![]() ![]() |
2010.01. 14. - 20:18:14
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
az ollyan lesz hogy összepisiled magad, olyan gyönyörű lesz és fájdalmas. melodráma, keserédes. és nem novi, minimum kisregény. komplett évekre szóló sztori... nyáááá, alig várom. szerdától szabad leszek... majd akkor. Fú ez nagyon jó lenne. Én is, én is! Vizsgázz gyorsan, ötösre, aztán hajrá írjál. Meg koncertbeszámolót is! |
|
|
|
2010.01. 14. - 20:18:43
Létrehozva:
|
|
|
az ollyan lesz hogy összepisiled magad, olyan gyönyörű lesz és fájdalmas. melodráma, keserédes. és nem novi, minimum kisregény. komplett évekre szóló sztori... nyáááá, alig várom. szerdától szabad leszek... majd akkor. falatokként tépem ki belőled az infót (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 14. - 20:19:57
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 14. - 20:20:12
Létrehozva:
|
|
|
Adri a koncerten is bent volt, ülőn (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 14. - 20:20:28
Létrehozva:
|
|
|
Most szünetet tartok, bár a fürdővizem már elhűlt, újat engedek!
Pussz. |
|
|
|
2010.01. 14. - 20:24:29
Létrehozva:
|
|
|
az ollyan lesz hogy összepisiled magad, olyan gyönyörű lesz és fájdalmas. melodráma, keserédes. és nem novi, minimum kisregény. komplett évekre szóló sztori... nyáááá, alig várom. szerdától szabad leszek... majd akkor. nekem mindegy,hogy novi vagy kisregény csak irjad...jaj nagyon kivi leszek rá Adri a koncerten is bent volt, ülőn (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tudok róla,azt is mesélte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx,Mode pá nektek. |
|
|
|
2010.01. 14. - 20:26:39
Létrehozva:
|
|
|
falatokként tépem ki belőled az infót (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) áháháhá! gonosz, vámpíros kacaj!!! nah, hát egyrészt még csak formálódik, másrészt meg nincs időm rá nah. majd igyekszem, de ahogy látom, a népharag majd rákényszerít h írjam... jaj, magam is félek tőle, hogy sikerül-e. nem akarnám elbähni... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
|
2010.01. 14. - 20:27:09
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma akartam is írni. Én egy elég érdekes sztorin dolgozok dm-es az is. Két csajsziról szól, Zoéról és Bettiről, akik persze DM fanok, és a fiúkkal tartanak a turnén. Az egyik hölgyikére, Zoéra már jó ideje vadászik Dave, de a csajszi nem hagyja magát. Dave eléggé makacs, és nem hagyja annyiban h csak úgy lepattintsák, és egy kis önzésbe csap át a dolog egy idő után, ami a csajt nagyon bántja. Kínlódnak egy darabig, a csajszi elég egyedi módját választja arra h megdumálják a dolgot: egy levélkében magyarázza el h hogy s mint. Most ott tartok h Dave és a csajszi akit Zoénak hívnak, dumálnak a Dave szobájában mert a Zoé és Betti szobájában Bettike Marttal romantikázik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A csajszi előtte lezuhanyzik, miután kijött a zuhany alól, törülközőbe burkolózva egyszer csak belép Dave a csajszi a szája elé kapja a kezét h ne sikítson fel erre hopp lecsusszan a törölköző és ott áll anyaszült meztelenül Dave előtt aki bugyiszaggatóan néz rá. Rémülten törülközőt felkapja Dave kimegy, hogy ne vesse rá magát azonnal a csajszira mert nem hagyta hidegen amit látott:D Csajszi elkészült, és dumálnak:D
|
|
|
|
2010.01. 14. - 20:28:36
Létrehozva:
|
|
|
áháháhá! gonosz, vámpíros kacaj!!! nah, hát egyrészt még csak formálódik, másrészt meg nincs időm rá nah. majd igyekszem, de ahogy látom, a népharag majd rákényszerít h írjam... jaj, magam is félek tőle, hogy sikerül-e. nem akarnám elbähni... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Biztos,hogy sikerül.Neked előbb sikerül irni novit vagy regényt vagy bármit mint nekem. |
|
|
|
2010.01. 14. - 20:30:10
Létrehozva:
|
|
|
szia csaj!!! láttam az üzid, igen... ez lehet az oka... a kis zseniális. tetszett, amit írtál, mindenki csodája érdekel... hátigen. engem is. de mondjuk én nem is szoktam magam felidegesíteni azzal h mutatom emberkéknek hogy mitől vagyok aktuálisan elszállva, mert kb felmérem h sajna leszarják és úgysem fogják értékelni. pedig azt mondja hogy: "a csodát nem felejtem el némely porcikám már a halálról énekel némely sejtem azt lesi engem hogyan falna fel de a Mindenségnek megfelel hogy ezer titokkal ünnepel téged és engem a pillanat születtél vártál s most újra vagy nekem s a világnak ennyi kell a csodát nem felejtem el" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát igen, de mivel érdeklődnek felőlem, illetve látod ezek szerint mégsem igazán, szóval mivel "érdeklődnek" felőlem, ezért mi mást mesélhetnék, hol voltam?! Csak erről tudok beszélni mostanság. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Én sem szoktam egyébként úgy mesélni, ha mást nem érdekel, de azért nagyon rossz mikor ki akarod adni az érzéseid, ami benned van és vissza kell tartani, mert úgysem értik, és stb. Na látom, én meg önző módon belecsöppentem egy barát-horoszkóp? témába hehehe, hűség miegymás. Miről van szó? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én szűz vagyok, makacs, földhöz ragadt, --> nem értem hogy lehet, mikor én álmodozó típus vagyok és örök reménykedő..., Egy-két kivételtől eltekintve tipikus szűz vagyok. Férjem vízöntő és mindenhol azt írják, hogy ez a kettő teljesen kizárt, hogy megértse egymást. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amikor vitatkozunk valamin, mindig azt mondom: Mert te egy hülye vízöntő vagy!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És akkor már mindjárt röhögünk. |
