![]() ![]() |
2010.01. 14. - 19:45:21
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Én tudom, hol vannak azok a képek, mindjárt mutatom!!!
|
|
|
|
2010.01. 14. - 19:46:24
Létrehozva:
|
|
|
hehe... én mondjuk Mérleg, ami esztétikum meg kifinomultság mindenekfelett, ami azért ha jól leplezem is, de megvan bennem valóban, de a másik ember megfejtése... az a legizgibb. két jó barátnőd van? ez tetszik. akinek sok barátja van, annak egy se nincsen. persze igazi barátra gondolok. haver... cimbi--- az más, az is nagyon fontos, abból legyen sok. Az ikrekhez a mérleg pasi passzol a legjobban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor biztosan barátnőnek sem utolsó. Na most meg is fejtettem Caprival miért cimbiztek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 14. - 19:46:28
Létrehozva:
|
|
|
hehe... én mondjuk Mérleg, ami esztétikum meg kifinomultság mindenekfelett, ami azért ha jól leplezem is, de megvan bennem valóban, de a másik ember megfejtése... az a legizgibb. két jó barátnőd van? ez tetszik. akinek sok barátja van, annak egy se nincsen. persze igazi barátra gondolok. haver... cimbi--- az más, az is nagyon fontos, abból legyen sok. most burkoltan leszóltad Trixx barátait XD Egy Ikreknek sok ember kell, sok pörgéssel, különben behalunk az unalomtól és újdonságok minden mennyiségben! kicsit elrugaszkodunk a földtől, ezért is vonzanak a lehetetlen dolgok - lásd DM, sztem nem véletlenül vagyunk itt hárman is egy jegyből XD - de szeretjük ha elismernek minketé s van sikerélményünk is. ja és szenvedélyesek vagyunk ,de hamar beleununk dolgokba. mindezek felett nem hiszek a horoszkópokban d,e annyira szeretek elemezgetni XD |
|
|
|
2010.01. 14. - 19:47:52
Létrehozva:
|
|
|
oh igen, szeretem a mély beszélgetéseket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vizsgák után letámadlak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "lányokra bukom és úgy teszek, mintha nem ismerném fel" - háhá XD én nem tudnám megcsinálni Martinnal, túlságosan szexi ahhoz, h beadagoljam, h nem érdekel XD állok elébe! a letámadásnak mármint... hát nyugi, lehet nálam is öt perc és az első csiklólüktettető mosoly után omlana össze a kis színjátékom és vetném magam zihálva a karjaiba, hogy na de azonnal máris essen nekem, de azért megpróbálkoznék vele. egy rajongóval sosem ülne be kávézni, egy ismeretlen, humoros, elragadó és kellően flegma fiatal hölgyikével már valószínűbben. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) igen, ez a terv. na akkor el lehet kezdeni félretenni azt a negyedmilliót a NYi repjegyre... |
|
|
|
2010.01. 14. - 19:48:29
Létrehozva:
|
|
|
Az ikrekhez a mérleg pasi passzol a legjobban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor biztosan barátnőnek sem utolsó. Na most meg is fejtettem Caprival miért cimbiztek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha tudnáááád :PPP XDDDDDDDDDDDDDD nekem Kos a párom XD a horoszkóp nem jósolt hosszútávú jövőt, de isteni szexet. a szex isteni és rácáfoltunk a hosszútávra. maholnap - 23-án - 2 évet ütünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 14. - 19:49:46
Létrehozva:
|
|
|
most burkoltan leszóltad Trixx barátait XD Egy Ikreknek sok ember kell, sok pörgéssel, különben behalunk az unalomtól és újdonságok minden mennyiségben! kicsit elrugaszkodunk a földtől, ezért is vonzanak a lehetetlen dolgok - lásd DM, sztem nem véletlenül vagyunk itt hárman is egy jegyből XD - de szeretjük ha elismernek minketé s van sikerélményünk is. ja és szenvedélyesek vagyunk ,de hamar beleununk dolgokba. mindezek felett nem hiszek a horoszkópokban d,e annyira szeretek elemezgetni XD dehogy szóltam, pont azt mondom, hogy tök szimpi hogy ezt írta. tiltakozom bíróúr! |
|
|
|
2010.01. 14. - 19:49:46
Létrehozva:
|
|
|
állok elébe! a letámadásnak mármint... hát nyugi, lehet nálam is öt perc és az első csiklólüktettető mosoly után omlana össze a kis színjátékom és vetném magam zihálva a karjaiba, hogy na de azonnal máris essen nekem, de azért megpróbálkoznék vele. egy rajongóval sosem ülne be kávézni, egy ismeretlen, humoros, elragadó és kellően flegma fiatal hölgyikével már valószínűbben. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) igen, ez a terv. na akkor el lehet kezdeni félretenni azt a negyedmilliót a NYi repjegyre... lefoglak, csak légy túl a "vad" tanuláson XD |
|
|
|
2010.01. 14. - 19:49:48
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 14. - 19:51:02
