9 Oldal V  < 1 2 3 4 5 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> Freestate.hu, vélemények, gondolatok, ez + az...
fragile
post 2006.04. 17. - 21:07:58
Létrehozva: #41



Newborn
*


Londonbaby: nem, mi nem kapunyitás előtt, hanem egészen konkrétan fél7-re érkeztünk oda, de innentől kezdve 2 és fél órát küzdöttünk a belső kordon szigorú őreivel, mire pontban 21.00 órakor engedtek át a belső részbe. Viszont a nyári szlovák jegyeknél néztem, hogy ott pl lesz külön belső álló jegy - de lehet félreértettem... Ha tud majd valaki valamit, hogy nálunk milyen elrendezés lesz a stadionban nyáron, meséljen róla please!!!! (én most már nem fogom a véletlenre bízni a helyet, kapunyitásra ott leszek ha minden igaz)
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
Faith
post 2006.04. 17. - 21:24:12
Létrehozva: #42



Rendszergazda
*****


(széna @ 2006.04. 17. - 19:51:27) *
sony hdr-fx1...
1millió forint.
HD formátum... (1440x1080 mozgókép)...
szerintem jobb a képe, most készítettem vele egy koncertfelvételt a pecsában egy bobakrome nevű srác fellépéséről, a wutang nevű usa hip-hop együttes előzenekara volt.
ezt csak technikai infóként írom, -már simán lenyomják a kis félprofi 3ccd-s digitkamerák a régi nagy többmilliós tv-s betakamerákat!
mondjuk ez a dm felvétel tényleg valami jobb digit kamerával készülhetett, de 10-20millióért már olyan nagy HD kamrát kapsz amivel a Star Wars 2-3-at forgatták meg a vidoq-ot. azért egy olyat nem hiszem, hogy bevitt valaki a kabátja alatt!
:-))))
de nem ez a lényeg, hanem hogy valaki király csávó volt, és megcsinálta majd közkincsé tette a felvételt!
:-)


ismerem a fönököm vett kb. 1 hónapja olyat, de 1m még mindig csak játék szerintem

nem tudhatod megítélni milyen a képe, mert ez ami letölthető, felbontásilag töredéke az eredetinek, ami nálam van az is csak 720x576 DVD PAL-ra van lebutítva, a kamera állítolag valami speckó XD kazettára rögzít, ami üresen is 80.000-nél kezdődik, az optikáról nem is beszélve + a letölthető videó DivX tömörítésű, ami szintén sokat ront... ha minden jól megy kirakjuk majd eredeti minőségben is, ha eljön az ideje + állványt is vittek be hozzá, és az egészet nem kellett csempészni (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/smile.gif) de inkább ezt ne firtassuk tovább

HD kamerával nem forgatnak filmeket, max B kategóriás, igen-alacsony költségvetésű filmeket, meg a IHM műsorokat, TotalCar, meg ezek - látszik is (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/smile.gif)

A filmtől még nincs jobb minőség. A SW a legkomolyabb Panavison-okkal vették fel filmre, amiket a megszokott módon képkockánként visznek át digitálba (transfer), ezeknek a kameráknak forintban nagyon kemény az ára...

Sokan azt hiszik, hogy a digitál kamerák, hú de ott vannak, hát még messze vannak a középtől is, tudomásom szerint. Ha megnézel egy Sony Hi8 kamera optikát, és összehasonlítod az fx1-el, meglátod miről beszélek.

Nem vitatkozni szeretnék, csak, hogy eloszlassuk a téveszméket.


[quote name='fragile' date='2006.04. 17. - 21:07:58' post='97']
Viszont a nyári szlovák jegyeknél néztem, hogy ott pl lesz külön belső álló jegy - de lehet félreértettem.../quote]

Igen, Szlovákiában speckó jegy kell előre: Statie pod pódiom, azaz allóhely a színpad előtt. Majdnem kétszer annyi az a jegy, mint a sima álló.
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
Faith
post 2006.04. 17. - 21:44:33
Létrehozva: #43



Rendszergazda
*****


Néhány kép a minőség tisztázása érdekében...

Mellékelt állomány:  BP01.jpg ( 217.28K ) Letöltések száma: 81


Mellékelt állomány:  BP02.jpg ( 260.68K ) Letöltések száma: 68


Mellékelt állomány:  BP03.jpg ( 201.27K ) Letöltések száma: 53


Mellékelt állomány:  BP04.jpg ( 234.58K ) Letöltések száma: 64


Mellékelt állomány:  BP05.jpg ( 204.44K ) Letöltések száma: 49


Mellékelt állomány:  BP06.jpg ( 227.55K ) Letöltések száma: 59


Mellékelt állomány:  BP07.jpg ( 225.93K ) Letöltések száma: 69


Mellékelt állomány:  BP08.jpg ( 210.27K ) Letöltések száma: 75


és a képek már az MPEG2 és JPEG kódoláson túl, deinterlace után vannak, meg nem tudom eredeti minőségben mentek-e fel a képek, vagy a rátömörített a fórum...
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
fragile
post 2006.04. 17. - 21:47:05
Létrehozva: #44



