2400 Oldal V  « < 691 692 693 694 695 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.01. 14. - 20:18:14
Létrehozva: #13841

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 14. - 20:15:00) *
az ollyan lesz hogy összepisiled magad, olyan gyönyörű lesz és fájdalmas. melodráma, keserédes. és nem novi, minimum kisregény. komplett évekre szóló sztori... nyáááá, alig várom. szerdától szabad leszek... majd akkor.

Fú ez nagyon jó lenne. Én is, én is! Vizsgázz gyorsan, ötösre, aztán hajrá írjál. Meg koncertbeszámolót is!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 14. - 20:18:43
Létrehozva: #13842

devotee

az ollyan lesz hogy összepisiled magad, olyan gyönyörű lesz és fájdalmas. melodráma, keserédes. és nem novi, minimum kisregény. komplett évekre szóló sztori... nyáááá, alig várom. szerdától szabad leszek... majd akkor.

falatokként tépem ki belőled az infót (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 14. - 20:19:57
Létrehozva: #13843

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 14. - 20:11:28) *
sok sikert hozzájuk XD nem lehet egyszerű XD

a férjemmel nincs probléma de a lányomon már most látszik nem semmi jellemű nő lesz...az a gyanúm sok konfliktusunk lesz egymással a későbbiekben.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 14. - 20:20:12
Létrehozva: #13844

devotee

Adri a koncerten is bent volt, ülőn (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 14. - 20:20:28
Létrehozva: #13845

devotee

Most szünetet tartok, bár a fürdővizem már elhűlt, újat engedek!
Pussz.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 14. - 20:24:29
Létrehozva: #13846

devotee

nekem mindegy,hogy novi vagy kisregény csak irjad...jaj nagyon kivi leszek rá

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 14. - 20:20:12) *
Adri a koncerten is bent volt, ülőn (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

tudok róla,azt is mesélte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx,Mode pá nektek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 14. - 20:26:39
Létrehozva: #13847

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 14. - 20:18:43) *
falatokként tépem ki belőled az infót (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

áháháhá! gonosz, vámpíros kacaj!!!
nah, hát egyrészt még csak formálódik, másrészt meg nincs időm rá nah. majd igyekszem, de ahogy látom, a népharag majd rákényszerít h írjam... jaj, magam is félek tőle, hogy sikerül-e. nem akarnám elbähni... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
FruMode
post 2010.01. 14. - 20:27:09
Létrehozva: #13848

Painkiller

Ma akartam is írni. Én egy elég érdekes sztorin dolgozok dm-es az is. Két csajsziról szól, Zoéról és Bettiről, akik persze DM fanok, és a fiúkkal tartanak a turnén. Az egyik hölgyikére, Zoéra már jó ideje vadászik Dave, de a csajszi nem hagyja magát. Dave eléggé makacs, és nem hagyja annyiban h csak úgy lepattintsák, és egy kis önzésbe csap át a dolog egy idő után, ami a csajt nagyon bántja. Kínlódnak egy darabig, a csajszi elég egyedi módját választja arra h megdumálják a dolgot: egy levélkében magyarázza el h hogy s mint. Most ott tartok h Dave és a csajszi akit Zoénak hívnak, dumálnak a Dave szobájában mert a Zoé és Betti szobájában Bettike Marttal romantikázik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A csajszi előtte lezuhanyzik, miután kijött a zuhany alól, törülközőbe burkolózva egyszer csak belép Dave a csajszi a szája elé kapja a kezét h ne sikítson fel erre hopp lecsusszan a törölköző és ott áll anyaszült meztelenül Dave előtt aki bugyiszaggatóan néz rá. Rémülten törülközőt felkapja Dave kimegy, hogy ne vesse rá magát azonnal a csajszira mert nem hagyta hidegen amit látott:D Csajszi elkészült, és dumálnak:D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 14. - 20:28:36
Létrehozva: #13849

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 14. - 20:26:39) *
nah, hát egyrészt még csak formálódik, másrészt meg nincs időm rá nah. majd igyekszem, de ahogy látom, a népharag majd rákényszerít h írjam... jaj, magam is félek tőle, hogy sikerül-e. nem akarnám elbähni... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

Biztos,hogy sikerül.Neked előbb sikerül irni novit vagy regényt vagy bármit mint nekem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 14. - 20:30:10
Létrehozva: #13850

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 14. - 20:07:35) *
szia csaj!!! láttam az üzid, igen... ez lehet az oka... a kis zseniális.

tetszett, amit írtál, mindenki csodája érdekel... hátigen. engem is. de mondjuk én nem is szoktam magam felidegesíteni azzal h mutatom emberkéknek hogy mitől vagyok aktuálisan elszállva, mert kb felmérem h sajna leszarják és úgysem fogják értékelni. pedig azt mondja hogy:

"a csodát nem felejtem el

némely porcikám
már a halálról énekel
némely sejtem azt lesi
engem hogyan falna fel
de a Mindenségnek megfelel
hogy ezer titokkal ünnepel
téged és engem a pillanat
születtél
vártál
s most újra vagy
nekem s a világnak
ennyi kell

a csodát nem felejtem el"

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát igen, de mivel érdeklődnek felőlem, illetve látod ezek szerint mégsem igazán, szóval mivel "érdeklődnek" felőlem, ezért mi mást mesélhetnék, hol voltam?! Csak erről tudok beszélni mostanság. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Én sem szoktam egyébként úgy mesélni, ha mást nem érdekel, de azért nagyon rossz mikor ki akarod adni az érzéseid, ami benned van és vissza kell tartani, mert úgysem értik, és stb.

Na látom, én meg önző módon belecsöppentem egy barát-horoszkóp? témába hehehe, hűség miegymás.

Miről van szó? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én szűz vagyok, makacs, földhöz ragadt, --> nem értem hogy lehet, mikor én álmodozó típus vagyok és örök reménykedő..., Egy-két kivételtől eltekintve tipikus szűz vagyok.
Férjem vízöntő és mindenhol azt írják, hogy ez a kettő teljesen kizárt, hogy megértse egymást. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Amikor vitatkozunk valamin, mindig azt mondom: Mert te egy hülye vízöntő vagy!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
És akkor már mindjárt röhögünk.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 14. - 20:30:58
Létrehozva: #13851

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 14. - 20:26:39) *

nem most ne aggódj. mikor lesz vázlatod (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 14. - 20:32:12
Létrehozva: #13852

devotee

Idézet (FruMode @ 2010.01. 14. - 20:27:09) *
Ma akartam is írni. Én egy elég érdekes sztorin dolgozok dm-es az is. Két csajsziról szól, Zoéról és Bettiről, akik persze DM fanok, és a fiúkkal tartanak a turnén. Az egyik hölgyikére, Zoéra már jó ideje vadászik Dave, de a csajszi nem hagyja magát. Dave eléggé makacs, és nem hagyja annyiban h csak úgy lepattintsák, és egy kis önzésbe csap át a dolog egy idő után, ami a csajt nagyon bántja. Kínlódnak egy darabig, a csajszi elég egyedi módját választja arra h megdumálják a dolgot: egy levélkében magyarázza el h hogy s mint. Most ott tartok h Dave és a csajszi akit Zoénak hívnak, dumálnak a Dave szobájában mert a Zoé és Betti szobájában Bettike Marttal romantikázik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A csajszi előtte lezuhanyzik, miután kijött a zuhany alól, törülközőbe burkolózva egyszer csak belép Dave a csajszi a szája elé kapja a kezét h ne sikítson fel erre hopp lecsusszan a törölköző és ott áll anyaszült meztelenül Dave előtt aki bugyiszaggatóan néz rá. Rémülten törülközőt felkapja Dave kimegy, hogy ne vesse rá magát azonnal a csajszira mert nem hagyta hidegen amit látott:D Csajszi elkészült, és dumálnak:D

ez is jónak igérkezik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 14. - 20:32:17
Létrehozva: #13853

devotee

Idézet (Niki @ 2010.01. 14. - 20:30:10) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát igen, de mivel érdeklődnek felőlem, illetve látod ezek szerint mégsem igazán, szóval mivel "érdeklődnek" felőlem, ezért mi mást mesélhetnék, hol voltam?! Csak erről tudok beszélni mostanság. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Én sem szoktam egyébként úgy mesélni, ha mást nem érdekel, de azért nagyon rossz mikor ki akarod adni az érzéseid, ami benned van és vissza kell tartani, mert úgysem értik, és stb.

Na látom, én meg önző módon belecsöppentem egy barát-horoszkóp? témába hehehe, hűség miegymás.

Miről van szó? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én szűz vagyok, makacs, földhöz ragadt, --> nem értem hogy lehet, mikor én álmodozó típus vagyok és örök reménykedő..., Egy-két kivételtől eltekintve tipikus szűz vagyok.
Férjem vízöntő és mindenhol azt írják, hogy ez a kettő teljesen kizárt, hogy megértse egymást. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Amikor vitatkozunk valamin, mindig azt mondom: Mert te egy hülye vízöntő vagy!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
És akkor már mindjárt röhögünk.

"mert te gy hülye vízöntő vagy!" ez tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
FruMode
post 2010.01. 14. - 20:35:08
Létrehozva: #13854

Painkiller

Capri, hála neked, rákaptam a DM-es sztorik írására (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 14. - 20:37:30
Létrehozva: #13855

devotee

Idézet (FruMode @ 2010.01. 14. - 20:35:08) *
Capri, hála neked, rákaptam a DM-es sztorik írására (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nekem? XD nekem inkább úgy tűnt, h Zsónak XD de köszi XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
FruMode
post 2010.01. 14. - 20:38:43
Létrehozva: #13856

Painkiller

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 14. - 20:32:17) *
"mert te gy hülye vízöntő vagy!" ez tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A Kretén nevű képregényben van egy reklám paródiája. Chewbacca két nőcivel ül a kanapén erre az egyik nő: Te is gyantaszűz vagy még? XD A szűzről jutott eszembeXD

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 14. - 20:37:30) *
nekem? XD nekem inkább úgy tűnt, h Zsónak XD de köszi XD

Azért neked is van benne részed..XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 14. - 20:40:24
Létrehozva: #13857

devotee

Idézet (FruMode @ 2010.01. 14. - 20:38:43) *
Azért neked is van benne részed..XD

mivel társszerző vagyok... XDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 14. - 20:43:08
Létrehozva: #13858

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 14. - 20:32:17) *

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 14. - 20:44:31
Létrehozva: #13859

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 14. - 20:30:58) *
nem most ne aggódj. mikor lesz vázlatod (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

itt lemaradt egy kérdőjel, jól érzem?
ha igen: nem tudom. van egy alapgondolat, aköré kellene szervezni az egész szenvedéstörténetet - mert az lesz, romantikus, de nagyon tragikus - de hogy pl hogy kezdődjön... na az még kérdés. lehet h visszatekintős lesz... nem tudom.

viszont, babák, ti tudtok segíteni nekem egy dologban.
nézem az ING-t, bevillant ahogy ugye egyik kocsmából taxiznak át a másikba, hogy nini, Anton többszer is beültette őket ilyen tipikus amcsi kocsikba. össze kéne szedni, hogy hányszor és melyik klipekben.
ugye van a Useless. és még? mert tuti van még. emlékszem. help!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 14. - 20:44:41
Létrehozva: #13860

devotee

na én elköszönök...nyugodalmas éccakát mindenkinek.DM-es álmokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 691 692 693 694 695 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
3 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (3 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: