Keresés - Felhasználók
Teljes verzió: VCMG név alatt jelenik meg Vince Clarke és Martin Gore közös albuma
forum.FREESTATE.hu > depeCHe MODE > Egyéni projektek
Precious101
30 évvel különválásuk után, ismét közös anyaggal jelentkezik az elektronikus popzene két úttörője, Vince Clarke (Erasure / Yazoo / Depeche Mode) és Martin Gore (Depeche Mode). Azóta, hogy 1981-ben külön zenei utakra indultak, ez az első alkalom, hogy új lemeze jelenik meg a szerzőpárosnak. VCMG név alatt futó projektjük első EP-je november végén digitálisan, december elején pedig 12”-es maxin lesz majd elérhető.

A VCMG projekt fél éves közös munka eredménye, melyre a két dalszerző saját stúdióiban került sor, a kor szellemével haladva, E-mailes fájlcserék formájában. Személyes találkozóra csak a 2011. májusában megrendezésre került londoni Mute fesztiválon került sor, ahol Clarke az Erasure-rel, Gore pedig DJ-ként lépett fel. Az ezidáig cím nélküli album produceri feladatait is Vince és Martin látták el, a keverési munkálatokat pedig a kaliforniai producer, Überzone/Q végezte. A nagylemez 2012. tavaszán jelenik meg a Mute-nál.

Az első maxira másolt felvétel a “Spock”, mely az album-verzió mellett különböző remixek formájában is meghallgatható lesz.

Részletek:
http://www.amazon.de/gp/product/B0068MN0PQ
Precious101
VCMG - Ssss


Az album részletei

2012. március 12-én jelenik meg Vince Clarke és Martin Gore közös techno albuma az “Ssss”

Miután egy Mute fesztiválon (Short Circuit) mindketten felléptek és megbeszélték a részleteket eléggé egyedi módszerekkel készítették el az albumot. Csak email-en keresztül kommunikáltak és küldözgették egymásnak a dalokat amíg az album elkészült.
Az album tartalmazza a most megjelent 12” EP1 / Spock-ot, a “The Quietus” szerint 2011 egyik legjobb dala, és a soron következő EP 2 / Blip-et is.

‘Ssss’, dalszerzők és producerek: Vince Clarke & Martin L. Gore, mixed: Timothy “Q” Wiles.‘Ssss’, STUMM441:

1. Lowly
2. Zaat
3. Spock
4. Windup Robot
5. Bendy Bass
6. Single Blip
7. Skip This Track
8. Aftermaths
9. Recycle
10. Flux
Precious101
VCMG - Single Blip
http://www.freestate.hu/news/article/4139/
Ez egy "lo-fi" (egyszerűsített) verziója legfőbb tartalmunknak. A teljes verzió megtekintéséhez - további információkkal, szerkesztve és képekkel klikk ide.