![]() ![]() |
2010.01. 14. - 22:30:24
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na szevasztok lányok! miről maradtamle?
|
|
|
|
2010.01. 14. - 22:33:38
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 14. - 22:40:30
Létrehozva:
|
|
|
Na igen, megkaptam bent a képet, a melóhelyen, és nem telt bele egy perc, és már háttérképként virított ott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ja! ketten fent voltatok nekem msn-en, de történt közben valami nagy b*+ és eltűntetek (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Azóta semmit nem tudok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Viszont, megnéztem a partyképeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon együtt voltatok! na legközelebb jól oda megyek már ha összeszedem magam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (ha befogadtok.. ) De ez az láírás: Dave az én... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 14. - 22:44:54
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 14. - 22:50:03
Létrehozva:
|
|
|
igen az ő XD na feleim leléptem, ramatyul vagyok. holnap jövögetek majdan, jóéjt pápá Jobbulást! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 14. - 22:52:22
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sori: Igen, én is csak néztem azon az aláíráson és igen, ez a 23. zsoltár átírása. A 23. zsoltárt cigánymisszióban Böszörményben a gyerekeknek tanítottam, mert az ifipásztorunk előtte való nap arról beszélt. Az ilyenek nekem bökik a szemem, mivel vallásos vagyok, és nagyon nem szeretem, ha az emberek istenítik sztárjaikat, az ilyenekért szólok. Szóval Lola, óvatosan az ilyenekkel. A DM-es imákon is néztem, de értem én a humort, ezért nem is dorongolok le senkit, csak tudod, böki a szemem, de nyugi, értem én a dolgot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.01. 14. - 22:56:34
Létrehozva:
|
|
|
Sori: Igen, én is csak néztem azon az aláíráson és igen, ez a 23. zsoltár átírása. A 23. zsoltárt cigánymisszióban Böszörményben a gyerekeknek tanítottam, mert az ifipásztorunk előtte való nap arról beszélt. Az ilyenek nekem bökik a szemem, mivel vallásos vagyok, és nagyon nem szeretem, ha az emberek istenítik sztárjaikat, az ilyenekért szólok. Szóval Lola, óvatosan az ilyenekkel. A DM-es imákon is néztem, de értem én a humort, ezért nem is dorongolok le senkit, csak tudod, böki a szemem, de nyugi, értem én a dolgot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát tiszteletben tartani a másikat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Becsülendő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na meg ritka..sajnos.. sori megy tentiset játszani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szép álmokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 14. - 22:56:51
Létrehozva:
|
|
|
Jelentem IDM kííííííííííííííííííííílenc kivégezve!
Röviden: állat király űber szexuális. Nagyon nagyon kivi vagyok Mart meglepijére! Leragad a szemem! Jó éjt mindenkienk! |
|
|
|
2010.01. 14. - 22:59:36
Létrehozva:
|
|
|
Jóéjt mindenkinek, aki megy aludni! Én még elolvasom a voice-ot...aztán az IDM 9-et... csak nem akarok megint össze vissza keverni, mert egy harmadik novit gyártok agyban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.01. 14. - 23:03:41
Létrehozva:
|
|
|
Sori: Igen, én is csak néztem azon az aláíráson és igen, ez a 23. zsoltár átírása. A 23. zsoltárt cigánymisszióban Böszörményben a gyerekeknek tanítottam, mert az ifipásztorunk előtte való nap arról beszélt. Az ilyenek nekem bökik a szemem, mivel vallásos vagyok, és nagyon nem szeretem, ha az emberek istenítik sztárjaikat, az ilyenekért szólok. Szóval Lola, óvatosan az ilyenekkel. A DM-es imákon is néztem, de értem én a humort, ezért nem is dorongolok le senkit, csak tudod, böki a szemem, de nyugi, értem én a dolgot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eggen, gondoltam is rád, amikor kiraktam, h lehet nem kéne. de akkora poén volt, amikor megírtam h nem tudtam nem kitenni. tudod, az én hitemhez ennyi még belefér, de ház én ilyen érdekesen fogom fel ezeket a dolgokat. nem istenítem amúgy őket. ma ugye pont erről ment a duma, h engem az emberi vonásaik érdekelnek. na de örülök h nem ordítottál le, meg vetted a poént. |
|
|
|
2010.01. 14. - 23:15:20
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 14. - 23:17:06
Létrehozva:
|
|
|
szia Edó!
'zujs? |
|
|
|
2010.01. 14. - 23:21:44
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Megyek aludni, jó8!
|
|
|
|
2010.01. 14. - 23:24:05
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, benne van a parancsolatban, vagy mibe ikszdééé, hogy ne legyen más ikonod, csak én.
