Keresés - Felhasználók
Teljes verzió: Rendszergazda információk - Fórum
forum.FREESTATE.hu > Általános témák > Csevegés a FREESTATE.hu portálról
Faith
A fórum motorját frissítettem a minap. Sajnos még mindig nem készült el teljesen. Ezért bizonyos részek még angolul beszélnek, illetve dizájnban oda nem illőek lehetnek, további helyeken pedig hiányozhat a szöveg. A tuti az angol nyelv használata, ott legalább nem hiányoznak a szóvegek (persze a fontosabb helyeken a magyar verzióból sem). A napokban fogom fordítani a hiányzó részeket.

A firssítés oka egyébként az volt, hogy mivel a motor már 3 éve nem lett frissítve, unatkozó orosz hackerek előszeretettel töltögették a fórumba a zagyvaságaikat. Így utólag is köszönöm nekik ezt a jópár óra feladatot... mad.gif

Köszönöm a türelmet!
Faith
Vasárnap [2008. 11. 09.] a sok támadás miatt egy gyors verzió frissítésre került sor. Ezt követően mostanáig, esténként olyan 19:00-tól 03:00-ig lokalizáltam (magyarra fordítottam) az új motort, és javítottam a stílust. Továbbá elkészült egy teljesen megújult téma is. Remélem tetszeni fog!

Az új téma lesz az alapértelmezett, ez a Windows Vista/Server Aero témájára hajaz. Kicsit kényelmetlen, hogy viszonylag keskeny, a felhasznált képek miatt. Továbbá Internet Explorer 6-os alatt egyes részek elég érdekesen néznek ki, annak köszönhetően, hogy az nem kezeli a PNG formátum bizonyos adottságait (átlátszóság). A fix méret miatt olyan is előfordul, hogy bizonyos széles elemek (képek, kódrészletek) „szétnyomják” a dizájnt. Ez ellen egyelőre már nincs energiám mit tenni.
Olyan is biztos lesz, hogy valahol esetleg angol szöveggel találkoztok, vagy más hibát találtok, ebben az esetben nyugodtan jelezzétek ezt ebben a témában, s amint tudom orvosolni próbálom majd.
Faith
Ma a fórum levél sablonait igazgattam egy picit, mert pl. az Outlookban a linkek nem voltak aktívak. Sajnos dupla sortörés kerül be minden sima sortörés helyett, ezzel egyelőre nem tudok mit kezdeni (UTF-8).
Ez egy "lo-fi" (egyszerűsített) verziója legfőbb tartalmunknak. A teljes verzió megtekintéséhez - további információkkal, szerkesztve és képekkel klikk ide.