6 Oldal V  « < 3 4 5 6 >  
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> Mi A Kedvenc Dm Albumotok, Mindenki írja le ide a kedvenc albumának címét és arróa kedvenc számát
ANDA
post 2007.05. 13. - 08:47:27
Létrehozva: #81



Newborn
*


Szia Faith and Devotion! Én úgy tudom a Striped jelentése valóban csíkos,sávos.De a DM számában 2 P-vel van,tehát STRIPPED,ami már mást jelent:levetkőzve,meztelenül.
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
Faith And Devoti...
post 2007.05. 14. - 12:43:39
Létrehozva: #82



Newborn
*


Anda!
Teljesen igazad van, és nekem is megvan a Stripped c. könyv, de a BonoVox által belinkelt cikkben elírták, erre próbáltam utalni.
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
ANDA
post 2007.05. 15. - 07:40:38
Létrehozva: #83



Newborn
*


Jaj,bocsika (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/unsure.gif) én nem olvastam a könyvet...........mert hogy azt hallottam róla ,h rengeteg az elírás és a hibás dátum benne.....bocsika még 1x (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
Faith
post 2007.05. 15. - 14:26:23
Létrehozva: #84



Rendszergazda
*****


(BonoVox @ 2007.05. 09. - 19:26:56) *
Hát, nem tudtam hirtelen, hova tegyem ezt, aztán a kedvenc topikom mellett döntöttem:) Szóval, a hülyeséget nem bírom: http://hetilap.hetek.hu/index.php?cikk=59747


Hát ez nagyon kész!!!
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
Faith And Devoti...
post 2007.05. 16. - 08:08:01
Létrehozva: #85



Newborn
*


Nekem nem tűnt fel, h a könyvben rengeteg elírás vagy hibás dátum lenne, nem mintha néhány kivételtől eltekintve egy hibás dátumot olyan könnyen észrevennék.(IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/smile.gif) Mondjuk nekem isteni szerencse folytán az angol kiadást sikerült megvennem, bár nem hiszem, h pl. egy dátumot egykönnyen félre lehetne fordítani.(IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/smile.gif) Ha pedig esetleg így a nagy melegben túl alacsony lenne a vérnyomásotok, olvassátok el bátran ezt (még egyszer BonoVox linkje): http://hetilap.hetek.hu/index.php?cikk=59747
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
laci72
post 2007.06. 03. - 15:23:42
Létrehozva: #86



Newborn
*


De a Kurt nem fejbe lőtte magát ?... Vagy rosszul olvastam a cikket?.. Vagy nem tudják , hogy miröl írnak...
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
Vick1
post 2007.06. 08. - 19:05:49
Létrehozva: #87



Newborn
*


Hát lehet jobb lett volna ha el sem olvasom! (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/mad.gif) Ekkora egy baromságot,igazi idióta aki ezt a cikket írta...
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
strangelove
post 2007.06. 28. - 12:05:33
Létrehozva: #88



Newborn
*


Sziasztok!

Én vagyok a legújabb tag (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/smile.gif)
Én is a fiatalabb Mode-rajongók közé tartozom: 22 leszek az idén.
Rajongásom 1999-ben kezdődött az I feel you-val. Nagyon megfogott. Aztán megvettem a The Singles 86-98-at és kész voltam (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/rolleyes.gif) Tetszik az a nahgulat, amit a zene áraszt, tetszenek a szövegeik, amik versként is megállják a helyüket, gondolkodásra késztetnek, rengetek alapigazság van bennük. Ez a hangzás utánozhatatlan és egyedi, nem beszélve Dave hangjáról....
Kedvenc albumaim a CTA-től a Violator-ig terjedő időszak. Szerintem ekkor születtek a legjellegzetesebb, "legdepechemode-osabb" (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/biggrin.gif) dalok. Alan távozása óta a hangzás, a zene már nem az igazi, hiányolom belőle az ő stílusát. Ettől függetlenül az Ultra és a PTA egy nagyon jó album. Az Exciter viszont a leggyengébb: nagyon populárisra sikerült (Free love), nem az igazi DM stílus.
Kedvenc számom? Hmm, most épp a Halo. Mindig más (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Szomorú, hogy a korombeliek nem is hallottak még róluk (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/sad.gif) Vagy ha igen, akkor csak a Free love-ot ismerik, ami ugyebár nem igazán tipikus DM szám. A mai dum dum zenéktől meg DJakárkiktől egyenesen rosszul vagyok (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/mad.gif) Próbáljon meg egy mai zenekar 27 év után is stadionokat megtölteni...
Tetszik hogy soha nem hódoltak be az aktuális divatirányzatoknak.
Megjelenésük a zenei életben korszakalkotó volt (~sampler). Érdekes, hogy egy Gramy-t leszámítva eddig egyetlen egy díjjal sem jutalmazták őket.

