2400 Oldal V  « < 687 688 689 690 691 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Capricornus
post 2010.01. 14. - 19:11:37
Létrehozva: #13761

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.01. 14. - 19:06:18) *
Naaaaaaaaa még ilyeneket akarok a koncertről. Fincsi közeli részleteket amiket én nem láthattam.
Meghalok. Vissza akarok menni a koncertreeeeeeeee

gyönyörű zöldek a szemei.... XD

semmi extra nem volt, csak figyeltem, ahogy olyan átlagemebreset csinál, mint pl iszik XD és nem adott nekünk!!!!XD pedig majdnem megdöglöttünk szomjan. ráláttam a gitárjai egy kis részletére, azokon is elidőztem kicsit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imádom a gitárjait (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egyik crew tag meg hangolás alatt nagyon írt vmit, macsussal poénkodtunk, h egyenletrendszert old meg, nagyon elmélyült benne XD jsé a ahogy a szőke mosolyog... az halál, feloldódsz a gyönyörben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) álomszép karjai vannak, tökéletes csontozat, tökéletes arányokkal és szép izomzattal. nagyon finoman mozog a csuklója gitározás közben. hmmm... mit figyelgettem még...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 14. - 19:11:51
Létrehozva: #13762

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 14. - 19:08:02) *
én is pontosan igy voltam Andyvel mint te.

azért Dave-vel kapcsolatban annyit,hogy nem kéne elfelejtenie honnan jött és,hogy a rajongóknak köszönhet sok mindent...szóval nem kéne letojnia őket...

Ez igaz, de szerintem ha Ő úgy gondolja hogy esetlegesen az egészségének nem tesz jót ez a túl nagy felhajtás, vagy bármi, Ő tudja akkor legyen így. Szegényemet jobban szétszednék a rajongók mint Andyt vagy Martint. Hiszen mindenki Dave-et akarja...
Annyi mindenen keresztül ment már. Én is így viselkednék azt hiszem ha olyan sorsom lett volna mint Neki.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 14. - 19:11:58
Létrehozva: #13763

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 14. - 19:03:28) *
jah. h ti mást is figyeltetek?XD első koncerten elvarázsolt a háttérkivetítés - főleg a Walking-é és a PJ-é - a másodikon alig bírtam lekaparni a tekintetem Martinról XD De azért Dave-et is lestem rendesen (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De tovébb nem jutottam XD

hehe. én általában a saját élvezésemmel, és Dave rezdüléseivel vagyok elfoglalva. néha a szöszmöszt is figyelem. meg úgy odavetődik a tekintetem mindenhova, de főleg az összképre koncentrálok, iszom az élményt, úgy egyben.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 14. - 19:14:11
Létrehozva: #13764

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 14. - 19:08:12) *
mondjuk jó lenne, ha kedvesebb lenne a rajongókkal, az igaz, de valahogy mégsem tartom összeegyeztethetőnek a személyiségével. szerintem nagyon odaadja magát azoknak a kapcsolatainak, amik vannak neki (gyerek, asszony, barátok, egyszer majd Lola XD) és nem akar közösködni ilyen villanásnyi időtartamokra emberekkel.
plusz olyan telhetetlenek vagyunk. annyit ad magából basszus, többször majdnem belehalt, minden koncerten kifordítja önmagát, és örül, és szeretet van a szemében, amikor a közönségre néz. még többet akarunk? (IGEN!!!) szerintem egyszerűen ennyi a kapacitás, kész. megpróbálta felőrölni önmagát, és rájött hogy annak nincs jó vége, és ezt az utat választotta. és baromi fárasztó is lehet. nekem is ki lenne a tököm, hagyjanak már eljutni á-ból b-be basszuskulcs. ((én ha látnám az utcán, nem rohannám le, csak lefagyva állnák és nézném.))
(és imádom hogy hűvös. majd megközelíteném én úgy...)

Capri, a vizuális környezetszennyezéses hsz-eden de röhögtem, atyaég...

