![]() ![]() |
2010.01. 14. - 19:25:33
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na látod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A színpadon se volt szinte soha olyan, hogy megérintette volna a rajongói kezét. Devotional Tour más, ott tudjuk, milyen volt. Engem nem érdekel, ha ilyen, fontosabb az egészsége és az érzései, mint hogy legyen egy autogrammom vagy hogy előttem álljon 2 méterre és lerohanja mindenki. És ez még az agyára is menjen Hát ja....végül is 30 éve vannak a pályán meg aztán sajnos vannak gusztustalanul nyomulós rajongók régebben a kedvenc autó versenyzőmmel is ugyanezt csinálták még enni sem hagyták nyugodtan és neki is teli volt a hócipője a rajongókkal időnként |
|
|
|
2010.01. 14. - 19:28:18
Létrehozva:
|
|
|
Na babák, megyek fürdeni. Este még lehet hogy benézek.
Basszus már akartam kérdezni, ti hogy bírjátok hajnal 1-ig 2-ig? Én reggel meghalnék. Vagy mikor keltek? Délben? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy én már ilyen öreg vagyok és mamásan nyomom? Na pussz! |
|
|
|
2010.01. 14. - 19:29:19
Létrehozva:
|
|
|
Na babák, megyek fürdeni. Este még lehet hogy benézek. Basszus már akartam kérdezni, ti hogy bírjátok hajnal 1-ig 2-ig? Én reggel meghalnék. Vagy mikor keltek? Délben? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy én már ilyen öreg vagyok és mamásan nyomom? Na pussz! 10-kor kelek órára. Tegnap szépen kiütöttem magam, negyed 4-ig írtunk XD |
|
|
|
2010.01. 14. - 19:29:34
Létrehozva:
|
|
|
Capri hál isten nem volt összetűzésünk és remélem nem is lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.01. 14. - 19:29:46
Létrehozva:
|
|
|
ebben is hasonlítunk. ezt már kifejtettem itt, h kell a töknek autogram, 2 mondat Martintól többet érne nekem, mint ezer olvashatatlan firkálmánya a nevéről. hát de ezt már leszögeztük h sokmindenben hasonlítunk. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Love you baby naigen. uggyanez. engem nem a sztár énjük érdekel, abból láthat báki eleget. és az autogram-adós az a sztár-énjük. engem civilben érdekelnek. hogy hogy issza a kávét Dave? milyen mikor felébred? (mellettem) Martin milyen, amikor elgondolkodva a szövegeit farigcsálja? kinéztek-e a Duna-partra, csak azért mert szép? olvasnak-e könyveket és miket? reggelente Dave felmegy-e a netre vagy nyomtatott újságot olvas? mit szeretnek enni? ilyesmi. nekem se Mode-os póló, se autogram, se mittudoménmilyen menő teljes kislemez-gyűjtemény nem kell. |
|
|
|
2010.01. 14. - 19:30:27
Létrehozva:
|
|
|
Capri hál isten nem volt összetűzésünk és remélem nem is lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dehogy lesz, aranyos csaj vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 14. - 19:30:35
Létrehozva:
|
|
|
Hát ja....végül is 30 éve vannak a pályán meg aztán sajnos vannak gusztustalanul nyomulós rajongók régebben a kedvenc autó versenyzőmmel is ugyanezt csinálták még enni sem hagyták nyugodtan és neki is teli volt a hócipője a rajongókkal időnként na látod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 14. - 19:32:44
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szerencsére eddig nekem se volt senkivel balhém közületek.