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 14. - 19:51:11
Létrehozva:
|
|
|
dehogy szóltam, pont azt mondom, hogy tök szimpi hogy ezt írta. tiltakozom bíróúr! tiltakozásnak helyt adok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaja, valószínűbb, hogy pl egy utcai ütközésből - kis sérülést eredméynezőből - bocsánatkérő gesztusként meghív pl kávézni és egyb eszélgetésből lehet barátság. |
|
|
|
2010.01. 14. - 19:51:29
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
hehe... én mondjuk Mérleg, ami esztétikum meg kifinomultság mindenekfelett, ami azért ha jól leplezem is, de megvan bennem valóban, de a másik ember megfejtése... az a legizgibb. két jó barátnőd van? ez tetszik. akinek sok barátja van, annak egy se nincsen. persze igazi barátra gondolok. haver... cimbi--- az más, az is nagyon fontos, abból legyen sok. Nekem is két legjobb barátnőm van. Haver meg akad jó pár, de igazi barát csak kettő van, egyiküket 3 másikukat 4 éve ismerem. Bogival megszerettettem 3 dm dalt, pedig ő Evanascence fan, nem szereti annyira a DM-et. . A nyáron angoltáborban egyik szobatársam össze akart ugrasztani ezzel a két tündéri csajszival. Pechére nem sikerült, csak méginkább összekovácsolt hármunkat. |
|
|
|
2010.01. 14. - 19:51:43
Létrehozva:
|
|
|
nemdehogy. a hölgy valamit félreértelmezett. a kis butus. mert mindig csak a szexen jár az esze. nem figyel nem igaz! egyszerre 10 felé is!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 14. - 19:51:55
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 14. - 19:52:57
Létrehozva:
|
|
|
nemdehogy. a hölgy valamit félreértelmezett. a kis butus. mert mindig csak a szexen jár az esze. nem figyel A szex elvette az eszét! Két éve! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A kosokkal is jól kijövök. Állítólag nem könnyü esetek, de én értek hozzájuk, meg ahogy hallom Capri is! |
|
|
|
2010.01. 14. - 19:53:25
Létrehozva:
|
|
|
úúú, jóóó na de aprópopó vad tanulás, akkor én mennék is vadul írni tovább, csak éppen nem ide, de hasonló témában. ING elemzééééés! fele kész kell ma legyen. menjél, meg ne bukjál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) persze marasztalnálak is XD |
|
|
|
2010.01. 14. - 19:55:04
Létrehozva:
|
|
|
tiltakozásnak helyt adok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaja, valószínűbb, hogy pl egy utcai ütközésből - kis sérülést eredméynezőből - bocsánatkérő gesztusként meghív pl kávézni és egyb eszélgetésből lehet barátság. jááááj, de izgi, ezt elképzeltem. nyamiiiiiiii. jó novi-alap. jajjj de várom már hogy írhassak. romantikus fatalista sztori épülget a fejemben A szex elvette az eszét! Két éve! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A kosokkal is jól kijövök. Állítólag nem könnyü esetek, de én értek hozzájuk, meg ahogy hallom Capri is! anyukám Kos... hááát, jól kijövünk de az tuti hogy nem lehet megfejni mint a kost sem. érzelmileg értem. egyszerűen soha semmiről nem beszél. |
|
|
|
2010.01. 14. - 19:55:17
Létrehozva:
|
|
|
A szex elvette az eszét! Két éve! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A kosokkal is jól kijövök. Állítólag nem könnyü esetek, de én értek hozzájuk, meg ahogy hallom Capri is! anyámon edződtem, sztem nála keményebb esett nincs is. nagyanyám oroszlán, gyönyörű volt, mikor hárman laktunk együtt.... apám meg talán bak? na, vele nem beszéltem soha sokat XD bnőm is bak, irigylem is, halál kreatív, barátságos, közvetlen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a vízjegyűekkel általában bajba keveredek, nem mindig értjük meg egymást és katasztrófa lesz a vége. |
|
|
|
2010.01. 14. - 19:55:54
Létrehozva:
|
|
|
nem igaz! egyszerre 10 felé is!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De igaz nem figyeltél! Majd Martin atya megbüntet! Mode, az én egyik barátnőm akivel egy épületben!, egy napon, sőt délutánon! születtem 16 éve a barátnőm, a másik dárga meg 8 éve. Hűséges típus vagyok. |
|
|
|
2010.01. 14. - 19:56:43
Létrehozva:
|
|
|
menjél, meg ne bukjál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) persze marasztalnálak is XD imádlak. de nem bukom meg, sosem bukom meg. csak éppen e tanár szerint aki nem járt be órára - márpedig én ugye dolgoztam - az nem tud ötös tanulmányt írni. na majd én megmutatom neki... olyat kap hogy falat rak. pedig imádom a faszit, az egyik kedvenc tanaram. ezzel az Antonos témával tuti a szívébe lopom magam XD |
|
|
|
2010.01. 14. - 19:57:06
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Én Nyilas vagyok
|
|