Newborn
*


Értem, köszi az infót! Mondjuk ha nem dolgoznék előtte, simán bevállalnám a szlovákiát is, még 2x annyiért is! (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/rolleyes.gif) Ma pont szlovákián át autókáztunk, és ezen gondolkoztam közben.... (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/smile.gif) Tényleg, a nyári bp-i koncerten kívül ki merre megy még esetleg, mármint további helyszínekre?
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
Faith
post 2006.04. 18. - 09:51:36
Létrehozva: #45



Rendszergazda
*****


(fragile @ 2006.04. 17. - 21:47:05) *
Értem, köszi az infót! Mondjuk ha nem dolgoznék előtte, simán bevállalnám a szlovákiát is, még 2x annyiért is! (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/rolleyes.gif) Ma pont szlovákián át autókáztunk, és ezen gondolkoztam közben.... (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/smile.gif) Tényleg, a nyári bp-i koncerten kívül ki merre megy még esetleg, mármint további helyszínekre?


dolgozol szombaton? a koncert vasárnap lesz a hétfői BP koncert van rosszabb helyzetben ilyen szempontból.
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
fragile
post 2006.04. 18. - 17:31:15
Létrehozva: #46



Newborn
*


Nem is úgy dolgozom, hanem egy szakmai kiállításon leszek Brassóban, és hát onnan indulok haza vasárnap délelőtt, mert még szombaton munka lesz. És pont úgy időzítettem, hogy azért hétfőre mindenképpen itthon legyek (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/smile.gif) Bár végül is autókázhatnék egyenesen Szlovákiába is Brassóból, már mindegy is lenne a távolság (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/wink.gif) Kezdésre talán odaérnék, így hát ezért nem vállaltam be, pedig különben simán....!!!!!


A hétfő tényleg macerásabb időpont, de ott meg szabadságot kell kivenni, ha nem is egészet, de legalább egy felet!! (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
suna
post 2006.04. 21. - 04:42:57
Létrehozva: #47



Newborn
*


Teccik nagyon az oldal zssíííír lett nagyon (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
szilcsi
post 2006.04. 23. - 12:47:48
Létrehozva: #48



Newborn
*


Sziasztok!
Mit szóltok a tegnap esti synth-pop bulihoz az almássyban?
Szerintem a _freud nagyon jó volt, jó ez a felállás (1fiú + 1lány).
Most ismerkedem a zenéjükkel és mondhatom, h üde színfoltja az underground-nak.
Jól hangszerelt cucc.
A parti viszont csapnivaló volt (szerintem). Bár fáradt voltam (+ a vörösbor is rátett 1 lapáttal), de
a hangminőség írtózatosan gyenge volt. A klippek alá jobb lett volna studio-s CD trackek-et rakni és már tisztább lett volna a hang, és persze nagyon kevesen voltak bulizni.

üdv

www.freudmusic.com

A dowloads menü alatt meghallgatható az 5 szám!
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
Iron
post 2006.04. 24. - 10:43:11
Létrehozva: #49



Newborn
*


Üdv evribodri!


Zsír az oldal és kellemesnek tűnik a hangulat itt a fórumon is. Ha tényleg ilyen, maradok. (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/smile.gif)

Február 11-én Jani cimborámmal Barcelonában kezdtük a Touring the Angel-t, a színpadi kiszögellés előtti 3. sorból lőttünk állat hangulatképeket. Most persze megvolt Bp, meglesz nyáron is, és megvan már a jegyünk július 26-ra Granadába, a Plaza del Toros-ba is. Kúl, mi? Pláne ha a bikák maradnak a karámban.... (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/smile.gif)

Iron
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
fragile
post 2006.04. 24. - 20:40:52
Létrehozva: #50



Newborn
*


Hűűű, Iron, lehet, hogy tolakodó vagyok, de lehetne kérni ezekből a februári képekből esetleg? Vagy fent van ez valahol esetleg? Naaagyon kíváncsi lennék! (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
Iron
post 2006.04. 25. - 12:32:27
Létrehozva: #51



Newborn
*


Persze h lehet kérni, bár nem túl nagy kuriózum ma már. Februárban még az volt ugye, BP előtt, de mivel a színpadkép mindenhol u.az, no meg ugye a sportarénák sem túl jellegzetesek belülről, sok különbséget nem lehet látni a Barca és a BP live képei között.

