Keresés - Felhasználók
Teljes verzió: IGAZ TORTENET
forum.FREESTATE.hu > Általános témák > Csevegés a FREESTATE.hu portálról
lacko71
SZIASZTOK.
EN EGY VEN D.M.-ES VAGYOK.MAR 38 EVES ES NAGYVARADON ELEK.NAGYON JO EZ AZ OLDAL,ORULOK NEKI.JO,HOGY A MAI RAJONGOKNAK MAR NEM UGY KELL FELVENNI A RADIOBOL A SZAMOKAT MINT AZ EN IDOMBEN.
MIKOR HALLOTAM ELOSZOR A DM-ROL MEG 17-18EVES VOLTAM.HU!JO REGEN VOLT.ITT MEG A NAGY KOMUNIZMUS VOLT.
OSSZEVERODTUNK "MI MODOSOK" ES PROBALTUK EGY CSAPATOT ALKOTNI.NEM MINDENKINEK TETSZET.A HATOSAGNAK SE.PEDIG SEMMI ROSSZAT NEM CSINALTUNK,CSAK FEKETEBE JARTUNK,BAKANCSBA MEG EGY KICSIT MAS VOLT A FRIZURANK.EZ NAGYON NEM TETSZET A HATOSAGNAK.VOLT HOGY BEVITEK A RENDORSEGRE.ELEG VACAK HEJZETT VOLT.DE A ZENE TARTOTA BENNUNK AZ EROT.SOK UJ ZENEHEZ NEM IGAZAN TUDTUNK HOZZAJUTNI.DE EZ A TORTENET MOST MAR EGY SZEP EMLEK.1990-BEN JARTAN ELOSZOR MAGYARORSZAGON.AZ ELSO UTAMON FELVASAROLTAM AZ OSSZES FELELHETO DM-ES KAZETAT MERT AKKOR MEG AZ VOLT AZ OLCSOBB.NEM TUDOM LEIRNI,HOGY MENYIRE ORULTEM NEKI.EZ AZ EN SZAMOMRA AKKOR EGY ELERHETETLEN DOLOGNAK TUNT.
AZOTA ELTELT MAR EGY PAR EV,VANNAK FONTOSABB DOLGOK A SZAMOMRA CSALAD,GYEREK,MUNKAHEJ STB.,DE A D.M.
VEGIGKISERI AZ ELETEM.NAGYON ORULOK ENNEK AZ OLDOLNAK.SZIASZTOK MINDENKINEK!
EGY OLD BOYS FUN.
Faith
Köszi a hozzászólást!
árnyék
Haly old boys fun!

Én is igen régi Mode rajongó vagyok!Hiányzik az az idő amikor még itt-ott felbukkant egy feketébe öltözött alak v. csoport.A mi kis városunkban nem igazán voltak rokon lelkű emberek.De annak a korszaknak is meg volt a varázsa.
Még mindig a Mode hatása alatt élek....és ez már csak így marad. rolleyes.gif
Ez egy "lo-fi" (egyszerűsített) verziója legfőbb tartalmunknak. A teljes verzió megtekintéséhez - további információkkal, szerkesztve és képekkel klikk ide.