![]() ![]() |
2010.01. 14. - 19:59:07
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anyámon edződtem, sztem nála keményebb esett nincs is. nagyanyám oroszlán, gyönyörű volt, mikor hárman laktunk együtt.... apám meg talán bak? na, vele nem beszéltem soha sokat XD bnőm is bak, irigylem is, halál kreatív, barátságos, közvetlen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a vízjegyűekkel általában bajba keveredek, nem mindig értjük meg egymást és katasztrófa lesz a vége. Nekem meg a párom oroszlán. Két dudás egy csárdában... |
|
|
|
2010.01. 14. - 19:59:54
Létrehozva:
|
|
|
De igaz nem figyeltél! Majd Martin atya megbüntet! Mode, az én egyik barátnőm akivel egy épületben!, egy napon, sőt délutánon! születtem 16 éve a barátnőm, a másik dárga meg 8 éve. Hűséges típus vagyok. sztem Capri benne lenne abban a büntetésben... muhahhahahahaha jó h hűséges vagy. én is igyekszem. mit össze harcolok a kapcsolataim fenntartásáért te jó isten... meg aztán. volt egy időszak amikor minden baártom egyszerre sutty, elhagyott. kész, kiiktattak az életükből szép lassan szisztematikusan. na az kurvaára fájt. azóta nagyon vigyázok a barátaimra |
|
|
|
2010.01. 14. - 20:00:36
Létrehozva:
|
|
|
Üdv mindenkinek!
Most nem tudok mindent elolvasni! Lola írtam neked kinn! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mode, pedig csak rakjad fel azt a képet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie, jó volt elolvastam, jólesett köszi! Jantar te kész vagy. Mondod tegnap, utálom a Titanic meg a Több mint testőr zenéjét. Ikszdééé Látod? Ezért szeretlek!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma kész voltam, első munkanap és senkivel, szinte senkivel nem tudom megbeszélni az élményeimet. Csak lelegyintenek. " ez csak egy koncert" - nem mondták ezt, de én ezt éreztem. Mutattam a kinti NLMDA videóját, legyintés. Igen, ez van egy koncerten. Máshol is, ez egy teljesen átlagos koncert. Ááá, mi van?! Hiába mondtam, hogy miért nem és stb.. De nem is érdekel, csak ezért rossz, hogy én másnak pl. jót akarnék, hogy mutassak, meséljek csodát, de nem érdeklik. Miért nem? Én nem vagyok ilyen, nekem mindenki csodája érdekel. Persze nem az, hogyan pucolta az ablakot, meg hogyan vágott disznót. Az nem csoda. Az a mindennapos!!! Hú, egyenlőre ennyi...puszi mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 14. - 20:01:10
Létrehozva:
|
|
|
De igaz nem figyeltél! Majd Martin atya megbüntet! Mode, az én egyik barátnőm akivel egy épületben!, egy napon, sőt délutánon! születtem 16 éve a barátnőm, a másik dárga meg 8 éve. Hűséges típus vagyok. büntessen :PPPP középsulis osztályomban halálos ellenségemmel születtünk egy napon... ezt a kicseszést XD aztán mikor Mode-os lettem és megtudtam Alan dátumát meg roppant büszke lettem magamra és azóta is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) persze, jobban örülnék, ha Martinnal ünnepelhetnék, de akkor oroszlán lennék, és az én ikrek személyiségem semmiért od nem adnám, a legtutibb jegy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de egyszer Mart vhol azt nyilatkozta, igen Alan tipikus Ikrek megszenvedtek vele rendesen XD |
|
|
|
2010.01. 14. - 20:02:37
Létrehozva:
|
|
|
Jaj most meg nem találom azt a képet, ahol Dave cipeli Stella táskáját. .S Na mindegy, megtalálom talán holnapra, most lassan mennem kell. Legytek jók, pápá!
büntessen :PPPP középsulis osztályomban halálos ellenségemmel születtünk egy napon... ezt a kicseszést XD aztán mikor Mode-os lettem és megtudtam Alan dátumát meg roppant büszke lettem magamra és azóta is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) persze, jobban örülnék, ha Martinnal ünnepelhetnék, de akkor oroszlán lennék, és az én ikrek személyiségem semmiért od nem adnám, a legtutibb jegy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de egyszer Mart vhol azt nyilatkozta, igen Alan tipikus Ikrek megszenvedtek vele rendesen XD Tipikus ikrek hmmm (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jó az nagyon finom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) XD XD XD XD Ha szeretné, szülök neki ikreket is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) XD XD |
|
|
|
2010.01. 14. - 20:02:48
Létrehozva:
|
|
|
Akkor mi is hasonlítunk! Különben is féltékeny leszek Caprira, mindeki Őt szereti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Á, nem. Szóval én is pont a magánéletükre vagyok a legkíváncsibb, pont az olyan hétköznapi dolgokra amit írtál. És persze az alkotás folyamatára. Hogy írja Mart a szövegeit, leírja, vagy diktafonoz? Mi van előbb a dallam vagy a szöveg, ilyesmik. És hogy pizsiben vagy a nélkül alszik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És hogy tényleg olyan-e a kapucínere?????????? Pl imádtam mikor Dave ment a lányával az iskolába, és vitte a táskáját. Ja, akkor már értem, én 6-kor kelek. Negyed négy, nem semmi! Trixx téged is szeretünk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 14. - 20:02:48
Létrehozva:
|
|
|
sztem Capri benne lenne abban a büntetésben... muhahhahahahaha jó h hűséges vagy. én is igyekszem. mit össze harcolok a kapcsolataim fenntartásáért te jó isten... meg aztán. volt egy időszak amikor minden baártom egyszerre sutty, elhagyott. kész, kiiktattak az életükből szép lassan szisztematikusan. na az kurvaára fájt. azóta nagyon vigyázok a barátaimra hűség.... ez egy magamfajtánál megerőltető tud lenni, mert ugye új izgalmak, azok nagyon csábítóak tudnak lenni. de eddig jól teljesítek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szörnyen bántana, ha nem tennék így. |
|
|
|
2010.01. 14. - 20:05:23
Létrehozva:
|
|
|
sztem Capri benne lenne abban a büntetésben... muhahhahahahaha jó h hűséges vagy. én is igyekszem. mit össze harcolok a kapcsolataim fenntartásáért te jó isten... meg aztán. volt egy időszak amikor minden baártom egyszerre sutty, elhagyott. kész, kiiktattak az életükből szép lassan szisztematikusan. na az kurvaára fájt. azóta nagyon vigyázok a barátaimra Minden barátságon dolgozni kell. Nekem is volt olyan bnőm, aki lecserélt egy menőbb csajra. Nagyon fájt. És egy 12 éves barátságom is megszakadt, mert "she knows my weaknesses.... and try them" (a helyesírást ne nézzétek). Ő volt az egyetlen Mode-os barátnőm, vele voltam először DM koncerten is. Ő most is hiányzik, ez fáj a legjobban. |
|
|
|
2010.01. 14. - 20:07:35
Létrehozva:
|
|
|
Lola írtam neked kinn! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Én nem vagyok ilyen, nekem mindenki csodája érdekel. szia csaj!!! láttam az üzid, igen... ez lehet az oka... a kis zseniális. tetszett, amit írtál, mindenki csodája érdekel... hátigen. engem is. de mondjuk én nem is szoktam magam felidegesíteni azzal h mutatom emberkéknek hogy mitől vagyok aktuálisan elszállva, mert kb felmérem h sajna leszarják és úgysem fogják értékelni. pedig azt mondja hogy: "a csodát nem felejtem el némely porcikám már a halálról énekel némely sejtem azt lesi engem hogyan falna fel de a Mindenségnek megfelel hogy ezer titokkal ünnepel téged és engem a pillanat születtél vártál s most újra vagy nekem s a világnak ennyi kell a csodát nem felejtem el" |