Volt egy jópofa dolog egyébként Barcában: a Bravery után (végig a szólógitáros srác mozgatta a közönséget, az énekes csávó teljesen szétcsapta magát, alig állt a lábán a warmup alatt, a végén, mielőtt letántorgott a sztédzsről, elk*rta a mikrofont és a gitárját is a francba), Dave-ék előtt vagy 10 perccel Anton Corbijn vigyorogva kicsücsült a színpadi kiszögellés végébe (de nagyon csúnya az az ember ... (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/smile.gif) ), tök közel volt, sajnálom, h nem kaptuk le. Végig a koncert alatt le-fel rohangált a színpadon és veszettül fotózott - remélhetőleg nem túl sokára látjuk majd a végeredményt. (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/smile.gif)

Iron
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
fragile
post 2006.04. 26. - 20:08:13
Létrehozva: #52



Newborn
*


Hm, Anton Corbijn... mindenképpen valami érdekes és izgalmas dolgot jelenthet (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/smile.gif)
Azért esetleg feltennél egy-két képet a galériába? Vagy ha küldesz emilen, úgy is jó lenne!
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
Faith
post 2006.04. 26. - 20:16:04
Létrehozva: #53



Rendszergazda
*****


Hát én is remélem, hogy ezútal is jó fotókat csinál majd, csak azt sajnálom, hogy nem fotóz minden koncerten, hanem minden CD ugyanazzal a booklettel kerül ki majd. Legalább is gondolom.

Ma megkaptama JTR promót, hát érdekes mixek, mit mondjak, remélem hamarosan lesz egy lemezmustra róla a freestate-en.
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
Aeolus2000
post 2006.04. 27. - 09:57:21
Létrehozva: #54



Slowblow
**


Hát nem csak lemezmustra lenne jó a JTR-ről, ugye tudod..... (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/wink.gif)

Az Anton ügyben meg csak annyit, hogy Londonban mindkét este a középső keverőnél volt kinn Anton és onnan fotózott nagyon sokat. Gondolom azokból is bekerül majd valami.
Mondjuk ezzel csak egy gond van. Ha valóban variálnak a nyári túrnéra, mondjuk a színpaddal is akkor furcsán hathatnak a korábbi képek. Bár lehet, hogy semmi változás nem lesz a színpaddal....
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
Precious
post 2006.04. 29. - 07:26:30
Létrehozva: #55



Newborn
*


Képek California-ból.

Oké most korlátlan a tárhelyem...

Akkor próbálom.

Bár szerintem már mindenki látta, még pénteken
akartam feltenni.
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  1.bmp ( 900.05K ) Letöltések száma: 55
Mellékelt állomány:  2.bmp ( 800.68K ) Letöltések száma: 33
 
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
Faith
post 2006.04. 29. - 08:44:12
Létrehozva: #56



Rendszergazda
*****


Hol is?

Valószínüleg elfelejtetted beszúrni a feltöltött képeket, sajnos itt is hasonlóképp kell eljárni, mint az index-en, viszont ez a fórum nem tömöríti és formázza át a képeket.
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
fragile
post 2006.05. 01. - 21:29:18
Létrehozva: #57



Newborn
*


Nekem sikerült újat mutatni, de én mondjuk lassan csak ide látogatok a magyar oldalak közül. Ez volt itt a reklám helye (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
Faith
post 2006.05. 01. - 22:36:35
Létrehozva: #58



Rendszergazda
*****


(Precious @ 2006.04. 29. - 07:26:30) *
Képek California-ból.

Oké most korlátlan a tárhelyem...

Akkor próbálom.

Bár szerintem már mindenki látta, még pénteken
akartam feltenni.


Ügyi, csak rakhattál volna fel normális JPG képket, amik nem 1MB-osak darabonként. (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
Aeolus2000
post 2006.05. 03. - 12:10:11
Létrehozva: #59



Slowblow
**


Faith!

Örömmel látom, hogy a sticky linkeknél levettétek a dátumot. Nekem így most sokkal láthatóbb a frissítés.
Ugyanakkor úgy tűnik eltűnt jobb oldalról a legfrissebb linkek kis ablaka. Ez tudatos volt?

Üdv!
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete
Faith
post 2006.05. 03. - 12:44:12
Létrehozva: #60



Rendszergazda
*****


(Aeolus2000 @ 2006.05. 03. - 12:10:11) *
Faith!

Örömmel látom, hogy a sticky linkeknél levettétek a dátumot. Nekem így most sokkal láthatóbb a frissítés.
Ugyanakkor úgy tűnik eltűnt jobb oldalról a legfrissebb linkek kis ablaka. Ez tudatos volt?

Üdv!


(IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/tongue.gif) Te ösztönöztél, hogy valahogy elkülönüljenek, csak nem akarom túlbonyolítani a hátérben a motort sem.

A linkes blokk most is ott van, csak szerintem nem vagy bejelentkezve. Csak regisztráltaknak látszik. VIP (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére
 
+Hozzászólás idézete

9 Oldal V  < 1 2 3 4 5 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: