(Faith @ 2006.05. 03. - 18:46:26)

Az én felirataimba, voltak személy nevek is, Roman hagyta ki, söt van olyan alany, mint Gabo Schwardy a dm.sk foszerkeszto, nála komplett lehagyta a szöveget, de hamarosan készülök olyan cikket készíteni hozzá, mint a S&S feliratokhoz.
Ez nagyon érdekes...

az ilyet sosem értettem.

Én attól félek, hogy a Brown films filmje meg sem közelíti majd ez a szlovákot, ráadásul a Szlovák Filmakadémia jóvoltából ez a film vetítésre kerül Cannes-ban is! Ha jól tudom, de még majd megkérdezem Romant.
Hát ezzel egyetértek, csak innentől kezdve a kérdés az, hogy kell-e egy ilyen világméretű dokumentum film.

A pólókkal kapcsolatban, nincs jó hírem, túl drága ahhoz, hogy kapjál egyet. Én vettem 3-at. Esetleg tudok neked is szerezni zsetonért, ha érdekel. Magyarországra már nem is küldött póló ajánlatot, mivel összesen kb 5-en rendeltek innen DVD-t. Nekem személyesen 3-an utaltak. Ennyi.
Ezzel kapcsolatban meg írj privátban, ár stb. Megmondom őszintén, hogy az XXL only méret engem egy kicsit aggaszt. Tehénen a gatya, még igy is, hogy nem 50 kiló vagyok.
Amúgy nekem e-mail-t küldött a pólóról, a'szem.