Aki a zenéjükön nőtt fel, annak egyfajta életérzést is jelent. Én is a DM-en nőttem fel, csak 15 évvel később (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/wub.gif)

jó ez az oldal (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
Faith
post 2007.06. 28. - 12:18:05
Létrehozva: #89



Rendszergazda
*****


Üdvözlünk!

PS.: Nem kaptak 1 grammyt sem, csak jelöléseket. (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
Zútika
post 2007.06. 28. - 12:51:34
Létrehozva: #90



Painkiller
****


(Faith @ 2007.06. 28. - 14:18:05) *
Üdvözlünk!

PS.: Nem kaptak 1 grammyt sem, csak jelöléseket. (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/sad.gif)


Jobb is így,ez is bizonyítja,hogy ezek a díjak mekkora sz*rok már...
Üdvözlünk körünkben!Tulajdonképpen Én is Őket hallgatva nőttem fel,csak Nálam 2003-ban kezdődött,nem baj,a lényeg az Életérzés!:)
Ez a cikk meg borzasztó,tele van ordas hibákkal....de Én-amióta igazságtalanul negatív kritikát olvastam a Roger Waters koncertől-már semmin nem lepődöm meg.......
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
strangelove
post 2007.06. 28. - 12:58:31
Létrehozva: #91



Newborn
*


Az a legszomorúbb, hogy olyan emberek írnak róluk kritikár, akik nem is ismerik őket (esetleg csak felszínesen). Mostanában csak a jól "megcsinált", "összeválogatott" bandák kapnak díjakat. Most már tehetség sem kell. Írnak neki egy jó dalszöveget, zenét, szexisen felöltöztetik, megmondják mit nyilatkozhat....


Tök jó, hogy itt hasonló érdeklődésű emberekkel beszélgethetek (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/cool.gif) Az ismeretségi körömben kb 2 ember van, aki már egyáltalán hallotta a nevüket , s esetleg már a számaikat is.
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
Laci80
post 2007.06. 29. - 20:38:30
Létrehozva: #92



Newborn
*


Sziasztok!

Nekem sincsen a - személyes és szorosabb - ismeretségi körömben rajongó. Akiknek mondom h ki is a nagy kedvenc (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/smile.gif) , azok legtöbbje tudja, hogy léteznek, és a fontosabb számaikat valószínűleg ismerik is (már csak azért is, mert valahol biztos hallották már legalább egy-két taktusát), de - finoman szólva - nem igazán jönnek lázba tőle...
Úgyhogy valóban jók az ilyen fórumok meg oldalak (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/cool.gif) Ez az oldal meg amúgy is (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Én már nagyon régóta kíváncsi voltam a Mode-ra, de csak egy-két éve kezdtem komolyabban foglalkozni velük. A rajongás legkorábbi gyökere nálam a Policy of Truth: amikor a klipjét kb. 11 évesen megláttam a Music TV-n. Az a szám nagyon megragadt bennem, folyton azt szerettem volna az MTV-n látni (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/smile.gif) Komolyabban 2005 végétől kezdve érdekelnek. Most éppen időrendben visszafelé fedezem fel a lemezeiket (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/smile.gif) - a Music for the Masses-ig hallgattam őket végig meg, most jön majd a Black Celebration. Per pillanat a "kedvenc album" nálam a Violator, de ez változó: volt már az Ultra, a SOFAD, sőt, pár hete pont a PTA (folyton azt hallgattam, elejétől végéig).
Az Exciteren anno első hallgatáskor elaludtam (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/smile.gif) , de annak az albumnak is vannak azért számomra izgalmas pillanatai (pl. Shine, I Am You, When The Body Speaks, Flood mixes Freelove).
Friss élmény: névnapomra kaptam meg a Devotional DVD-t. Hogy Martin mekkorát vokálozik a Condemnationben, uramatyám... félelmetesen jó!!
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
Zútika
post 2007.06. 29. - 22:30:52
Létrehozva: #93



Painkiller
****


Véleményem szerint az internetet csak azért találták ki,hogy a szegény Mode-közösségek ne érezzék Magukat egyedül!:)
A Devotional csodálatos,bár Nálam most a Live in Milan vezet,amikor először megnéztem nem tetszett annyira,nemrég megnéztem másodjára is,és letaglózott,az egy csodálatos koncivideó,olyan hangulata van,és minden tökéletes,a lámpák,a fények,a mozgás,a kép,a zene....profi!1-2 olyan effekt van,ami Engem személy szerint zavar,nem tudom,hogy a rendező (Blue Leach)találta-e ki ezeket,de nem mindig működik...de ezek csak nagyon apró dolgok,az összkép így is el van találva,nagyon jó az a videó!
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
laci72
post 2007.06. 30. - 10:49:43
Létrehozva: #94