|
|
|
2010.01. 14. - 20:08:40
Létrehozva:
|
|
|
Minden barátságon dolgozni kell. Nekem is volt olyan bnőm, aki lecserélt egy menőbb csajra. Nagyon fájt. És egy 12 éves barátságom is megszakadt, mert "she knows my weaknesses.... and try them" (a helyesírást ne nézzétek). Ő volt az egyetlen Mode-os barátnőm, vele voltam először DM koncerten is. Ő most is hiányzik, ez fáj a legjobban. ó igeeen.... ismerős az utolsó eset... de mi végül is tartjuk a kapcsolatot. |
|
|
|
2010.01. 14. - 20:08:54
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 14. - 20:09:12
Létrehozva:
|
|
|
Trixx téged is szeretünk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszönöm! Ari vagy! |
|
|
|
2010.01. 14. - 20:09:43
Létrehozva:
|
|
|
anyámon edződtem, sztem nála keményebb esett nincs is. nagyanyám oroszlán, gyönyörű volt, mikor hárman laktunk együtt.... apám meg talán bak? na, vele nem beszéltem soha sokat XD bnőm is bak, irigylem is, halál kreatív, barátságos, közvetlen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a vízjegyűekkel általában bajba keveredek, nem mindig értjük meg egymást és katasztrófa lesz a vége. Capri én is bak vagyok a Géza ikrek és a lányom is |
|
|
|
2010.01. 14. - 20:11:15
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 14. - 20:11:28
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 14. - 20:11:47
Létrehozva:
|
|
|
Minden barátságon dolgozni kell. Nekem is volt olyan bnőm, aki lecserélt egy menőbb csajra. Nagyon fájt. És egy 12 éves barátságom is megszakadt, mert "she knows my weaknesses.... and try them" (a helyesírást ne nézzétek). Ő volt az egyetlen Mode-os barátnőm, vele voltam először DM koncerten is. Ő most is hiányzik, ez fáj a legjobban. teljesen hibátlanul írtad le. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ötös, leülhetsz. és gyakorlatilag engem is hasonló indokkal koptattott le akkori legjobb barátnőm. egyeik egyetlen ember aki igazán megbántott, akire valóban haragszom. azt mondta nekem: többé már nem vagy olyan érdekes számomra, mint voltál. |
|
|
|
2010.01. 14. - 20:11:48
Létrehozva:
|
|
|
egyébként én skorpió vagyok, és tipikus skorpió (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Alannel mi "tipikusak" vagyunk XDDD |
|
|
|
2010.01. 14. - 20:12:16
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Minden barátságon dolgozni kell. Nekem is volt olyan bnőm, aki lecserélt egy menőbb csajra. Nagyon fájt. És egy 12 éves barátságom is megszakadt, mert "she knows my weaknesses.... and try them" (a helyesírást ne nézzétek). Ő volt az egyetlen Mode-os barátnőm, vele voltam először DM koncerten is. Ő most is hiányzik, ez fáj a legjobban. Julius Caesar esete is azt bizonyítja, hogy nem az ellenségtől kell félni, hanem a barátoktól, mert ők döfik a hátadba a kést, mivel ismerik a gyenge pontjaid, tudják, hogy hol van a rés a pajzson. Az ellenség legalább szemtől szemben támad. |
|
|
|
2010.01. 14. - 20:13:49
Létrehozva:
|
|
|
jááááj, de izgi, ezt elképzeltem. nyamiiiiiiii. jó novi-alap. jajjj de várom már hogy írhassak. romantikus fatalista sztori épülget a fejemben Lolaaaa légyszi ird meg azt a romantikus fatalista novit.Kééérlek....imádom a romantikus Dave-es novikat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 14. - 20:15:00
Létrehozva:
|
|
|
Lolaaaa légyszi ird meg azt a romantikus fatalista novit.Kééérlek....imádom a romantikus Dave-es novikat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az ollyan lesz hogy összepisiled magad, olyan gyönyörű lesz és fájdalmas. melodráma, keserédes. és nem novi, minimum kisregény. komplett évekre szóló sztori... nyáááá, alig várom. szerdától szabad leszek... majd akkor. |
|
|
|
![]() ![]() |