|
|
|
2010.01. 14. - 20:30:58
Létrehozva:
|
|
|
áháháhá! gonosz, vámpíros kacaj!!! nah, hát egyrészt még csak formálódik, másrészt meg nincs időm rá nah. majd igyekszem, de ahogy látom, a népharag majd rákényszerít h írjam... jaj, magam is félek tőle, hogy sikerül-e. nem akarnám elbähni... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) nem most ne aggódj. mikor lesz vázlatod (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 14. - 20:32:12
Létrehozva:
|
|
|
Ma akartam is írni. Én egy elég érdekes sztorin dolgozok dm-es az is. Két csajsziról szól, Zoéról és Bettiről, akik persze DM fanok, és a fiúkkal tartanak a turnén. Az egyik hölgyikére, Zoéra már jó ideje vadászik Dave, de a csajszi nem hagyja magát. Dave eléggé makacs, és nem hagyja annyiban h csak úgy lepattintsák, és egy kis önzésbe csap át a dolog egy idő után, ami a csajt nagyon bántja. Kínlódnak egy darabig, a csajszi elég egyedi módját választja arra h megdumálják a dolgot: egy levélkében magyarázza el h hogy s mint. Most ott tartok h Dave és a csajszi akit Zoénak hívnak, dumálnak a Dave szobájában mert a Zoé és Betti szobájában Bettike Marttal romantikázik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A csajszi előtte lezuhanyzik, miután kijött a zuhany alól, törülközőbe burkolózva egyszer csak belép Dave a csajszi a szája elé kapja a kezét h ne sikítson fel erre hopp lecsusszan a törölköző és ott áll anyaszült meztelenül Dave előtt aki bugyiszaggatóan néz rá. Rémülten törülközőt felkapja Dave kimegy, hogy ne vesse rá magát azonnal a csajszira mert nem hagyta hidegen amit látott:D Csajszi elkészült, és dumálnak:D ez is jónak igérkezik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 14. - 20:32:17
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát igen, de mivel érdeklődnek felőlem, illetve látod ezek szerint mégsem igazán, szóval mivel "érdeklődnek" felőlem, ezért mi mást mesélhetnék, hol voltam?! Csak erről tudok beszélni mostanság. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Én sem szoktam egyébként úgy mesélni, ha mást nem érdekel, de azért nagyon rossz mikor ki akarod adni az érzéseid, ami benned van és vissza kell tartani, mert úgysem értik, és stb. Na látom, én meg önző módon belecsöppentem egy barát-horoszkóp? témába hehehe, hűség miegymás. Miről van szó? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én szűz vagyok, makacs, földhöz ragadt, --> nem értem hogy lehet, mikor én álmodozó típus vagyok és örök reménykedő..., Egy-két kivételtől eltekintve tipikus szűz vagyok. Férjem vízöntő és mindenhol azt írják, hogy ez a kettő teljesen kizárt, hogy megértse egymást. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amikor vitatkozunk valamin, mindig azt mondom: Mert te egy hülye vízöntő vagy!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És akkor már mindjárt röhögünk. "mert te gy hülye vízöntő vagy!" ez tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 14. - 20:35:08
Létrehozva:
|
|
|
Capri, hála neked, rákaptam a DM-es sztorik írására (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 14. - 20:37:30
Létrehozva:
|
|
|
Capri, hála neked, rákaptam a DM-es sztorik írására (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem? XD nekem inkább úgy tűnt, h Zsónak XD de köszi XD |
|
|
|
2010.01. 14. - 20:38:43
Létrehozva:
|
|
|
"mert te gy hülye vízöntő vagy!" ez tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Kretén nevű képregényben van egy reklám paródiája. Chewbacca két nőcivel ül a kanapén erre az egyik nő: Te is gyantaszűz vagy még? XD A szűzről jutott eszembeXD nekem? XD nekem inkább úgy tűnt, h Zsónak XD de köszi XD Azért neked is van benne részed..XD |
|
|
|
2010.01. 14. - 20:40:24
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 14. - 20:43:08
Létrehozva:
|
|
|
"mert te gy hülye vízöntő vagy!" ez tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 14. - 20:44:31
Létrehozva:
|
|
|
nem most ne aggódj. mikor lesz vázlatod (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) itt lemaradt egy kérdőjel, jól érzem? ha igen: nem tudom. van egy alapgondolat, aköré kellene szervezni az egész szenvedéstörténetet - mert az lesz, romantikus, de nagyon tragikus - de hogy pl hogy kezdődjön... na az még kérdés. lehet h visszatekintős lesz... nem tudom. viszont, babák, ti tudtok segíteni nekem egy dologban. nézem az ING-t, bevillant ahogy ugye egyik kocsmából taxiznak át a másikba, hogy nini, Anton többszer is beültette őket ilyen tipikus amcsi kocsikba. össze kéne szedni, hogy hányszor és melyik klipekben. ugye van a Useless. és még? mert tuti van még. emlékszem. help! |
|
|
|
2010.01. 14. - 20:44:41
Létrehozva:
|
|
|
na én elköszönök...nyugodalmas éccakát mindenkinek.DM-es álmokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |