![]() ![]() |
2010.01. 14. - 21:18:04
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2010.01. 14. - 21:21:24
Létrehozva:
|
|
|
ahh megvan! valami Uwe Flade rendezte, aki a Precioust is by the way...
wáhhá, de felröhögtem policy klipet nézem, valahonnan az mtvről van feltöltve, kiírva alulra az albumcím: ViolatEr muhhahahahahaha |
|
|
|
2010.01. 14. - 21:22:26
Létrehozva:
|
|
|
uh Angie ez jóóóó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én az ilyen gondolataim lusta vagyok leírni XD pedig vannak XD |
|
|
|
2010.01. 14. - 21:22:56
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 14. - 21:24:00
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Visszatértem! Ugye tudod hogy engem Bettinek hívnak? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bettike Marttal romantkázik. Helyes. Nem tudtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De nem rólad mintáztam, nyugi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Zoé és Betti teljesen kitalált alakok. Betti szőke, hullámos hajú és zöld szemű, Zoé pedig fekete hajú és barna szemű. Mindkét csaj művészlélek, Betti hegedül és fotózik, Zoé pedig grafikus, szóval pengén rajzol de van bandája is és ott énekes-gitáros:D Mindkét csajszi debreceni és mindketten hordozzák jópár személyiségjegyemet de NEM altereim, teljesen mások, külsőre pláne. |
|
|
|
2010.01. 14. - 21:24:33
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 14. - 21:24:40
Létrehozva:
|
|
|
én Bernadett vagyok XD de a Bettikét utálom, így nem veszem magamra XD Capri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az a tuti, nagyon eltaláltam XDDDDDDDDDDDDDDD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát nem is vedd magadra, mert én veszem magamra, a Bettikét is (így hív anyukám és imádom, meg anyát is), és Martinkát is! Bi-Bi-Bi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 14. - 21:24:48
Létrehozva:
|
|
|
A NLMDA-be a kiskocsi?
És a BTW-ben a motor, oldalülős? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 14. - 21:25:57
Létrehozva:
|
|
|
Nem tudtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De nem rólad mintáztam, nyugi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Zoé és Betti teljesen kitalált alakok. Betti szőke, hullámos hajú és zöld szemű, Zoé pedig fekete hajú és barna szemű. Mindkét csaj művészlélek, Betti hegedül és fotózik, Zoé pedig grafikus, szóval pengén rajzol de van bandája is és ott énekes-gitáros:D Mindkét csajszi debreceni és mindketten hordozzák jópár személyiségjegyemet de NEM altereim, teljesen mások, külsőre pláne. Persze hogy nem rólam, de olyan jól jött ki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is kíváncsián várom. Mikor lesz kész? |
|
|
|
2010.01. 14. - 21:26:22
Létrehozva:
|
|
|
IDM Nősténytársaim! Igen-igen romlottak vagytok! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Ennél már csak én vagyok romlottabb, aki kedvtelve olvasgatom művetek. Újra és újra... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Óriási ötlet ez Strange Love, kész vagyok tőle, de egy baj vele: még jobban felpörget! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Éjjel újra nekifogok az egésznek... Családot elaltatom, s jövök irodalmi csemegézni! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.01. 14. - 21:26:33
Létrehozva:
|
|
|
Megnézted azt a Wikiset Lola? Ott rajt volt minden róla ugye? Más zenekarnak rendezett klipek is.
|
|
|
|
2010.01. 14. - 21:27:43
Létrehozva:
|
|
|
Hát nem is vedd magadra, mert én veszem magamra, a Bettikét is (így hív anyukám és imádom, meg anyát is), és Marinkát is! Bi-Bi-Bi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vedd csak, én rosszul vagyok tőle XD A NLMDA-be a kiskocsi? És a BTW-ben a motor, oldalülős? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a motor minden, csak nem amerikai kocsi!XD |
|
|
|
2010.01. 14. - 21:27:47
Létrehozva:
|
|
|
angie jó a bloggod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bár én ezt inkább alan szemeire írtam volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem a kék szemek hozzák ezt, dave szemein eddig semmi nem jött átszámomra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imádom a hideg kék szemeket, mikor azok kedves személyekre néznek és melegség költözik a sokak által hidegnek leírt kék szemekbe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 14. - 21:28:23
Létrehozva:
|
|
|
IDM Nősténytársaim! Igen-igen romlottak vagytok! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ennél már csak én vagyok romlottabb, aki kedvtelve olvasgatom művetek. Újra és újra... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Óriási ötlet ez Strange Love, kész vagyok tőle, de egy baj vele: még jobban felpörget! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Éjjel újra nekifogok az egésznek... Családot elaltatom, s jövök irodalmi csemegézni! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) jól értelmezem, h elolvastad a 9. fejezetet?XD |
|
|
|
2010.01. 14. - 21:28:30
Létrehozva:
|
|
|
vedd csak, én rosszul vagyok tőle XD a motor minden, csak nem amerikai kocsi!XD Gondoltam poénnak megteszi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 14. - 21:29:23
Létrehozva:
|
|
|
Persze hogy nem rólam, de olyan jól jött ki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is kíváncsián várom. Mikor lesz kész? Még nem tudom pontosan, de ha elkészültem, elolvashatod itt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vagy pedig msnen átküldöm ha van msned. |
|
|
|
2010.01. 14. - 21:30:13
Létrehozva:
|
|
|
andynek is csodaszép kék szemei vannak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 14. - 21:30:25
Létrehozva:
|
|
|
Megnézted azt a Wikiset Lola? Ott rajt volt minden róla ugye? Más zenekarnak rendezett klipek is. megmeg köszi mondjuk indulhattam volna a wikiről... eszem millió de most szépen összeollóztam, miket csinált a Mode-nak. ha jól szedtem össze, ez összesen 20 klip, a QOT az első, amit ő csinált. a suffer well az utolsó. |
|
|
|
2010.01. 14. - 21:35:29
Létrehozva:
|
|
|
Na csak meg találtam ezt is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nézzétek milyen képet kaptam, hát nem..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.01. 14. - 21:35:43
Létrehozva:
|
|
|
uh Angie ez jóóóó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én az ilyen gondolataim lusta vagyok leírni XD pedig vannak XD Köszi Capri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kíváncsi lennék a te szösszeneteidre. |
|
|
|
![]() ![]() |