Newborn
*


Hát ha Live in Milan tetszik.. Akkor a Live in Budapest-ért rajongani fogsz.. (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
Laci80
post 2007.06. 30. - 11:08:57
Létrehozva: #95



Newborn
*


"Véleményem szerint az internetet csak azért találták ki,hogy a szegény Mode-közösségek ne érezzék Magukat egyedül!:)"

(IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/biggrin.gif)

A Milan nekem az elejétől fogva tetszett, időnként késztetést érzek rá, hogy berakjam a lejátszóba - és akkor egy jó darabig ki se tudom onnan szedni (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/wink.gif) nekem a PTA album volt olyan, hogy elsőre alig jött be róla valami. Aztán fokról fokra szerettem meg - pl. a John the Revelatornál a koncerten döbbentem rá, hogy jééé, ez ilyen jó szám? Nem is tudtam.. (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/laugh.gif)

Mikor a One Night In Parist beszereztem, olvasva a kritikákat tartottam tőle, hogy tényleg nem lett túl jó, de mikor nekiültem megnézni, nagyon kellemes meglepetés ért. És hát a Dream On - When The Body Speaks - Waiting for the Night - It Doesn't Matter Two blokkban levegőt alig kaptam, annyira jó! Ha ezt én élőben egy koncerten kapom meg, akkor ... biztosan elérzékenyültem volna. (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/smile.gif) A Waiting for the Nightot azóta már vagy hússzor visszanéztem, és mostanában szinte minden este berakom a Violatorről ezt a számot.
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
Zútika
post 2007.07. 01. - 10:00:08
Létrehozva: #96



Painkiller
****


A Playing the angelt Én elég könnyen megszerettem,annyi változás volt,hogy azóta még jobban szeretem! (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/tongue.gif)
Az I Want It All-ra pl.elsőre nem mondtam azt,hogy hűmekkoraszám,de a Live in Milanhoz lévő CD-t hallgattam,és élőben annyira szépen szólt,hogy megállapíthattam ismét:tud ez a Dave gyerek vmit nagyon!:)
A One night in Paris Szerintem is gyönyörű,leszámítva persze az Exciteres számokat,nincs az a koncert,amely azokat megtudnák Velem szerettetni!:) De a Waiting for the night valóban fantasztikus,az egyik legnagyobb pillanata a show-nak,meg a Black celebration is,az az alak a háttérben...fura ötlet,de vhogy működik,pedig ha így elmagyaráznák,hogy ez van a kivetítőn,az elég hülyén hangzana,de koncerten mégis jó! (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
laci72
post 2007.07. 01. - 14:49:02
Létrehozva: #97



Newborn
*


ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ...A Goodnight lovers, Dave és Martin- tól másfél méterre hidd el nagyon szépen szólt (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
Djemba
post 2007.07. 01. - 18:20:12
Létrehozva: #98



Newborn
*


Én az vagyok aki minden Dm-számot imád a vérembe van szószerint, a nagy bátyám hallgatatta velem, csecsemő koromba már nagyban hallgatnom kellett. Aztán pár év múlva nagybátyám elköltözött kb 8 éves lehettem, 10 éves koromba vetettem meg az első DM albumot az ultra-t persze csak a borítóa miatt de azóta tudatosan tudom hogy őket hallgattam addigi életem során és életem végéig is.

Forever Depeche Mode
(IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
BlackTaylor
post 2007.11. 23. - 15:42:20
Létrehozva: #99



Newborn
*


Black Celebration of course. Ez az album részemről a DM. Amibe akkor beleszerettem, na igen és az első az IGAZI ugyebár. Még múlt hónapban is azon kaptam magam, hogy egy nap alatt 6x hallgattam meg és mégis tudtam örülni minden számnak. Bár mostanában leggyakrabban Violator szól az autómban...
Clean...részemről megunhatatlan és libabőrös vagyok ha hallgatom, még mindig.
Igazából nem album kedvenceim vannak, hanem kedvenc számaim, de az nem kevés.
Egyszer összeírtam a számaim albumról albumra. Nagyon élveztem, a régi albumokról sikerült a legtöbb kedves dal összeírni. Legközelebb leírom a listát, most csak néhány...black celebration, clean,photographic, here is the house, see you, rush, route 66, lie to me, walking in my shoes, mercy in you, judas, halo, get right with me, I am you, waiting for the night, policy of truth, shine...áááá nincs vége.
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
manki
post 2007.12. 12. - 15:34:05
Létrehozva: #100



Newborn
*


mindegyik be jön nagyon jok bár az exciter nekem valahogy nem paszol.pedig 13éves koromban fertözött meg a depeche mode.na az se most volt. jo kis 36 orás klub vm 3napos tábor,
és szerintem a legjobb dm klub a jo öreg MOM volt ja de szép is volt.
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete

6 Oldal V  « < 3 4 5 6 >
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
5 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (5 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: