem vettem föl. E-mailben elmesélem! A tetkó meg remélhetőleg holnap lesz meg. Holnap 4-re megyünk a sráchoz, és nagyon remélem, hogy meg is csinálja egyszerre. Na neeeeeeee az az ember nem ért a szóból vagy mi? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) oké majd elolvasom a mail-t. Akkor majd holnap lesz tetkód.Majd csak ki tudod már várni azt a kis időt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Vica, ha eddig kibírtam, ez a kis idő már meg se kottyan XD
Jajj én akartam írni, hogy már ismerem, de elvette a figyelmemet más XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jól van akkor csak nekem volt újdonság.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ezen a fórumon van egy rakás Alan kép is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Vicuska, én megnéztem a linket, és bocsánat hogy nem írtam rá semmit, van sok szupi kép! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na és találtál olyat is a listában ami érdekelne? Ja, még van 3 dvd-nyi cucc a gépen is ami a listán még nincs rajta. XD Ez nagyon tetszik nekem: "Mindig minden körülmények között?" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XDDDDDDDDDDDD A hozzászólást -Neo71- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 13. - 20:03:00 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na, én elmentem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jók legyetek!!! Holnap jövök (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jó éjt |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Neo semmi gond.Ugye,hogy szupik a képek?
Találtam,de azért jobban bele kell ásnom magam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, én elmentem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jók legyetek!!! Holnap jövök (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jó éjt Jóccakát mindenkinek. Neo megtalálsz a szokott helyen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jóccakát mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sziasztok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jelentem, a tetkó elkészült (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindjárt lesz kép |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sziasztok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jelentem, a tetkó elkészült (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindjárt lesz kép Sziasztok. Szuper..........muti a képet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na, facebook-ról akkor ide is XD
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1216.snc4/156803_1503753791828_1173730376_31233143_1255197_n.jpg) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Itt is mondom ,hogy szép. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem úgy volt ,hogy a mellkasodon lesz?
|
|
|
![]() ![]() |