Imádlak Lola! Én is valami hasonlót gondolok. A család az első meg önmaga.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
FruMode
post 2010.01. 14. - 19:14:20
Létrehozva: #13765

Painkiller

Idézet (vicuska @ 2010.01. 14. - 19:04:26) *
Adri azt mesélte állitólag Dave 2003 óta ilyen,hogy senkinek nem ad semmit...mármint a rajongóknak.Amikor 2003-ban itt volt adott párat csak aztán volt valami lökdösődés és intett a kezével,hogy nem ad többet és gondolom elhúzott vissza a szállodába.

Én azért meg tudom érteni bizonyos szinten, ugyanis annyi rajongója van, mint fűszál a réten. Egy kissé távolságtartóbb, ő már csak ilyen. Lehet azért, mert egyrészt kipurcan a koncert végére márpedig két órát végigugrálni, százegy százalékon pörögni azért nem kis teljesítmény másrészt pedig sok rajongó borzasztóan tolakodó és tele van a töke az ilyenekkel. Anno a Devotional Tour idején Martin is mondta egy interjúban, hogy a magyar rajongók a legfanatikusabbak, nem tudnak testőr nélkül az utcára menni. Persze engem is bosszantana a dolog, de ő ilyen, ez van.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 14. - 19:15:13
Létrehozva: #13766

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 14. - 19:08:02) *
én is pontosan igy voltam Andyvel mint te.

azért Dave-vel kapcsolatban annyit,hogy nem kéne elfelejtenie honnan jött és,hogy a rajongóknak köszönhet sok mindent...szóval nem kéne letojnia őket...

baromira egyetértek!!!! ezt már én is kifejtettem, h basszus, egy kicsivel több közvetlenséget azért mégiscsak megérdemlünk, nem?! rajongók generációi juttatták őket oda, ahova, nem kéne úgy bánni velünk, ahogy szoktak.... nem azt mondom, h nem lehet idegesítő sokszor és nem lehet néha elegük, de egyrészt, ezt felvállalták, másrészt nem állandóan, ahogy sokszor Mart és mostanában Dave teszi. mindenki Andy-t szidja, pedig messze ő a legnormálisabb a bandából, nagyon szeretem őt is.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 14. - 19:15:34
Létrehozva: #13767

devotee

jah, plusz kell a töknek autogram. nemtudom, nekem ez nem fontos. hogy ráírja a nevét egy papírra, azért nem rohannám le, miközben mittudomén próbál enni egy étteremben. nagyon tisztelem én ahhoz. ha már a neve, akkor írja bele a telefonomba, í száma fölé. na az már érdekelne. mondom. én ilyen idiótán állok ezekhez a dolgokhoz.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 14. - 19:16:46
Létrehozva: #13768

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 14. - 19:08:12) *
mondjuk jó lenne, ha kedvesebb lenne a rajongókkal, az igaz, de valahogy mégsem tartom összeegyeztethetőnek a személyiségével. szerintem nagyon odaadja magát azoknak a kapcsolatainak, amik vannak neki (gyerek, asszony, barátok, egyszer majd Lola XD) és nem akar közösködni ilyen villanásnyi időtartamokra emberekkel.
plusz olyan telhetetlenek vagyunk. annyit ad magából basszus, többször majdnem belehalt, minden koncerten kifordítja önmagát, és örül, és szeretet van a szemében, amikor a közönségre néz. még többet akarunk? (IGEN!!!) szerintem egyszerűen ennyi a kapacitás, kész. megpróbálta felőrölni önmagát, és rájött hogy annak nincs jó vége, és ezt az utat választotta. és baromi fárasztó is lehet. nekem is ki lenne a tököm, hagyjanak már eljutni á-ból b-be basszuskulcs. ((én ha látnám az utcán, nem rohannám le, csak lefagyva állnák és nézném.))
(és imádom hogy hűvös. majd megközelíteném én úgy...)

Capri, a vizuális környezetszennyezéses hsz-eden de röhögtem, atyaég...

hát, Martin néha sokkoló XD

van igazság szavaidban Lola, nem is azt kérném tőle, h tépjek i a szívét és dobja oda a rajongóinak, de basszus, 2 kedves szóba és egy mosolyba beledöglene? a mosoly egyébként is jót tesz neki.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 14. - 19:18:08
Létrehozva: #13769

devotee

Idézet (FruMode @ 2010.01. 14. - 19:14:20) *
Én azért meg tudom érteni bizonyos szinten, ugyanis annyi rajongója van, mint fűszál a réten. Egy kissé távolságtartóbb, ő már csak ilyen. Lehet azért, mert egyrészt kipurcan a koncert végére márpedig két órát végigugrálni, százegy százalékon pörögni azért nem kis teljesítmény másrészt pedig sok rajongó borzasztóan tolakodó és tele van a töke az ilyenekkel. Anno a Devotional Tour idején Martin is mondta egy interjúban, hogy a magyar rajongók a legfanatikusabbak, nem tudnak testőr nélkül az utcára menni. Persze engem is bosszantana a dolog, de ő ilyen, ez van.

Így van Fru. Én csak magamból tudok kiindulni. Ugyanolyan vagyok mint Dave. Távolságtartó, csak a privát környezetemet engedem közel magamhoz.
Hát igen, mi Mode őrültek vagyunk XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 14. - 19:18:10
Létrehozva: #13770

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 14. - 19:15:34) *
jah, plusz kell a töknek autogram. nemtudom, nekem ez nem fontos. hogy ráírja a nevét egy papírra, azért nem rohannám le, miközben mittudomén próbál enni egy étteremben. nagyon tisztelem én ahhoz. ha már a neve, akkor írja bele a telefonomba, í száma fölé. na az már érdekelne. mondom. én ilyen idiótán állok ezekhez a dolgokhoz.

ebben is hasonlítunk. ezt már kifejtettem itt, h kell a töknek autogram, 2 mondat Martintól többet érne nekem, mint ezer olvashatatlan firkálmánya a nevéről.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 14. - 19:18:11
Létrehozva: #13771

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.01. 14. - 19:11:51) *
Ez igaz, de szerintem ha Ő úgy gondolja hogy esetlegesen az egészségének nem tesz jót ez a túl nagy felhajtás, vagy bármi, Ő tudja akkor legyen így. Szegényemet jobban szétszednék a rajongók mint Andyt vagy Martint. Hiszen mindenki Dave-et akarja...
Annyi mindenen keresztül ment már. Én is így viselkednék azt hiszem ha olyan sorsom lett volna mint Neki.

azért egy-két autogramtól nem lenne baja az egészségének...na mindegy ez van ő már csak ilyen és kész
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 14. - 19:18:57
Létrehozva: #13772

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 14. - 19:16:46) *

van igazság szavaidban Lola, nem is azt kérném tőle, h tépjek i a szívét és dobja oda a rajongóinak, de basszus, 2 kedves szóba és egy mosolyba beledöglene? a mosoly egyébként is jót tesz neki.

Dave sokat mosolyog, csak nem idegen emberekhez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudom, rajongók, de Dave-nek idegenek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 14. - 19:19:04
Létrehozva: #13773

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 14. - 19:16:46) *

perszepersze, egyetértek, én is így gondolom. (ahhhhh, a mosolya)
csak azért írtam, hogy mindennek ellenére megértem. a drága. jajjjj annyira imádom
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
FruMode
post 2010.01. 14. - 19:19:24
Létrehozva: #13774

Painkiller

Idézet (Mode93 @ 2010.01. 14. - 19:11:51) *

Így van.. Kész csoda, hogy egyáltalán még él.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 14. - 19:20:09
Létrehozva: #13775

