Keresés - Felhasználók
Teljes verzió: Nagyon Jóóóóó!
forum.FREESTATE.hu > depeCHe MODE > depeCHe MODE Klub
ANDA
Nemrég megkaptam a Martyr Acapella változatát,nagyon jó Dave hangja zene nélkül!!Nem beszélve a Higher love Minimalistic mix-ről!Martin annyira jó benne!Észre sem vettem az eredetiben,hogy Martin ilyen magas hangon énekel,mert ugye elnyomja a zene.Egyszóval FANTASZTIKUS!!!! Ajánlom mindenkinek! biggrin.gif
Faith And Devotion
Szia Anda!

Hm, ezek engem is érdekelnének... Ha szépen megkérlek, feltöltenéd őket valahova? Vagy adhatnál egy linket, ahonnan töltötted, stb., bármilyen megoldásra nyitott vagyok:) Ha esetleg neked kéne vmi hasonló, kereshetek, h legyen cserealap:)

Nekem amúgy már első hallásra feltűnt, h a Higher Love-ban Martin mennyire nagyon-nagyon zseniális, sztem az egyik legjobb vokálja. Mindjárt újra is hallgatom:)
Vick1
Erre én is nagyon kíváncsi lennék... rolleyes.gif
Zútika
Én is,az úgyis egy olyan remek dal!Egyik nagy favoritom! biggrin.gif
r101
Sziasztok

Magadok egy linket, ahonnan letölthetőek "minimal" felvételek.

www.dmremix.be , itt keressétek a 'Minimalistic' remix bootleget. Ugyanitt: T-rex, ambient tracks by Dominatrix.

DM Forever!
Zútika
Köszi!!!
r101
Zútika és persze mindenki

Töltsétek le a dmremix.be oldalról a WIMS dominatrix accappella verzióját (A Pella That I'm Used To) albumról. A refrénben Alan!!! olyan vokált nyom, hogy elájultok!!!
Faith
Az ott kérem szépen Dave Gahan, csak pár oktávval feljebb. Bevett szokás, hogy a refrént az énekes több szólamon énekli és azt keverik össze. Ez a "mix" valószínűleg úgy született, hogy szimplán kiszedték a center csatornát az 5.1-ből. Kb. 10 perces meló. A dalban, csak Dave és Martin énekel. Egyébként jól hallani micsoda bomba electronikus hangzás van a SOFAD-on, csak annyira profin beágyazva, hogy az ember nem is tudja hova sorolni azt az albumot. Nálam is külön kategóriát kapot. SOFAD.
r101
Tehát a Nero 7-el bármelyik számból acapella verziót készíthetek, igazam van?
Ezek szerint a Mercy In You-ban is Dave hangja hallható..."kár"
Faith
A Nero-t (6-ost) csak CD/DVD írásra használom. A parancssoros eszközöket jobban kedvelem. BeSweet-et, Adobe Audition-t, TMPGEnc-et, stb. használok. Egyébként az 5.1-es keverésnél is gyakran van (szinte mindig), hogy a centerből nem csak ének jön. A Live In Paris ennek az ellenpéldája, ott szinte csak ének megy végig a centerben + a zene amit elcsíp a mikrofon. Ezt bénán ugyan, de kivagdosták, egy fade szebb megoldás lett volna. Mindegy a lényeg az, hogy érdmes ezzel eljátszadozni, de fölösleges mindenféle "mixeket" csinálni belőle. Egy normálisabb házimozi cuccal, simán le lehet hallkítani a többi csatornát.

Erről jut eszembe, egyszer hallgattunk így egy U2 live DVD-t, beszarás, hogy a One és a With Or Without You alatt Bono, hogy énekel, tiszta sejpítés az egész, elég megmosolyogtató.
r101
Nagyon kiváncsi lennék az 'Insight' accapella verziójára, és szeretném elkészíteni valahogy.Letöltöttem az adobe auditiont, és ha segítenél megköszönném.A házimozis módszer nem vált be.
Előre is köszi

DM forever
ANDA
r101!Erre én is........... biggrin.gif !!!
Faith
Adobe Audition-al nem szeded szét. beeSweet is kell. Viszont szerintem inkább keress valami egyszerű programot a Google-val. Pl. "DVD to WAV files" vagy valami ilyesmi kulccsal. Mert csak hosszasan tudnám elmagyarázni a beesweet-eset. Mondjuk abban is van wizard, de az nem nagyon akar működni. De próbáld meg.

http://www.doom9.org/Soft21/Audio/BeSweetv1.5b31.zip

Itt van egy kis segítség is:
http://www.doom9.org/belight-ac3tomp3.htm
Ez egy "lo-fi" (egyszerűsített) verziója legfőbb tartalmunknak. A teljes verzió megtekintéséhez - további információkkal, szerkesztve és képekkel klikk ide.