Erre nesze, itt van mellettem bal oldalt Dave ikonja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem azért Istenítjük sztárjainkat, nem csak őket, hanem akiket szeretünk, mert kell valami kézzel fogható is. Én is "lazán" veszem a vallást és bocsánat ha valakit megsértek. De persze mit értünk laza alatt. Végülis a hit fontos. Nagyon sokszor bántják az embereket, hogy menekülnek valamihez. Ha már itt van a dM, akkor mondjuk azt, ez is egy "sarok" nekünk. Mindenkinek van ilyen sarka, akár bevallja, akár nem. De ez kell!!! És most lehet valakinek ez nem fog tetszeni, én hiszek Istenben, de ugyanolyan menekvésnek tartom e vallást, mint bármi olyat, amihez az ember ragaszkodik. Sokan félreértelmeznek, amikor ezt mondom. Szerintem ez nem negatív!!! Ez szükséges! Amikor Csernus azt mondja, ne nyúlj a droghoz mert menekvés - most ezt a szót használom - a vallás is az, a hit filozófiai tompító. Ezek erőt adnak. Viszont nem gondolunk arra negatívan, aki ehhez fordul, aki droghoz ahhoz igen. Na most nagyon belekavarodtam. Remélem értitek mit akarok mondani, és ha valakinek bántó is, tényleg ezt nem úgy mondtam és szerintem ez nem rossz, és nem negatív! |
|
|
|
2010.01. 14. - 23:37:06
Létrehozva:
|
|
|
Én hiszek valamiben.. nem nevezném istenne... van valami, és kell is hogy legyen, és kell is, hogy néha valamibe kapaszkodjunk.. viszont semmilyen vallásban nem hiszek.. az mind pénz, és hatalom.. és azt nem szeretem. Nem járok semmilyen gyülekezetbe, és nem is fogok. Egyszerre lehetek zsidó, budhista, keresztény, katolikus... nem hiszem, hogy a pap keze, és vize tenne bárkit azzá, ami. A tetteink sokkal inkább elárulják milyenek vagyunk, és csak ez számit. Manapság sajnos ez már mind státusz szimbólum.... viszont egyáltalán nem bánt, ha valaki hivő, és eljár a templomba... tiszteletben kell tartani mindenkit, el kell fogadni ezeket a dolgokat, csak engem ne akarjon senki meggyőzni az ellenkezőjéről (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
szia Edó! 'zujs? Olvasok életem, olvasok.. kicsit fáj a gyomor.. teszines csirkét sütöttem zöld fűszeresen vacsira.. asszem nem birom a tejszint... pedig annyira finom volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ahhhh... annyira kiakadtam.. lementem a spar-ba... még jó, hogy volt a zsebemben 2 e ft pluszban... 6 ezret hagytam ott, és szinte semmit nem vettem, még súlya sem volt a szatyornak.. de azért raktam egy csomó mindent a fagyasztóba... ez jó, mert ilyenkor ebből élek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 14. - 23:37:47
Létrehozva:
|
|
|
Pl. iksz hónapja feszült voltam és pánikos. Elmentem misére, megnyugodtam. Erőt adott, hittem.
Mint egy nyugtató tabletta például. Bocsánat, hogy ehhez hasonlítom. Vagy én használom rosszul a hitet, vagy tényleg nem értem... De épp ez a lényege nem? A hitet nem is lehet rosszul használni. A hit hagy legyen az enyém. Hiszem, hogy amikor kereszt lóg a nyakamban, akkor erősebb vagyok. Hiszem, hogy amikor a szeretteimmel vagyok, akkor "minden mindegy". Hiszem, hogy amikor a depest hallgatom, akkor csak boldog lehetek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 14. - 23:38:20
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, benne van a parancsolatban, vagy mibe ikszdééé, hogy ne legyen más ikonod, csak én. Erre nesze, itt van mellettem bal oldalt Dave ikonja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem azért Istenítjük sztárjainkat, nem csak őket, hanem akiket szeretünk, mert kell valami kézzel fogható is. Én is "lazán" veszem a vallást és bocsánat ha valakit megsértek. De persze mit értünk laza alatt. Végülis a hit fontos. Nagyon sokszor bántják az embereket, hogy menekülnek valamihez. Ha már itt van a dM, akkor mondjuk azt, ez is egy "sarok" nekünk. Mindenkinek van ilyen sarka, akár bevallja, akár nem. De ez kell!!! És most lehet valakinek ez nem fog tetszeni, én hiszek Istenben, de ugyanolyan menekvésnek tartom e vallást, mint bármi olyat, amihez az ember ragaszkodik. Sokan félreértelmeznek, amikor ezt mondom. Szerintem ez nem negatív!!! Ez szükséges! Amikor Csernus azt mondja, ne nyúlj a droghoz mert menekvés - most ezt a szót használom - a vallás is az, a hit filozófiai tompító. Ezek erőt adnak. Viszont nem gondolunk arra negatívan, aki ehhez fordul, aki droghoz ahhoz igen. Na most nagyon belekavarodtam. Remélem értitek mit akarok mondani, és ha valakinek bántó is, tényleg ezt nem úgy mondtam és szerintem ez nem rossz, és nem negatív! Én imádom Csernust!.. imádom.. a flegma pofáját... hogy odabassza az embernek.. és sokan nem is értik amit mond, és személyes sértésnek veszek Akit még nagyon szeretek, az Soma.. tetszik az ő gondolkodása is |
|
|
|
2010.01. 14. - 23:41:57
Létrehozva:
|
|
|
Hú meg is éheztem Edó. Igen, sokat ott lehet hagyni.
Látod épp ez az: biztos sokan mondják, hallottam is már, hogy jaj ez ilyen művallásos. Egyet benézett a templomba. De ez olyan hülyeség! És pont ezt akarom mondani. Ha épp az kell? Ennek pont az a lényege, az elfogadás. Szerintem tök mindegy, járok-e oda vagy sem, vagy egyszer elmentem, meg még egyszer. Hanem hogy akkor és ott hittem. A hit kapuja mindig nyitva áll! Legyen az bármilyen kapu, csak hit legyen mögötte! |
|
|
|
2010.01. 14. - 23:46:24
Létrehozva:
|
|
|
Hú meg is éheztem Edó. Igen, sokat ott lehet hagyni. Látod épp ez az: biztos sokan mondják, hallottam is már, hogy jaj ez ilyen művallásos. Egyet benézett a templomba. De ez olyan hülyeség! És pont ezt akarom mondani. Ha épp az kell? Ennek pont az a lényege, az elfogadás. Szerintem tök mindegy, járok-e oda vagy sem, vagy egyszer elmentem, meg még egyszer. Hanem hogy akkor és ott hittem. A hit kapuja mindig nyitva áll! Legyen az bármilyen kapu, csak hit legyen mögötte! nem is kell bemenni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) számomra legalábbis (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egyébként a legnagyobb isten én vagyok.. na meg Dave (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Viccet félre téve... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 14. - 23:50:54
Létrehozva:
|
|
|
jókat írtatok erről a hit témáról.
valahogy én is úgy vagyok, ahogy Edó, te mondod, hogy nem tudok az egyházi keretekben, életformában hinni. valahogy nekem az egy nonszensz hogy ha minden vasárnap elmegyek templomba, megtartom a böjtöt, és ilyen szokások, akkor go to heaven, kész. vagy hogy ugyanígy ha ezeket kihagyom, már nem lehetek jó ember. nekem mondjuk van egy barátnőm, és csinál dolgokat, amikért egyszerre tisztelem hogy tud hinni benne, és tartom egy icipicit hülyének, vagy naivnak. hoz ilyen fogadalmakat és kér cserébe valamit. pl múltkor egy évig nem ivott alkoholt, mert egy barátjának balesete volt, és hogy meggyógyuljon. most nem eszik édességet egy évig, hogy elmúljon az anyukája ismeretlen eredetű fejfájása. hááát... nemtom. nekem ez olyan mint egy pénzbedobós gép. valahogy nem így megy ez. és igen Niki, kell a kapaszkodó. csak ne keretezzenek már be a kapaszkodóm alapján. idevág az a vers is ugye ami a Precious alatt megy, amit múltkor lefordítottam ide. nekem is jó olykor bemenni egy templomba, meghallgatni egy istentiszteletet, de máskülönben ezek a szertartások nem különösebben fontosak nekem. ami fura mert egyébként a más szertartások igen. ez is egy érdekes kérdés... tegnap szocióztunk, ma vallásozunk... XD de intelligensek vagyunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úúú, Edó!! Csernus! az nagyon igen! A Nő-t pl minden élő embernek el kellene olvasnia! a Férfit nem tudom, azt még nem olvastam, de a nő az nagyon üt... olyan alapdolgokat mond, amikre valahogy mégsem gondol az ember. más dolog hogy a médiakurvaságát nem annyira szeretem, meg nagyon sokat beszéltünk róla szociálpszichó tanárommal, hogy nem minden problémára hatásos ez a fajta terápia amit ő csinál. de azért zseniális fickó, és múltkor ahogy néztem, egész jó pasi. Soma is inkább igen, mert nagyon jó dolgai meg gondolatai is vannak, de azért ő nem mindig. van amiben nem szeretem, de alapvetően azt hiszem ha annyi idős leszek mint ő, olyan leszek kicsit mint ő, mert már most is hasonlítok rá. |
|
|
|
![]() ![]() |