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 14. - 19:19:04) *
perszepersze, egyetértek, én is így gondolom. (ahhhhh, a mosolya)
csak azért írtam, hogy mindennek ellenére megértem. a drága. jajjjj annyira imádom

mindezek ellenére én is megértem őket XD tudom gyűlölni az embereket, megértem őket.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 14. - 19:20:36
Létrehozva: #13776

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 14. - 19:11:37) *
gyönyörű zöldek a szemei.... XD

semmi extra nem volt, csak figyeltem, ahogy olyan átlagemebreset csinál, mint pl iszik XD és nem adott nekünk!!!!XD pedig majdnem megdöglöttünk szomjan. ráláttam a gitárjai egy kis részletére, azokon is elidőztem kicsit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imádom a gitárjait (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egyik crew tag meg hangolás alatt nagyon írt vmit, macsussal poénkodtunk, h egyenletrendszert old meg, nagyon elmélyült benne XD jsé a ahogy a szőke mosolyog... az halál, feloldódsz a gyönyörben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) álomszép karjai vannak, tökéletes csontozat, tökéletes arányokkal és szép izomzattal. nagyon finoman mozog a csuklója gitározás közben. hmmm... mit figyelgettem még...

hmmmmmmm na pont ezek. Köszcsi!
Finoman mozod a csuklója. Anyám. Pont az ilyenek. Meg a mosolya. Meg a profilja. Ja ezt nem is írtad, de akkor is.
Meg a kapja. Ahhhhhhh Én egyébként az alkarjába (is) vagyok szerelmes.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 14. - 19:21:26
Létrehozva: #13777

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 14. - 19:18:11) *
azért egy-két autogramtól nem lenne baja az egészségének...na mindegy ez van ő már csak ilyen és kész

Na látod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A színpadon se volt szinte soha olyan, hogy megérintette volna a rajongói kezét. Devotional Tour más, ott tudjuk, milyen volt. Engem nem érdekel, ha ilyen, fontosabb az egészsége és az érzései, mint hogy legyen egy autogrammom vagy hogy előttem álljon 2 méterre és lerohanja mindenki. És ez még az agyára is menjen
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 14. - 19:21:51
Létrehozva: #13778

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 14. - 19:15:13) *
baromira egyetértek!!!! ezt már én is kifejtettem, h basszus, egy kicsivel több közvetlenséget azért mégiscsak megérdemlünk, nem?! rajongók generációi juttatták őket oda, ahova, nem kéne úgy bánni velünk, ahogy szoktak.... nem azt mondom, h nem lehet idegesítő sokszor és nem lehet néha elegük, de egyrészt, ezt felvállalták, másrészt nem állandóan, ahogy sokszor Mart és mostanában Dave teszi. mindenki Andy-t szidja, pedig messze ő a legnormálisabb a bandából, nagyon szeretem őt is.

Capri ma nagyon egyet értünk....Andy meg tündéri pasi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 14. - 19:23:17
Létrehozva: #13779

devotee

Idézet (FruMode @ 2010.01. 14. - 19:19:24) *
Így van.. Kész csoda, hogy egyáltalán még él.

Igen. Szegénykém nekem a szívem szakad meg érte...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 14. - 19:25:10
Létrehozva: #13780

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.01. 14. - 19:20:36) *
hmmmmmmm na pont ezek. Köszcsi!
Finoman mozod a csuklója. Anyám. Pont az ilyenek. Meg a mosolya. Meg a profilja. Ja ezt nem is írtad, de akkor is.
Meg a kapja. Ahhhhhhh Én egyébként az alkarjába (is) vagyok szerelmes.

köszcsi??? XD

igen, az alkarja.... mamááááám....

gyönyörű az a pasi, egyszerűen gyönyörű.

Idézet (vicuska @ 2010.01. 14. - 19:21:51) *
Capri ma nagyon egyet értünk....Andy meg tündéri pasi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

nem hinném, h valaha is lett volna valami összetűzésünk XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 687 688 689 690 691 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
5 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (5 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: