Húúúha, nagyon sok minden van, nem is tudom, mit lenne érdemes itt felsorolni/megmutatni...
Hát akkor fogjunk neki!

A képen a szegedi albérlet szobájának rám eső fele látszik (legalábbis egy része). Ezen a falon a majdnem két méteres ULTRA plakátot és pólót akartam megmutatni, amit egyik kedves barátomtól kaptam. A póló még 1997-ben lett nyomva egyébként.
Csatolmány megtekintéseTermészetesen ezt a posztert a 2006-os júniusi koncert után vettük. A sztorija annyi, hogy három plakátot kértünk, de mivel a merchandise-eket áruló angol pasas rosszul adott vissza, csak kettőt kellett kifizetnünk, a harmadik ingyen volt.
Csatolmány megtekintéseNos ezt a "hógömböt" egyik kedves barátnőmtől kaptam idén karácsonyra, és ráadásul a Pecsa egyik buliján adta oda.

Mindkét oldalán Dave kép van (a másik oldalon az egyik 2003-as promó).
Csatolmány megtekintéseTermészetesen relikviának számítanak a CDk és DVDk is, amiknek itt csak egy töredéke látszik:
Csatolmány megtekintése Csatolmány megtekintéseUgyan ez a két naptár nem az enyém, de én csináltam két kedves barátnőmnek még januárban a szülinapjaik alkalmából.
Csatolmány megtekintéseA másik DM-es pólóm még 2006-ból, mikor még az index.hu fórumon volt ilyen pólós akció.
Csatolmány megtekintésePersze hogy a gyönyörű box set-em is kiemelt helyet foglal el a gyűjteményemben!

(Rázott a hideg mikor a metro-nómban a kezembe nyomták...

) (És a relikviák közé tartozik még az első négy album nagy becsben tartott bakelite még a 80-as évekből, csak az még mamáméknál van és nem volt alkalmam lefényképezni eddig.)
Csatolmány megtekintéseNo hát ezek a tárgyak is igazán különlegesek a számomra! Egyik barátnőmmel (Mauka) és barátommal (Peet) elmentünk Anton kiállításának megnyitójára még április végén. Nem néztek hülyének az emberek, hogy a SOTU box set-es Anton albummal a hónunk alatt csalinkáztunk a megnyitón.

(Illetve a később csatlakozó Peet SOTU bakelit borítóval). Természetesen a DM terembe vagy 8x visszamentünk és mikor már úgy határoztunk, hogy elég tüzetesen átnéztük a kiállítást, egyszer csak ott állt Anton és beszélgetett egy rajongóval. Maut követve odaléptünk mi is és megkérdeztük hogy ugyan már aláírná-e. Mondta, hogy persze és nagyon kedvesen viselkedett, ahogy pár mondatot váltottunk vele. Aztán később mikor még mindig a szerencsénknek örülve lementünk a múzeum elé, ahol is a teraszon DJ Palotai vagy ki nyomta épp a Wrong egyik mixét, megint láttuk őt (készítettem is pár képet), majd mikor az asszisztensével elindult a kocsik felé és elhaladt mellettünk, mosolyogva oda is intett kis hármasunknak.

NAGYON boldogok voltunk!

(És kellemesen meglepettek, hogy Anton ilyen megközelíthető és kedves volt, mert a múzeum előtt bárki odamehetett hozzá beszélgetni.)
Csatolmány megtekintéseÉs végül ami számomra nagyon fontos, az a legjobb barátnőmmel (Modecsibe) való közös tetoválásunk, amit idén január végén készíttettünk mikor pár napra meglátogatott Szegeden, hogy berasztázzák a haját, illetve hogy megcsináltassuk ezeket a tetkókat, amik sokféle módon összekötnek minket. Nem csak a DM iránti szeretet és tisztelet miatt készíttettük, hanem a hosszú évek óta tartó barátságunk miatt is. Nem lehetek elég hálás a sorsnak, hogy anno találkoztunk, és megismertetett a fiúk zenéjével!
Csatolmány megtekintéseAz utóbbi napok DM-terméke: az új Freestate.hu pólóm, amiben HOLNAP leszek a koncerten, a Filterben vásárolt könyv, ami összefoglalja képekkel illusztrálva a banda közel 30 éves munkásságát, egy flyer az after partyról, és végül egy falevél Basildonból, Dave régi háza előtt álló egyik fáról, amit egyik barátnőm hozott nekem.
Csatolmány megtekintésePersze ezeken kívül még sok mindenem van, de a többit (akit érdekel), inkább itt nézzétek meg:
http://useless-girl.deviantart.com/gallery/