|
|
|
|
2010.01. 14. - 19:33:12
Létrehozva:
|
|
|
dehogy lesz, aranyos csaj vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszönöm te is az vagy. |
|
|
|
2010.01. 14. - 19:33:45
Létrehozva:
|
|
|
hát de ezt már leszögeztük h sokmindenben hasonlítunk. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Love you baby naigen. uggyanez. engem nem a sztár énjük érdekel, abból láthat báki eleget. és az autogram-adós az a sztár-énjük. engem civilben érdekelnek. hogy hogy issza a kávét Dave? milyen mikor felébred? (mellettem) Martin milyen, amikor elgondolkodva a szövegeit farigcsálja? kinéztek-e a Duna-partra, csak azért mert szép? olvasnak-e könyveket és miket? reggelente Dave felmegy-e a netre vagy nyomtatott újságot olvas? mit szeretnek enni? ilyesmi. nekem se Mode-os póló, se autogram, se mittudoménmilyen menő teljes kislemez-gyűjtemény nem kell. sosem voltam gyűjtő és ssosem értettem a gyűjtőket és egy idő múlva feladtam, h megértsem őket XD (a hardcore gyűjtőre gondolok, aki Amerikából megrendeli a 10. freelove lemezét, mert más a borítója). Igen, milyenek. Ez an agy kérdés. Martin érdekesnek tűnik nekem. Aki képes koncert alatt a halálról gondolkodni, az nekem érdekes XD (Főleg, h én is szoktam a halálról gondolkodni). milyen könyveket szeret? Mi érdekli? Miben jó, mi a hobbija (a zenélésen kívül). Mi a véleménye a rajongóiról (úgy általánosságban)? Egyáltalán: mi a véleménye a világról? És milyennek látja magát. Majd meghalok, h megtudjam, de valahol belenyugodtam, nem fogom sosem. Mindent azért én sem tudhatok (habár, mégis megpróbálok mindenről tudni, mindent ismerni. Az Ikrek már csak ilyen XD) |
|
|
|
2010.01. 14. - 19:35:21
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
hát de ezt már leszögeztük h sokmindenben hasonlítunk. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Love you baby naigen. uggyanez. engem nem a sztár énjük érdekel, abból láthat báki eleget. és az autogram-adós az a sztár-énjük. engem civilben érdekelnek. hogy hogy issza a kávét Dave? milyen mikor felébred? (mellettem) Martin milyen, amikor elgondolkodva a szövegeit farigcsálja? kinéztek-e a Duna-partra, csak azért mert szép? olvasnak-e könyveket és miket? reggelente Dave felmegy-e a netre vagy nyomtatott újságot olvas? mit szeretnek enni? ilyesmi. nekem se Mode-os póló, se autogram, se mittudoménmilyen menő teljes kislemez-gyűjtemény nem kell. Igen, az igazi énjükre én is kíváncsi lennék, de ezt mi nem tudhatjuk meg illetve csak nagyon keveseknek adatik meg. Nem tudokolyan sok rajongóról, akikkel régóta jobban lennének. |
|
|
|
2010.01. 14. - 19:36:31
Létrehozva:
|
|
|
hát de ezt már leszögeztük h sokmindenben hasonlítunk. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Love you baby naigen. uggyanez. engem nem a sztár énjük érdekel, abból láthat báki eleget. és az autogram-adós az a sztár-énjük. engem civilben érdekelnek. hogy hogy issza a kávét Dave? milyen mikor felébred? (mellettem) Martin milyen, amikor elgondolkodva a szövegeit farigcsálja? kinéztek-e a Duna-partra, csak azért mert szép? olvasnak-e könyveket és miket? reggelente Dave felmegy-e a netre vagy nyomtatott újságot olvas? mit szeretnek enni? ilyesmi. nekem se Mode-os póló, se autogram, se mittudoménmilyen menő teljes kislemez-gyűjtemény nem kell. Akkor mi is hasonlítunk! Különben is féltékeny leszek Caprira, mindeki Őt szereti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Á, nem. Szóval én is pont a magánéletükre vagyok a legkíváncsibb, pont az olyan hétköznapi dolgokra amit írtál. És persze az alkotás folyamatára. Hogy írja Mart a szövegeit, leírja, vagy diktafonoz? Mi van előbb a dallam vagy a szöveg, ilyesmik. És hogy pizsiben vagy a nélkül alszik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És hogy tényleg olyan-e a kapucínere?????????? Pl imádtam mikor Dave ment a lányával az iskolába, és vitte a táskáját. 10-kor kelek órára. Tegnap szépen kiütöttem magam, negyed 4-ig írtunk XD Ja, akkor már értem, én 6-kor kelek. Negyed négy, nem semmi! |
|
|
|
2010.01. 14. - 19:38:52
Létrehozva:
|
|
|
köszönöm te is az vagy. mindannyian azok vagyunk!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor mi is hasonlítunk! Különben is féltékeny leszek Caprira, mindeki Őt szereti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Á, nem. Szóval én is pont a magánéletükre vagyok a legkíváncsibb, pont az olyan hétköznapi dolgokra amit írtál. És persze az alkotás folyamatára. Hogy írja Mart a szövegeit, leírja, vagy diktafonoz? Mi van előbb a dallam vagy a szöveg, ilyesmik. És hogy pizsiben vagy a nélkül alszik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És hogy tényleg olyan-e a kapucínere?????????? Pl imádtam mikor Dave ment a lányával az iskolába, és vitte a táskáját. Ja, akkor már értem, én 6-kor kelek. Negyed négy, nem semmi! igen, ezek mind érdekelnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát, ha elkap a hév (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) suliidőben volt ez szép XD |
|
|
|
2010.01. 14. - 19:39:10
Létrehozva:
|
|
|
sosem voltam gyűjtő és ssosem értettem a gyűjtőket és egy idő múlva feladtam, h megértsem őket XD (a hardcore gyűjtőre gondolok, aki Amerikából megrendeli a 10. freelove lemezét, mert más a borítója). Igen, milyenek. Ez an agy kérdés. Martin érdekesnek tűnik nekem. Aki képes koncert alatt a halálról gondolkodni, az nekem érdekes XD (Főleg, h én is szoktam a halálról gondolkodni). milyen könyveket szeret? Mi érdekli? Miben jó, mi a hobbija (a zenélésen kívül). Mi a véleménye a rajongóiról (úgy általánosságban)? Egyáltalán: mi a véleménye a világról? És milyennek látja magát. Majd meghalok, h megtudjam, de valahol belenyugodtam, nem fogom sosem. Mindent azért én sem tudhatok (habár, mégis megpróbálok mindenről tudni, mindent ismerni. Az Ikrek már csak ilyen XD) Én is ikrek vagyok. Velük jövök ki a legjobban, a két barátnőm van, mind a kettő ikrek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 14. - 19:39:50
Létrehozva:
|
|
|
Akkor mi is hasonlítunk! Különben is féltékeny leszek Caprira, mindeki Őt szereti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Á, nem. Szóval én is pont a magánéletükre vagyok a legkíváncsibb, pont az olyan hétköznapi dolgokra amit írtál. És persze az alkotás folyamatára. Hogy írja Mart a szövegeit, leírja, vagy diktafonoz? Mi van előbb a dallam vagy a szöveg, ilyesmik. És hogy pizsiben vagy a nélkül alszik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És hogy tényleg olyan-e a kapucínere?????????? Pl imádtam mikor Dave ment a lányával az iskolába, és vitte a táskáját. wwwáááá, erről a táskás akcióról KÉPET KÉPET KÉPET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! persze cica, téged is love, csak megvan az a hátrányod, hogy veled még nem találkoztunk személyesen (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) plusz Caprival volt pár magánbeszélgetésünk, és mindig jó mélyre megyünk egymásba, ugye, te baszorkány? hajjaj, na én azért ölnék embert hogy láthassam Dave-et amikor felénekel. óóó... komolyan, NYba költözök és addig ólálkodok körülötte míg össze nem cimbizünk. majd azt mondom h a csajokra bukom és úgy teszek mintha nem ismerném fel, és akkor biztos nem lesz ilyen hűvös... |
|
|
|
2010.01. 14. - 19:40:21
Létrehozva:
|
|
|
Én is ikrek vagyok. Velük jövök ki a legjobban, a két barátnőm van, mind a kettő ikrek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ildi is az, egy napon születtünk - asszem XD |
|
|
|
2010.01. 14. - 19:41:01
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 14. - 19:42:08
Létrehozva:
|
|
|
wwwáááá, erről a táskás akcióról KÉPET KÉPET KÉPET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! persze cica, téged is love, csak megvan az a hátrányod, hogy veled még nem találkoztunk személyesen (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) plusz Caprival volt pár magánbeszélgetésünk, és mindig jó mélyre megyünk egymásba, ugye, te baszorkány? hajjaj, na én azért ölnék embert hogy láthassam Dave-et amikor felénekel. óóó... komolyan, NYba költözök és addig ólálkodok körülötte míg össze nem cimbizünk. majd azt mondom h a csajokra bukom és úgy teszek mintha nem ismerném fel, és akkor biztos nem lesz ilyen hűvös... oh igen, szeretem a mély beszélgetéseket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vizsgák után letámadlak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "lányokra bukom és úgy teszek, mintha nem ismerném fel" - háhá XD én nem tudnám megcsinálni Martinnal, túlságosan szexi ahhoz, h beadagoljam, h nem érdekel XD |
|
|
|
2010.01. 14. - 19:43:16
Létrehozva:
|
|
|
Én is ikrek vagyok. Velük jövök ki a legjobban, a két barátnőm van, mind a kettő ikrek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe... én mondjuk Mérleg, ami esztétikum meg kifinomultság mindenekfelett, ami azért ha jól leplezem is, de megvan bennem valóban, de a másik ember megfejtése... az a legizgibb. két jó barátnőd van? ez tetszik. akinek sok barátja van, annak egy se nincsen. persze igazi barátra gondolok. haver... cimbi--- az más, az is nagyon fontos, abból legyen sok. |
|
|
|
2010.01. 14. - 19:44:22
Létrehozva:
|
|
|
wwwáááá, erről a táskás akcióról KÉPET KÉPET KÉPET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! persze cica, téged is love, csak megvan az a hátrányod, hogy veled még nem találkoztunk személyesen (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) plusz Caprival volt pár magánbeszélgetésünk, és mindig jó mélyre megyünk egymásba, ugye, te baszorkány? hajjaj, na én azért ölnék embert hogy láthassam Dave-et amikor felénekel. óóó... komolyan, NYba költözök és addig ólálkodok körülötte míg össze nem cimbizünk. majd azt mondom h a csajokra bukom és úgy teszek mintha nem ismerném fel, és akkor biztos nem lesz ilyen hűvös... Majd megkeresem Neked, bár fogalmam sincs hol láttam. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |